Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Inler, που τις θυμάσαι όλες τις φάσεις απέξω ρε φίλε? Εκτός αν είχες αποφασίσει απ' την αρχή ότι θα σας αδικήσει η διαιτησία και κρατούσες σημειώσεις  ;)

• Like 3
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ φιλε xgol αγνοω τα βασικα του μπασκετ γιατι ουδεμια σχεση εχω με το αθλημα..Τλς οτι να ναι

Αν ειδες ολο το ματς και δεν σου προξενησε καμια φαση την απορια δεν εχει νοημα το οποιοδηποτε βιντεο ολα καλα

margaritagr ναι ο Σπανουλης πολυ κακος τραγικος οσο επαιξε...Και μετα γραφουν οτι εγω δεν εχω ιδεα..Τλς δεν σχολιαζω αλλο γιατι δεν βγαζουμε ακρη ουτε στα βασικα

Τις θυμαμαι γιατι 15 χρονια δεν εχω καμια επαφη με το αθλημα για αυτο

Δημοσ.

Η διαιτησια φταιει που ο Καλαθης ηταν χεσμενος πανω του η διαιτησια φταιει που ο Μπουρουσης ηταν 10 σκαλια χειροτερος απο το Ραντουλιτσα η διαιτησια φταιει που ο Παππας ειναι μονο για clubing η διατησια φταιει που δε μπορουσαμε να πιασουμε εναν Παπαπετρου.Η διαιτησια φταιει που αν επαιζαν σημερα Διαμαντιδης και Τσατσαρης στα 40 τους με τα πολιτικα θα επαιζαν καλυτερα απο τους τωρινους μισθοφορους

Συνελθετε μαγκες.

• Like 1
Δημοσ.

Σου μιλαω με συγκεκριμενα στοιχεια για τη φαση που επικαλεισαι και δεν απαντας τίποτα. Μαλλον δεν εχουν και τοσο βαση τα οσα υποστηρίζεις.

Σοβαρα παντως εγω πιστευω πως αν ειχατε παιξει ελαχιστα ομαδικα θα ειχατε κερδίσει. Αλλα δε παιξατε απολυτως τίποτα. Δε θυμαμαι να χετε κανει τιποτα περαν απο 1on1 φάσεις καθ ολη τη διάρκεια του αγώνα. Το να υποστηριζεις πως εχασες λογω διαιτησιας, κακο στην ομαδα σου κάνεις.

Προσωπικα δε θα χα θεμα να χάναμε καθως θα βλεπαμε τρανταχτες αδυναμίες που δειξαμε και σήμερα.

Δημοσ.

Δηλαδη το προβλημα του Παναθηναικου ειναι ο Παπαπετρου των 4ποντων μ.ο;

Ειναι διαφορετικο πραγμα η αποδοση της ομαδας η οποια ηταν κακη και εντελως διαφορετικο η διαιτησια και τα οποια λαθη εγιναν/αν εγιναν

Δηλαδη στην εκτελεση του Green βλεπεις φαουλ-επαφη;

Δημοσ.

Ρε εγω δε το γραψα ειρωνικα. Κι εγω κακο τον ειδα. Απλα οσο να πεις κολλας οταν βλεπεις μετα τη στατιστικη.

Κατα τ αλλα νομιζω φανηκαν και οι δυνατοτητες των ροστερ. Ο παο πηρε τα μεγιστα απο τζειμς ριβερς, το μονο που δε βγηκε ηταν ο Καλαθης.

Χωρις καλαθη δεν εχεις δημιουργια.

Ο Σινγκλετον δε φανηκε αλλα δεν ειναι 5 και στο 5 ο ολυμπιακος ειναι πληρης και δυνατος. Γενικα οσο λειπει ο Γκιστ εχετε εναν και μονο ψηλο της προκοπης.

Δημοσ.

Zreg13 ειπες οτι ο ΟΣΦΠ στηρίζεται σε 2 παίκτες.Για πες..

Γιατι δεν έγραψες κατι πριν το ματς; Αφου διαφωνείς και καλά...Στα έγραψα και παραπάνω. Πριν ποστάρεις διαβάζεις ή ποστάρεις χωρίς να διαβαζεις;

Η διαιτησια φταιει που ο Καλαθης ηταν χεσμενος πανω του η διαιτησια φταιει που ο Μπουρουσης ηταν 10 σκαλια χειροτερος απο το Ραντουλιτσα η διαιτησια φταιει που ο Παππας ειναι μονο για clubing η διατησια φταιει που δε μπορουσαμε να πιασουμε εναν Παπαπετρου.Η διαιτησια φταιει που αν επαιζαν σημερα Διαμαντιδης και Τσατσαρης στα 40 τους με τα πολιτικα θα επαιζαν καλυτερα απο τους τωρινους μισθοφορους

Συνελθετε μαγκες.

Εγω συμφωνώ με τον Ιντερ πάντως, σε καποιος φάσεις, ειδικα με τα βηματα του Πριτς και το επιθετικό του Σιγκλετον εκει στο τέλος αλλα και το φαουλ στο Green. Υπερβολικα σφυρίγματα επαφής προς εμάς και καποια ανηπαρκτα φαουλ στον Φωτση στην αρχη του ματς.

γιατι ξεχωρίζεις Παππα Μπουρούση, ποιος άλλος ήταν καλός εκτός των 2;

Δημοσ.

Δηλαδη το προβλημα του Παναθηναικου ειναι ο Παπαπετρου των 4ποντων μ.ο;

Ειναι διαφορετικο πραγμα η αποδοση της ομαδας η οποια ηταν κακη και εντελως διαφορετικο η διαιτησια και τα οποια λαθη εγιναν/αν εγιναν

Δηλαδη στην εκτελεση του Green βλεπεις φαουλ-επαφη;

Δε θυμαμαι αν υπηρχε ξεκαθαρη επαφή ισως και οχι. Αλλα γι αυτο σου λεω πως απαξ ο αμυντικος παιξει αμυνα με τα χερια οπουδηποτε αλλου εκτος της κατακορυφου, ειναι φάουλ. Σφυριζεται by the book. Πως να το κανουμε δηλαδή. Δε σφυριχτηκε η ενδεχομενη επαφή.
  • Like 1
Δημοσ.

Αθλια ηταν η διαιτησια σημερα για ακομη μια φορα σε παιχνιδι του Παναθηναικου.

Για να παρεις φαουλ επρεπε να ματωσεις, ενω στους αλλους με αερακι φαουλ. Νομιζω πρεπει να εχουμε συμπληρωσει φαουλ σε καθε περιοδο απο το 4ο λεπτο...

Να μην αναφερουμε και συγκεκριμενες φασεις που δειχνουν ξεκαθαρα τι γινοταν οπως το αντιαθλητικο στον Φελντειν που πνιχτηκε...

Κατα τα αλλα ο Παναθηναικος εχει τεραστιο θεμα στους ψηλους μετα τον τραυματισμο του Γκιστ. Αυτον τον Γκαμπριελ ηθελα να ηξερα γιατι βιαστηκαν τοσο να τον παρουν... Καμια σχεση με τον παιχτη που χρειαζομασταν...

• Like 2
Δημοσ.

Μα ρε συ αν δινει το φαουλ το δινει γιατι τον σπρωχνει με το σωμα απο πισω οχι με τα χερια αυτο σου λεω

Τον σπρωχνει στην αρχη της φασης οχι στο τελειωμα που δινουν το φαουλ πανω στην εκτελεση δηλαδη....

Δεν επιμενω 100% γιατι οσα ειδα ειναι στην εξελιξη του αγωνα αλλα δεν μου αρεσε ο τροπος που σφυριζαν...

Ο Φωτσης 2 φορες που διαμαρτυρεται εχει δικιο

Ο James εχει φαει τρελο κρατημα και πιασιμο σε ολον τον αγωνα που δεν φαινεται

Για να μην λεω μονο για Παναθηναικο ο Ολυμπιακος εχει δικιο στο 2ο δεκαλεπτο αν θυμαμαι καλα που μαλλον κανουν στην ιδια φαση βηματα μια φορα νομιζω ο Παππας και μια ο James και στο 4ο δεκαλεπτο τα 2 συνεχομενα φαουλ του Lojeski στο off ball screen του Rivers το 2ο ειναι μαλλον τραβηγμενο

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν έγραψες κατι πριν το ματς; Αφου διαφωνείς και καλά...Στα έγραψα και παραπάνω. Πριν ποστάρεις διαβάζεις ή ποστάρεις χωρίς να διαβαζεις;

Σε πάω..για φαντασου να επαιζαν καλά αυτοι οι δυο παίκτες απόψε.. Παλι 25αρα θα είχε.
Δημοσ.

Μα ρε συ αν δινει το φαουλ το δινει γιατι τον σπρωχνει με το σωμα απο πισω οχι με τα χερια αυτο σου λεω

Δεν το δινει γι αυτό. Το δινει για το κατεβασμενο χέρι. Μια φορα βηματα παντως μας χάρισαν. Αλλα δε θυμαμαι αλλη φαση υπέρ μας ή κατά μας λάθος.

Δημοσ.

γιατι ξεχωρίζεις Παππα Μπουρούση, ποιος άλλος ήταν καλός εκτός των 2;

Δε πιανω τα μαυρακια γιατι δε ξερουν τι ειναι αυτα τα ντερμπι,πιανω αυτους που ξερουν τι ειναι να χανεις απο γαυρο και συνεχιζουν να ειναι στο κοσμο τους.

Οσο για το οτι Τζειμς και Ριβερς εβαζαν τα παντα δε μου λεει κατι,η ομαδα δεν ειχε αρχη και τελος,δηλαδη αν δεν επαιζαν και αυτοι οι 2 ποσο θα χαναμε 60-10 θα σπαγαμε το σκορ του 96?

Αυτον τον Γκαμπριελ ηθελα να ηξερα γιατι βιαστηκαν τοσο να τον παρουν... Καμια σχεση με τον παιχτη που χρειαζομασταν...

Eγω αν ημουν γιαννακοπουλος θα τηλεφωνουσα στον Ομπραντοβιτς να μου πει 4-5 παιχτες να του αγοραζα γιατι βλεπω απο σκαουτινγκ η ομαδα σκιζει.

Δημοσ.

Σε πάω..για φαντασου να επαιζαν καλά αυτοι οι δυο παίκτες απόψε.. Παλι 25αρα θα είχε.

Γιατί ποτε έπεσε 25άρα; Στον υπνο σου; ακου πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα δε θυμαμαι αλλη φαση υπέρ μας ή κατά μας λάθος.

Η φάση δηλαδή με τον Σινγκλετον με την διαφορά στους 3 είναι επιθετικό?

Ολυμπιακός εκτός τελευταίου διλέπτου σουτάρει 25 βολές παραπάνω και κερδίζει 10 φάουλ παραπάνω. Προφανώς παίζει παθιασμένη και δυνατή άμυνα μόνο που οι διαιτητές αφήνουν μόνο αυτόν να παίξει ετσι και στον αντίπαλο σφυράνε όλες σχεδόν τις επαφές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...