Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το δινει γι αυτό. Το δινει για το κατεβασμενο χέρι. Μια φορα βηματα παντως μας χάρισαν. Αλλα δε θυμαμαι αλλη φαση υπέρ μας ή κατά μας λάθος.

Ναι! ένα φρυριγμα πήρατε σε όλο το ματς. Γράψτα εκει όλα τα τρολς, βλέπεις μπασκετάκι εσυ.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xgol δεν εχει να κανει μονο με το χερι που ειναι....Και ο Γιανγκ σε μια φαση στο post με Μπουρουση δεν ειχε τα χερια πανω αλλα το χερι κατω και κολλημενο στο στηθος και ηταν σωστη αμυνα

Τλς ο καθενας εχει τη δικη του αποψη..Κριμα παντως να φτανεις κοντα στο ματς 1-2-3 φορες και να σε κοβουν

Δημοσ.

Eγω αν ημουν γιαννακοπουλος θα τηλεφωνουσα στον Ομπραντοβιτς να μου πει 4-5 παιχτες να του αγοραζα γιατι βλεπω απο σκαουτινγκ η ομαδα σκιζει.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση (Γκαμπριελ) συμφωνω. Δεν τον κρινω σαν παιχτη γενικα βεβαια. Τον κρινω σαν παιχτη που θες μετα την απωλεια Γκιστ.

Γενικα διαφωνω ομως. Μια χαρα κινησεις οσον αφορα τους παιχτες εχουν γινει..

Δημοσ.

λοιπον, εχουμε και λεμε:

Φώτσης στα τελευταία επτά ματς: Έξι φορές άποντος, συνολικά 5 πόντοι με 2/13 σουτ σε 104 λεπτά.

Νίκολς στα τελευταία τέσσερα ματς: 9 πόντοι με 3/14 σουτ σε 68 λεπτά

μπουρουσης δεν τραβαει και στοιχιζει/χαριζει ματς

γκαμπριελ για το πεος

παππας τα ιδια

φελντε για φουενλαμπραδα καλος ειναι

για μπουλο ειναι ολοι οι παραπανω

δεν τραβηξε κι ο καλαθης που τραβουσε την ομαδα στα προηγουμενα,

ε, πως να κερδισεις ματς;

• Like 1
Δημοσ.

Η φάση δηλαδή με τον Σινγκλετον με την διαφορά στους 3 είναι επιθετικό?

Οτι και να το σφυριζε πιστεύω θα ταν σωστό. Βγαζει μεν αγκώνα για να αποκτήσει χωρο αλλα δε νομιζω να τον σπρωχνει και πολυ..

Δημοσ.

Αγκαλία τον έχει ο Παπανικολάου για αυτό απλώνει όλο το σώμα όχι τον αγκώνα για να αποκτήσει χώρο, αμυντικό φάουλ και αν ήταν αυστηρός ο διαιτητής είναι και Τ για φλοπινγκ

• Like 1
Δημοσ.

Σε ντερμπι και με το σκορ 65-62 και με τη φαση κοντα στο πλαγιο απλα δεν το δινεις..Απλα και ο Παπανικολαου εχει καταλαβει τι παιζεται και το κερδιζει

Πες τα ρε TAKE5 γιατι αν τα πω εγω θα μου τη λενε παλι

Δεν ειναι τυχαιο που Καλαθης Φωτσης Singleton Feldeine Rivers James διαμαρτυρονταν στους διαιτητες ενω οι αλλοι οχι..Θα μου πειτε μα εχαναν αλλα κατ εμε στα περισσοτερα ειχαν δικιο

Δημοσ.

Ο Μπουρούσης πάντως σήμερα ήταν τραγικός .

Το επόμενο ματς του ΠΑΟ με την Έφες είναι καθοριστικό.

Πρεπει οπωσδήποτε να το κερδίσει

• Like 1
Δημοσ.

Μη σου πω και 2 βολές ο Διαμαντίδης..

6 ευρωπαικά έχετε σαν ομάδα, δε μπορείτε να δείτε τα προφανή? Η ομάδα σας δε χάνει ούτε λόγω διαιτησίας, ούτε επειδή δεν΄εχετε καλό ρόστερ. Είναι θέμα ρόλων και χημείας!

• Like 2
Δημοσ.

Μη σου πω και 2 βολές ο Διαμαντίδης..

Ξερω και εγώ να λέω αστεία. Ζήτησες φάση στην είπα case closed. Προφανώς το πρόβλημα του Παναθηναικού είναι ότι δέχετε 9-0 μετά από αυτή την φάση. Αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό ο σημερινός Ριβερς να έχει 4 φάουλ και ο σημερινός Παπανικολάου 2 ΟΚ.

Δημοσ.

Και επειδή μου την ειπες τι έγινε? Ο Κορομηλάς είσαι? Πόσταρε βίντεο να το συζητήσουμε.

Αν ο Παναθηναϊκός στηρίξει όλο του το παιχνίδι στον Τζέιμς και δεν καταφέρει να βάλει στο επιθετικό του παιχνίδι τον Μπουρούση, τον Σίνγκλετον, τον Παππά αλλά και τον Καλάθη, που σήμερα ήταν αόρατος, τότε θα κάνει κάποιες νίκες αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν θα καταφέρει να πάρει τις μεγάλες νίκες που θα τον βοηθήσουν να κάνει κάτι μεγάλο μέσα στη χρονιά. Οι παίκτες που προανέφερα δεν είναι παίκτες για να βλέπουν τον Τζέιμς να κάνει επιθέσεις χωρίς να αλλάζει έστω και μία πάσα.

http://www.sportit.gr/omada-nikise-talento/?doing_wp_cron=1483741804.2120370864868164062500

Δημοσ.

Με την ιδια λογικη επαιξε τοση ωρα ο ριβερς με 4 και δε του εδωσαν ποτε πεμπτο..

Δε χασατε απο καμια διαιτησια. Απλα δεν ειχατε καθολου δημιουργια , ο οσφπ στα κρισιμα ανεβηκε κι εκει εληξε το παραμυθι.

Το θεμα των προσωπικοτητων που λεγαμε.

Δημοσ.

Πάλι hype με το ζόρι για τον Σπανούλη;;

Έβαλε 12 πόντους εκ των οποίων οι 4 στο τέλος με το ματς να έχει κριθεί, την ψυχολογία στο 100-0 και την άμυνα του ΠΑΟ να πελαγοδρομεί. Οι υπόλοιποι 8 με βολές κλασικά τραβηγμένων ή ανύπαρκτων φάουλ. Έδωσε 7 ασίστς οκ που ακύρωσε με 5 λάθη και 2 τάπες. Κλασική περίπτωση που η στατιστική διαστρεβλώνει την αλήθεια.

Υγ: όσον για την διαιτησία ήταν όπως και σε όλα τα άλλα ματς της El. Ανεκτικότητα στο σκληρό παιχνίδι του ΟΣΦΠ στην άμυνα και ιδιαίτερα ευαίσθητη στις επιθέσεις του. Είναι μία 4αδα ομάδων στην El που τις διαιτητεύουν αναλόγως (Ρεάλ, Τσσκα, οσφπ και Μπαρτσελόνα, ίσως Φενέρ). Φυσικά όλο αυτό τσακίζει την ψυχολογία της αντιπάλου και  την φέρνει σε εσένα. Έτσι δεν γίνεται παιχνίδι όμως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...