Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι θα γινει...80% ειναι ασσος το ματσακι.

Πρωτον ο γαυρος εχει αποβαλει το κομπλεξ τον τελευταιων ετων,ειδικα μετα τα διπλα στο οακα και αυτο φαινετε και δευτερον οπως ειπα κι τις προαλλες ναι μεν υπαρχουν καλες μοναδες αλλα ο φετινος Παναθηναικος δεν ειναι ακομα ομαδα Πασκουαλ  και μαλλον δε θα γινει μεχρι του χρονου,οποτε δε μπορω να πω οτι παει και με τις καλυτερες προυποθεσεις στο σεφ.

Και φυσικα στα εκτος εδρας ματς φετος υπαρχει μεγααααλο προβλημα οπως εχουμε δει εως τωρα ειδικα αν προηγηθει ο αντιπαλος αντε γυρνατο και το πιο πιθανο ειναι να προηγηθει ο γαυρος στην εδρα του.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο όπως τα λες ακριβώς είναι!

Το να ψαχνεις ματς με το μακαρονι για να δεις τι γυρισε ο Σπανουλης και να μου λετε ολοι για το ιδιο ματς εδω και 2 σελιδες και εγω να αναφερομαι σε 2 τελικους που αλλοι εβγαλαν το φιδι απ τη τρυπα ειναι αστειο.

Ειμαι σιγουρος οτι οσο και να ψαξεις στη καριερα του αλλα 5 τετοια comeback δε προκειται να βρεις.

Σε αντιθεση με το Διαμαντιδη που μπορω να σου κατεβασω ενα σεντονι απο τετοια ματς.

Δημοσ.

Αστείο είναι να λες ότι ο Σπανουλης αν χάσει τα πρώτα 3 σουτ είναι εκτός παιχνιδιού...

Χρονια τωρα απο τοτε που τον παρακολουθω,μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου να εχει συμβει το αντιθετο.

Δε θα συμφωνησουμε δεκτο.

Δημοσ.

H oμαδας μας εκτος οτι εχει χεστει πανω της εκτος του Τζειμς παιζει μπασκετ γειτονιας μεχρι στιγμης.

10 ποντοι μπροστα ο γαυρος χωρις να εχει παιξει τιποτα.

Δημοσ.

Κακοποίηση του αθλήματος, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο είδαμε παιδαριώδη λάθη. Μ' αρέσει που έδωσαν τα δικαιώματα του ματς στο NBATV για να μη χάσουν το θέαμα οι Αμερικάνοι :D Όλος ο Παναθηναϊκός ο Ρίβερς και ο Τζέιμς, κυρίως λόγω τραγικής άμυνας του Λότζο και του Γκριν αντίστοιχα. Ξανά μανά θετικός ο Μπιρτς... 

• Like 3
Δημοσ.

Κακοποίηση του αθλήματος, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο είδαμε παιδαριώδη λάθη. Μ' αρέσει που έδωσαν τα δικαιώματα του ματς στο NBATV για να μη χάσουν το θέαμα οι Αμερικάνοι :D Όλος ο Παναθηναϊκός ο Ρίβερς και ο Τζέιμς, κυρίως λόγω τραγικής άμυνας του Λότζο και του Γκριν αντίστοιχα. Ξανά μανά θετικός ο Μπιρτς... 

Εμ πως θα δουν οι Spurs το πουλεν τους..?

Kατα τα αλλα agreed σε ολα

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις Σπανούλη και με τοσο κακο πριντεζη δε μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τους τπολοιπους παικτες. Το ματς παιζεται στο ρυθμο που βολευει τον Τζέιμς

Το καλο είναι πως θα καταλάβουν ολοι τη χρησιμοτητα των γκαρντς σαν τον χακετ. Η αμυνα πανω στον ριβερς και τον τζειμς είναι απλα ανύπαρκτη.

Δημοσ.

παιχτούρες μου Τζέιμς και Ρίβερς, πάμε μωρέ

ρε μλκ Τζεντίλε , έλεος ρε φίλε

άντε καλά, χιονοστιβάδα μλκιας, πάμε για 8αδα και να αποφύγουμε τσοκα γιατί πάει το πλεονέκτημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...