optimistic_83 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ανεξαρτητως αποτελεσματος η εικονα του Παναθηναικου δεν μου αρεσε καθολου..Αναρχο μπασκετ χωρις καποιο συστημα..Σαφως και απο την στιγμη που δεν τραβηξε ο Καλαθης θα ειχαμε προβλημα αλλα αν στο σκοραρισμα εκτος απο το διδυμο Τζειμς-Ριβερς (47 απο τους 69 ποντους εβαλαν) βοηθουσαν κι αλλοι παικτες ισως ο αγωνας να ειχε διαφορετικη εξελιξη..Ο Μπιρτς εκανε πλακα μεσα στο καλαθι και θεωρω οτι ηταν ο καλυτερος παικτης του γαυρου..Ο Φωτσης ηταν ο χειροτερος παικτης του Παναθηναικου και εδω και πολυ καιρο δεν τραβαει οποτε απο την στιγμη που δεν προσφερει κατι ουτε αμυντικα ουτε επιθετικα να καθεται στον παγκο..Επισης και ο Φελντειν για τα 25 λεπτα που επαιξε θεωρω οτι δεν προσφερε τιποτα..Για τον ''10 μερες'' τι να πω,μαλλον δεν εχει χωνεψει ακομα αυτα που εφαγε μεσα στις γιορτες και θελει τον χρονο του Με αυτα που ειδα χτες δεν δινω τυχη για το ματς κυπελλου εκτος κι αν ο Τζειμς βαλει 50 ποντους..Το final-4 ο προεδρος και φετος θα το δει αναπαυτικα απο τον καναπε του σπιτιου του.. ΥΓ Στο ματς του πρωταθληματος με τους γαυρους θα πεσει γιουχα χασουμε-κερδισουμε μπας και ξυπνησουν..Οι χαζομαρες για στηριξη τελειωσαν.. Το παν ειναι να βγει η χρονια με αξιοπρεπεια αν μπορεσουμε και το πρωταθλημα ακομα καλυτερα αλλα δυσκολο, Αξιοπρεπεια χωρις τιτλους δεν γινεται..Παναθηναικος εισαι.. και τον υπνο με το 29 Ο υπνος με το 29 κανει αλλες δουλειες μεσα στο γηπεδο Τις οποιες αλλες δουλειες αν δεν εχεις γνωσεις απο μπασκετ δεν μπορεις να τις διακρινεις Οποιος διαβαζει το συγκεκριμενο θεμα καταλαβαινει σε τι αναφερομαι μιας και ο ''10 μερες'' εχει αποτελεσει πολλες φορες θεμα συζητησης..
Nevyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για να πω και εγω την γνωμη μου,μετριο παιχνιδι με πολλα λαθη,ο Ολυμπιακος το πηρε τελικα νομιζω λογω Ουοτερς που οταν μπηκε αλλαξε την εικονα του παιχνιδιου του και λογω Παπαπετρου που οταν βγηκε ο Ουοτρες και μπηκε ξανα ο Σπανουλης και μειωσε Παναθηναικος το πηρε πανω του να κρατησει τη διαφορα Καλαθης:Πολυ κακος χτες,δειχνει ποσο βασικος ειναι στον Παναθηναικο που οταν ειναι κακος ειναι πολυ δυσκολο να κερδισει η ομαδα Τζειμς:Μπορει να μην ειναι δημιουργος αλλα μπορει να σκοραρει με οποιο τροπο θελει αν ειναι στην μερα του,δεν ειμαι σιγουρος πως αυτο θα μετατρεπεται σε νικες παντα Φελτνειν;Κακος Τζεντιλε:Κακος αλλα εχει λιγες μερες με την ομαδα και δεν θα τον κατηγορισει κανεις που ακομα δεν ειναι σε καλο επιπεδο Ριβερς:Μαλλον το καλυτερο παιχνιδι του με τον ΠΑΟ Νικολς:Ανυπαρκτος Φωτσης:Ανυπαρκτος,παει για συνταξη Παππας΅Με δυσκολια θυμαμαι οτι επαιξε,φοβαμαι πως θα ειναι τελικα ενα ταλεντο που εμεινε ταλεντο(βλεπε Σχορτσιανιτη) Σιγκλετον:Καλουτσικος αλλα χρειαζεται να κανει δυστυχως πιο πολλα λοφω μεγαλου κενου που εχει ο Παναθηναικος στους ψηλους Μπουρουσης:Πολυ κακος Σπανουλης:Κακος για το μεγαλυτερο μερος του αγωνα,τον ειχε κλεισει καλα και η αμυνα,στο τελος πηρε μπρος Γκρινς:Εβαλε καποια σημαντικα σουτ οταν επρεπε να μπουν Μπιρτς:Καλος ειδικα στην αρχη που επαιζε μονος του τον Παναθηναικο Μιλουτινοβ:Κακος Πριντεζης:Κακος,δεν εχει επανελθει απο τον τραυματισμο του ακομα Λοτζεσκι:Κακος σε γενικες γραμμες Παπανικολαου:Κακος σε επιθεση καλος σε αμυνα,μετριο αθροισμα Παπαπετρου:Πολυ καλος και πηρε τον Ολυμπιακο πανω του οταν χρειαστηκε Γιανγκ:Στην αρχη της χρονιας δεν βλεποτανε,τωρα πια εχει φτασει σε καλο επιπεδο και ειναι θετικος και σε αμυνα και επιθεση Μαντζαρης:Μετριος Ουοτερς:Οπως ειπα και πιο πριν παροτι εχει μαι εβδομαδα που ηρθε Ελλαδα αλλαξε την εικονα του Ολυμpιακου οταν πηρε την θεση του Σπανουλη και ηταν καθοριστικος στο αποτελεσμα αν και δεν τον αναφερουν σχεδον πουθενα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2017 από Nevyn
crom251 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δεν ασχολούμαι πολύ με το μπάσκετ αλλά οι δικαιολογίες με διαιτησία κλπ είναι φθηνές και θα καταντήσει ο παο σαν την ομάδα του τουιτι. Κοιτα καλυτερα μην καταντησεις εσυ με εγκληματικη και στο μπασκετ... 1
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγώ βλέπω ότι αυτοί που έχουν καταδικαστεί είναι ο θωμαιδης και ο τουιτι.
daPro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Γιατί ποτε έπεσε 25άρα; Στον υπνο σου; ακου πάλι.έλα φίλε πλάκα κανεις. 1
crom251 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγώ βλέπω ότι αυτοί που έχουν καταδικαστεί είναι ο θωμαιδης και ο τουιτι. Εσυ μπορει να βλεπεις πως και κανενας πολιτικος δεν εχει καταδικαστει και επομενως να εισαι υπερηφανος και για αυτους... Για αυτο μνημονια μεχρι τα τρισεγγονα...
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εσυ μπορει να βλεπεις πως και κανενας πολιτικος δεν εχει καταδικαστει και επομενως να εισαι υπερηφανος και για αυτους... Για αυτο μνημονια μεχρι τα τρισεγγονα... Δες αυτη τη δικη αφου δε σε καλυπτουν οι θεσμοθετημενες απο το κρατος Γιατι καθε φορα πρεπει 2-3 ατομα να μπαινετε και να κλειδωνετε ολα τα αθλητικα ?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλα εδω διαβασαμε για αλλαγη σκυταλης στην Ελλαδα με 2 πρωταθληματα που μεχρι περυσι ειχαν ισα με τον Αλβερτη. Οσον αφορα 25ρες και λοιπα οριστε μεσα στο σπιτι σας κιολας 51-81 μπας και θυμηθειτε. Γιατι εκτος απο τους φιλους μου τους Παναθηναικους που πρεπει να συνελθουν και που τους φταιει η διαιτησια επειδη ο Μπορουσης βαρυνε απο τα μελομαρακονα,νομιζω πως και καποιοι ολυμπιακοι πρεπει να συνελθουν τελικα.
Aristomaxos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Για να πω και εγω την γνωμη μου,μετριο παιχνιδι με πολλα λαθη,ο Ολυμπιακος το πηρε τελικα νομιζω λογω Ουοτερς που οταν μπηκε αλλαξε την εικονα του παιχνιδιου του και λογω Παπαπετρου που οταν βγηκε ο Ουοτρες και μπηκε ξανα ο Σπανουλης και μειωσε Παναθηναικος το πηρε πανω του να κρατησει τη διαφορα Συμφωνώ φίλε περί Ουότερς. Το ανέφεραν και κάποιοι άλλοι φίλοι. Μ' αυτόν μέσα και τη συγκεκριμένη 5άδα έχτισε διαφορά ο Ολυμπιακός. Μόλις μπήκε ο Σπανούλης και άρχισε ξανά το τσούκου τσκούκου πικ εν ρολ ο ΠΑΟ απείλησε ξανά. Με τον Ουότερς έβλεπες άλλο spacing, γρήγορη εναλλαγές και όχι αυτό το μονοδιάστατο κεντρικό πικ εν ρολ που έχει καταντήσει μονότονο. Εκτός απ' το 1ο ημίχρονο, στο υπολοιπο ματς ο Μπίλης ήταν χώμα. Πάντως ο αθεόφοβος τη τριποντάρα στο τέλος την έσταξε. Ήθελα να 'ξερα τι σκεφτόταν ο Σφαιρό κι έκανε αλλαγή τον Σπανούλη στη θέση του Ουότερς. Αφού βλέπεις το πράμα τσουλάει γιατί το σταματάς ; 1
Zerg13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δες αυτη τη δικη αφου δε σε καλυπτουν οι θεσμοθετημενες απο το κρατος Γιατι καθε φορα πρεπει 2-3 ατομα να μπαινετε και να κλειδωνετε ολα τα αθλητικα ? Εσενα βλεπω να τρολαρεις και να μιλας για Αλαφουζο στο μπασκετ κ Θωμαιδη. Οποτε ποιος τα κλειδωνει τα θεματα;Μπλουζακια θα εχει για τις βολες χτες; 28-15 υπερ σας 1
margaritagr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Πάντως ο αθεόφοβος τη τριποντάρα στο τέλος την έσταξε. Ήθελα να 'ξερα τι σκεφτόταν ο Σφαιρό κι έκανε αλλαγή τον Σπανούλη στη θέση του Ουότερς. Αφού βλέπεις το πράμα τσουλάει γιατί το σταματάς ; Ουσιαστικα μονος σου απαντας γιατι τον εβαλε Ενταξει θετικος χτες ο νεος αλλα με δυο προπονησεις στην ομαδα δε πας να τελειωσεις ντερμπι. Και τα σχεδον 10' που τον αφησε μια χαρα ηταν. Μη πεφτετε στο τριπακι να απαντατε 1000 φορες τα ιδια λεμε.
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εσενα βλεπω να τρολαρεις και να μιλας για Αλαφουζο στο μπασκετ κ Θωμαιδη. Οποτε ποιος τα κλειδωνει τα θεματα; Μπλουζακια θα εχει για τις βολες χτες; 28-15 υπερ σας Εγω βλεπω οτι στο μηνυμα μου εχουν κανει like και Παναθηναικοι και μετα βγηκε ο φιλος και αρχισε περι εγκληματικων οργανωσεων οποτε...
crom251 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Γιατι καθε φορα πρεπει 2-3 ατομα να μπαινετε και να κλειδωνετε ολα τα αθλητικα ? Ελα ντε. Γιατι μπαινεις στο topic της ευρωλιγκα και μιλας-προκαλεις για ποδοσφαιρο τουιτι, καταντιες κλπ. Και μιλαει για καταντια ποιος. Αυτος που τον λοιδορει ολη ελλαδα και περηφανευεται για τις κλεψιες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις