Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος Παπαπέτρου? Η τρολαρεις η δεν τον εχεις δει καθόλου τον παίκτη..η δεν εχεις ιδέα απο μπασκετ.

Μην αρπαζεσαι,η ομαδα μου μου εχει προσφερει τοσα χρονια παιχταραδες ωστε να μη βλεπω τεραστιο καποιον Παπαπετρου.

Εσυ δες τον οπως θες.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα χαρτιά καλύτερο ρόστερ έχουμε μην το ψάχνεις, το θέμα είναι ότι δεν παίζουμε υπερατου και οι μονάδες που έχουμε πρέπει να γίνουν ομάδα. Αν οι Έλληνες που έχουμε δεν ηταν εξαφανισμένοι και ανήμποροι θα δεναμε πιο γρήγορα, τώρα με εναν Καλαθη με ψυχολογικά, εναν μπουρουση που μετράει μέρες(τι άλλο), τον Φωτση μεταξύ παρκέ και απόσυρσης και τους υπόλοιπους εκτός ομάδας δεν θα δεις προκοπή φέτος.

Το χειρότερο σενάριο για τον φετινό ΠΑΟ ηταν να γίνει η τωρινή Μακάμπι, δηλαδη παιχταραδες αμερικανοι αλλά χωρίς την παραμικρή ιδέα για το πως κερδίζεις ντέρμπι και κούπες.

Επαναλαμβάνεται το σκηνικό να χάνουμε απο εναν Ολυμπιακό που δεν πείθει, και αυτό ειναι ακόμα χειρότερο.

• Like 3
Δημοσ.

Η ειρωνια ειναι οτι συνεχεια διαβαζω οτι ο ολυμπιακος χρειαζεται συνεχεια ενισχυση στο 4 , οταν ο παναθηναικος παιζει με τον Φωτση και τον Νικολς.

Επιπλεον ο παναθηναικος ηταν αδυνατο να παει να κερδισει ενα παιχνιδι με 2 παικτες, και σε αυτο εχει μεριδιο ευθυνης και ο Πασκουαλ

• Like 1
Δημοσ.

6 συνεχομενες νικες μεσα εξω, νομιζω αρκουν για να αποδειχτει οτι γενικα εχουμε καλυτερο ροστερ.

ή ότι έχουμε εμείς αυτοκαταστροφικό πρόεδρο...

Δημοσ.

Λοιπον στα του ματς:

Σπανια μιλαω για διαιτησια αλλα με αυτα που ειδα θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε...Κατα τη γνωμη μου ηταν 70/30

Εχω στο μυαλο μου τουλαχιστον 12-15 φασεις αλλα δεν εχει νοημα να τις αναλυσω ολες

1)Ξεκιναει το ματς πεντακαθαρη αμυνα του Φωτση στον Πριντεζη φαουλ

2)2 φορες ο Gentile κατω απο το καλαθι(μια στο 1ο δεκαλεπτο και μια στο 3ο) δεν σφυριζουν τιποτα...Στη δευτερη περιπτωση τρωμε τριποντο

3)Καλαθι και φαουλ του Green απο καθαρη αμυνα του Feldeine που τον ειχε βαλει πλατη και απλα τον φυσηξε

4)Κλεψιμο Feldeine στον Green τραβηγμα φανελας καθαρο αντιαθλητικο δεν δινουν τιποτα αν και βαλαμε καλαθι

5)Αλλαγη στο σκριν ο Καλαθης δινει στον Μπουρουση με κοντο και επειδη τον φυσανε δινει φαουλ ενω μπηκε καλαθι το οποιο ακυρωσαν(4ο δεκαλεπτο)

6)Ο Μπιρτς στο πιασιμο της μπαλας πρεπει να εκανε 3 φορες βηματα εδωσαν το ενα

7)Βγαινει για iso ο Καλαθης απο αριστερα με Πριντεζη τον περναει στα ποδια τον σπρωχνει ο αλλος 2 φορες προς την baseline δεν δινουν τιποτα...Μολις ο Καλαθης ακουμπαγε Lojeski ή καποιον αλλο αμεσως φαουλ

8)Φτανουμε στο 65-62 εχει την μπαλα στο πλαι ο Singleton κολλαει πανω του ο Παπανικολαου τον ακουμπαει λιγο με τον ωμο πεταγεται λες και τον χτυπησε κεραυνος δινει επιθετικο

9)Στην επομενη ακριβως φαση μπαινει για drive ο Σπανουλης απο τον αξονα κανει 3-4 βηματα φτανει στη βολη δεν σφυρανε τιποτα βγαζει στον Παπαπετρου τριποντο 68-62

10)Κλεψιμο του James στην μπαλα πανω στον Σπανουλη κοντα στο κεντρο του γηπεδου δινουν φαουλ

Φασεις που δεν ειμαι σιγουρος ειναι η ταπα στο καλαθι του Rivers που δεν ξερω αν βρηκε πρωτα ταμπλο ενα φαουλ πανω στο τριποντο του James που δεν δοθηκε και 1-2 πλαγια στο ενα που βρισκει ο Φωτσης μετα απο αμυντικο ριμπαουντ και το αλλο με Feldeine-Green στη φαση

Οσον αφορα τις 2 ομαδες αυτον τον Ολυμπιακο πρεπει να τον κερδισεις με 10 ποντους ανετα

Παππας τραγικος Μπουρουσης το ιδιο(κραζαμε το Σερβο μονο ο οποιος τουλαχιστον μπροστα εβαζε κανα καλαθι) Φωτσης προσπαθει αλλα δεν μπορει Nichols πρεπει να εκανε 1 σουτ αυτο στο τελος...Καλαθης πολυ κακος απορω γιατι επεμενε να τον χρησιμοποιει ειδικα στο 4ο δεκαλεπτο...Οπως πανε θα καει και ο Singleton στο τελος

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα απορω ο Σφαιρο τοσο υπνος τελικα???Δεν εβλεπε οτι σε ολο τον αγωνα ο πριντεζης λογου τραυματισμου ηταν παρα πολυ κακος αλλα συνεχιζε να τον εχει μεσα.Το ιδιο και για τον σπανουλη.

Το παιχνιδι ουσιαστικα το γυρισε η πενταδα Γκριν-Λοτζεσκι-Παπαπετρου-Γιανγκ-Ουλτερς.Μια πενταδα που εβγαζε απιστευτη ενεργεια και κυκλοφουσε την μπαλα σε αντιθεση με οταν βρισκεται μεσα ο Σπανουλης ή ο Πριντεζης.

Επισης θελω να πω για τον Παπανικολαου ο οποιος οσο κακος ειναι στην επιθεση αμυντικα ειναι πραγματικα απολαυση.

• Like 1
Δημοσ.

Μην αρπαζεσαι,η ομαδα μου μου εχει προσφερει τοσα χρονια παιχταραδες ωστε να μη βλεπω τεραστιο καποιον Παπαπετρου.

Εσυ δες τον οπως θες.

Οχι ρε φίλε δεν αρπαζομαι.απλα ο μικρός έχει δειξει οτι είναι σοβαρός κ σταθερος παικτης.δεν είπα οτι είναι ο Γκιστ.
Δημοσ.

Ο Παναθηναικος μου θυμιζει γαυρο προ 7ετιας που εφερνε οτι καλυτερο κυκλοφορουσε τη μεταγραφικη περιοδο και στα ντερμπι τους εκανε πλακα ο Χατζηβρεττας.

Οπως και να χει μη περιμενουμε πολλα φετος.Απ του χρονου αφου φυγουν 2-3 παλτα και βλεπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον στα του ματς:

Σπανια μιλαω για διαιτησια αλλα με αυτα που ειδα θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε...Κατα τη γνωμη μου ηταν 70/30

Εχω στο μυαλο μου τουλαχιστον 12-15 φασεις αλλα δεν εχει νοημα να τις αναλυσω ολες

1)Ξεκιναει το ματς πεντακαθαρη αμυνα του Φωτση στον Πριντεζη φαουλ

2)2 φορες ο Gentile κατω απο το καλαθι(μια στο 1ο δεκαλεπτο και μια στο 3ο) δεν σφυριζουν τιποτα...Στη δευτερη περιπτωση τρωμε τριποντο

3)Καλαθι και φαουλ του Green απο καθαρη αμυνα του Feldeine που τον ειχε βαλει πλατη και απλα τον φυσηξε

4)Κλεψιμο Feldeine στον Green τραβηγμα φανελας καθαρο αντιαθλητικο δεν δινουν τιποτα αν και βαλαμε καλαθι

5)Αλλαγη στο σκριν ο Καλαθης δινει στον Μπουρουση με κοντο και επειδη τον φυσανε δινει φαουλ ενω μπηκε καλαθι το οποιο ακυρωσαν(4ο δεκαλεπτο)

6)Ο Μπιρτς στο πιασιμο της μπαλας πρεπει να εκανε 3 φορες βηματα εδωσαν το ενα

7)Βγαινει για iso ο Καλαθης απο αριστερα με Πριντεζη τον περναει στα ποδια τον σπρωχνει ο αλλος 2 φορες προς την baseline δεν δινουν τιποτα...Μολις ο Καλαθης ακουμπαγε Lojeski ή καποιον αλλο αμεσως φαουλ

8)Φτανουμε στο 65-62 εχει την μπαλα στο πλαι ο Singleton κολλαει πανω του ο Παπανικολαου τον ακουμπαει λιγο με τον ωμο πεταγεται λες και τον χτυπησε κεραυνος δινει επιθετικο

9)Στην επομενη ακριβως φαση μπαινει για drive ο Σπανουλης απο τον αξονα κανει 3-4 βηματα φτανει στη βολη δεν σφυρανε τιποτα βγαζει στον Παπαπετρου τριποντο 68-62

10)Κλεψιμο του James στην μπαλα πανω στον Σπανουλη κοντα στο κεντρο του γηπεδου δινουν φαουλ

Φασεις που δεν ειμαι σιγουρος ειναι η ταπα στο καλαθι του Rivers που δεν ξερω αν βρηκε πρωτα ταμπλο ενα φαουλ πανω στο τριποντο του James που δεν δοθηκε και 1-2 πλαγια στο ενα που βρισκει ο Φωτσης μετα απο αμυντικο ριμπαουντ και το αλλο με Feldeine-Green στη φαση

Οσον αφορα τις 2 ομαδες αυτον τον Ολυμπιακο πρεπει να τον κερδισεις με 10 ποντους ανετα

Παππας τραγικος Μπουρουσης το ιδιο(κραζαμε το Σερβο μονο ο οποιος τουλαχιστον μπροστα εβαζε κανα καλαθι) Φωτσης προσπαθει αλλα δεν μπορει Nichols πρεπει να εκανε 1 σουτ αυτο στο τελος...Καλαθης πολυ κακος απορω γιατι επεμενε να τον χρησιμοποιει ειδικα στο 4ο δεκαλεπτο...Οπως πανε θα καει και ο Singleton στο τελος

διαιτητής?
  • Like 1
Δημοσ.

Διαφωνεις ή συμφωνεις;

Συμφωνώ οτι η διαιτησία στην Ευρώπη είναι οτι νάναι..αλλά μου κανει εντύπωση που συγκρατησες όλα αυτά..
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...