xgol Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Λογικά ναι. Εκτος αν δουμε να δημιουργει καποιος αλλος απο την περιφέρεια, κομματακι δύσκολο.
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξερω πως προκυπτει ο ανετος ασσος για ομαδα που εφαγε 20 στο κεφαλι απο τη Μπαμπεργκ μολις πριν λιγες ημερες και γενικα ειναι αν οχι σε πολυ κακη κατασταση εδω και μηνες, τοτε τελειως ασταθης, επηρεασμενη κι απο τους αμετρητους τραυματισμους. Και τωρα που καποιοι παιχτες εχουν γυρισει, ακομα πατηματα ψαχνουν μετα απο διαστημα μακρας απουσιας.
margaritagr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Λογικά ναι. Εκτος αν δουμε να δημιουργει καποιος αλλος απο την περιφέρεια, κομματακι δύσκολο. Χωρίς δημιουργό και με τη Μπαρτσελονα να καίγεται για νίκη , πολυ δυσκολο. Κατεβαίνεις με Μάντζαρη-Γκριν και θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καλή εμφάνιση απο Ουοτερς ή Αθηναίου. Φαντάζομαι ο πρώτος θα παίξει πιο πολυ , και στο δυο λογικά θα δούμε Λοτζεσκι. Να εμπιστευτεί Αθηναίου το βλέπω χλωμό... will see 2
Rabican Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 πιστευω θα χασουμε και πιστευω θα χασουμε και τη διαφορα του πρωτου ματς.. Σπαν δεν παιζει ε;
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξερω πως προκυπτει ο ανετος ασσος ... Κακή παράδοση Βαρκελώνη. Συν αυτο που είπε η Μαργαρίτα, καίγονται βαθμολογικά οι άλλοι. 1
moure Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Και εγω βλεπω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο το ματς. Γκριν,Ματζαρης δεν δημιουργουν σχεδον καθολου. Θα πρεπει να ριξει το σκορ σε πολυ χαμηλα επιπεδα για να καταφερει κατι ο Ολυμπιακος 1
TAKE5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ανετοι άσσοι δεν υπάρχουν στην φετινή EL, εχασε ο Ολυμπιακός από Μακάμπι, η Φενερ από Ουνικς κλπ
mrpink Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Έλα, ευκαιρία είναι να δείξουμε ότι μπορούμε και χωρίς το Σπαν. Και σε ματς που δεν έχουμε ιδιαίτερη πίεση αφού και να χάσουμε δεν έγινε τίποτα. Περιμένω από Γκριν και Λότζο, που σίγουρα νιώθουν "ριγμένοι", να βγουν μπροστά, όπως και ο Γουότερς που πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί. Έχω καλό προαίσθημα κι η Μπάρτσα δε μου αρέσει ιδιαίτερα για να πω την αλήθεια. Δεν τους βλέπω να περνάν 8άδα
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 O Waters δεν μπορει να κρατησει τη μπαλα στα κρισιμα ή να κατεβασει με ευκολία υπο πίεση αλλα λογω πολυ καλων ποσοστων μπορει ανετα να εχει 20π με λιγα σουτ και οργανωτικά μπορει να πασάρει καλά χωρις να κανει κατι εξεζητημένο ενώ ναι μεν του αρεσει το πικ εν ρολ αλλα προτιμα να τελειώνει με σουτ απο τα 6μ ή πασα εξω παρα να τη μοιράζει στον ψηλο.. 1
mrpink Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Που τον ξέρεις ρε φιλαράκι; Εγώ ούτε ονομαστικά δεν τον ήξερα. Νομίζω ότι έχω να δω Α1 από τότε που ήταν στον ΑΝΤ1 με τον Μπατή 1
margaritagr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 O Waters δεν μπορει να κρατησει τη μπαλα στα κρισιμα ή να κατεβασει με ευκολία υπο πίεση αλλα λογω πολυ καλων ποσοστων μπορει ανετα να εχει 20π με λιγα σουτ και οργανωτικά μπορει να πασάρει καλά χωρις να κανει κατι εξεζητημένο ενώ ναι μεν του αρεσει το πικ εν ρολ αλλα προτιμα να τελειώνει με σουτ απο τα 6μ ή πασα εξω παρα να τη μοιράζει στον ψηλο.. Το θεμα ειναι αν θα έχει και ψυχολογία για προσπάθειες. Τα δείγματα στο ντέρμπι ηταν καλα, αλλα ειναι πολυ λιγο στην ομάδα και μιλάμε για εκτός έδρας με Μπαρτσελονα...άνετα χεζεσαι.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 @mrpink περσι πρεπει να τον ειδα σε κανα 40 ματς Αλλα τον ειχα δει και στον Κολοσσό πρόπερσι. Οπως ειπα ειναι καλός αλλα όχι για κυριος pg σε κλειστά, εχω και 2-3 παιχνίδια στο μυαλο μου που όταν τον πίεσαν εχασε τα αυγά και τα καλάθια, βεβαια στα π.ο. ειχε βελτιωθεί πολύ αλλά θελει βοήθεια στην οργάνωση. Οπως ειχα γραψει και εδω αν θυμαμαι καλά περσι λόγω ποσοστών στο σουτ και εκτέλεσης υπο συγκεκριμένες συνθηκες θα ηταν ιδανικός ως αντισλουκας στο κομμάτι της εκτέλεσης γιατι μπορεί να δώσει ευκολα πόντους απο τα 6μετρα και απο το τρίποντο. Η τυχη ή ατυχια τον εφερε στον Οσφπ, η συνέχεια θα δειξει. Ειναι και καλός αμυντικός, ειδικα στην denial αμυνα, οχι τόσο στο 1-1. @margarita, προφανως δεν μπορει να κριθεί στο αυριανό. Στο τελος της χρονιας θα δουμε τι ψαρια θα πιάσει. 2
Inler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ογκαστ επειδη εχει τυχει να τον δω 4-5 ματς εχει προοπτικες..Τρομερη σωματοδομη αλτικος καλος επιθετικα με σουτ απο 3-4 μετρα και εφεση στο επιθετικο ριμπαουντ υστερει στην ομαδικη αμυνα(επιρρεπης στα φαουλ) κατι που ειναι λογικο για παιχτη που παιζει πρωτη φορα Ευρωπη Θα τον ηθελα στον Παναθηναικο στο 4 γιατι ο Φωτσης καποια στιγμη θα σταματησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις