Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν στραβωσε τιποτα στο θεμα Σπανουλη. Ουτε θεμα ρολου τεθηκε απο καμια απο τις 2 πλευρες, ουτε λογω λιγων χρηματων, ουτε τιποτα αλλο...

Επιγραμματικα εγιναν τα εξης.

Ο Σπανουλης ειχε θεσει θεμα χρηματων, του στυλ γιατι εγω να παιρνω λιγοτερα απο Διαμαντιδη και Σαρας.

Απο τον Παναθηναικο το δεχτηκαν αυτο και ειπαν πως θα του ανακοινωσουν την τελικη προταση τους μια συγκεκριμενη ημερομηνια, ως την οποια συμφωνησε και ο Σπανουλης πως θα περιμενει.

Καποιες μερες πριν ο Παναθηναικος καταθεσει την προταση του, εκλεισε με τον Ολυμπιακο, χωρις να εχει ακουσει την προταση του Παναθηναικου και χωρις να ενημερωσει κανεναν. Μεγαλο ρολο επαιξε και ο μανατζερ του σε αυτο...

Οι πληροφοριες αυτες δεν προερχονται απο οτι βγηκε σε site κλπ, αλλα εκ των εσω (δεν θελω να αναφερω ονομα και παραπανω πληροφοριες...)

Επεξ/σία από crom251
  • Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Σπανουλης ειχε θεσει θεμα χρηματων, του στυλ γιατι εγω να παιρνω λιγοτερα απο Διαμαντιδη και Σαρας.

Eντωμεταξυ περα οτι ειναι ενα σκαλι πιο κατω και απο τους 2 ο Διαμαντιδης τον περναει 3 χρονια και ο Σαρας 6 χρονια.

Δημοσ.

Αν για κάθε ποστ στο ιντερνετς κατά Σπαν κέρδιζα 1€, μάγκες θα σας είχα πάρει όλους μια Λαμπο, μια Φερραρι, ό,τι γουστάρει η ψυχουλα σας.

Θα μου περισσευαν και κάτι ψιλά για διαγραφή δημόσιου χρέους, λολ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις εχουμε ντέρμπι σε λίγες μέρες , δε βαρεθήκατε ακόμα τη Σπανουλειάδα;

Θεωρώ την ομάδα μου σε μειονεκτική θέση λόγω των γνωστών θεμάτων Σπανούλη-Πρίντεζη. ΑΝ ο Γιώργος ειναι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του , ο παο αμυντικά θα χει θεμα στο 4. Αν πάλι δεν ειναι καλα (μη ξεχνάμε ποςο καιρό ειναι εκτός) θα χούμε εμείς μεγάλη επιθετική απώλεια.

Ο Σπανουλης επισης ειναι κομβικοτατη συμμετοχή.. Αν μπει, Πως θα τον παίξει ο Πασκουάλ; θα βάλει Νικολς να πέφτει πανω του αλά Γκιστ;

Θα μαι γήπεδο κανονίστε να πλακωθεί ρε να γυρίσω να βρω το θρεντ κλειδωμένο :P

Ο Πρίντεζης παίζει κανονικά, προπονείται. Αν δεν παίξει ο Σπανούλης μιλάμε για άλλο παιχνίδι, και άλλο αν τελικά παίξει.

Δημοσ.

Δεν στραβωσε τιποτα στο θεμα Σπανουλη. Ουτε θεμα ρολου τεθηκε απο καμια απο τις 2 πλευρες, ουτε λογω λιγων χρηματων, ουτε τιποτα αλλο...

Απο τον Παναθηναικο το δεχτηκαν αυτο και ειπαν πως θα του ανακοινωσουν την τελικη προταση τους μια συγκεκριμενη ημερομηνια, ως την οποια συμφωνησε και ο Σπανουλης πως θα περιμενει.

Καποιες μερες πριν ο Παναθηναικος καταθεσει την προταση του, εκλεισε με τον Ολυμπιακο, χωρις να εχει ακουσει την προταση του Παναθηναικου και χωρις να ενημερωσει κανεναν. Μεγαλο ρολο επαιξε και ο μανατζερ του σε αυτο...

Οι πληροφοριες αυτες δεν προερχονται απο οτι βγηκε σε site κλπ, αλλα εκ των εσω (δεν θελω να αναφερω ονομα και παραπανω πληροφοριες...)

...χωρίς να έχω διάθεση να προσβάλλω ούτε εσένα ούτε την πηγή σου, εγώ θα πω απλώς ότι σε περιπτώσεις που κάποια πράγματα δεν λέγονται δημόσια, πολλές φορές έχουνε βγει κατά καιρούς "πηγές εκ των έσω" που διατείνονται πως γνώριζαν την απόλυτη αλήθεια.

Και -για εμένα τουλάχιστον- μία "ανώνυμη πηγή" δεν μπορεί να πει κάτι ουσιαστικό για να το δεχτούμε καθολικά. Εσύ για παράδειγμα, θα δεχόσουν αν ο οποιοσδήποτε έβγαινε σε ένα φόρουμ και έλεγε (πάντα όμορφα απλά κι ωραία όπως δεκτόν ότι έκανες εσύ) "παιδιά, να σας πω εγώ τί παίχτηκε". Δεν ξέρω λοιπόν για τους λοιπούς εδώ, αλλά προσωπικά το να βγει ο οποιοσδήποτε και να πει "το-και-το", απλά δεν μου αρκεί, δεν με καλύπτει. Πόσο μάλλον, όταν με βάση διάφορα δεδομένα, κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε.

Για παράδειγμα, η δήλωση του Σπανούλη που είπα πρωτύτερα "ο κύριος Ομπράντοβιτς ξέρει πολύ καλά γιατί έφυγα". Το οποίο είναι ξεκάθαρη σπόντα ότι υπήρχε κάποιο θέμα και ο Σπανούλης δεν ήταν ικανοποιημένος. Σε βαθμό να είναι πιθανό να είχε κάποιο "παράπονο" (όχι πάντως ντε και καλά από τον Ζοτς).

Επίσης, δεν είναι και πολύ λογικό "απλά να τους αδειάσει ο Σπανούλης" (όπως στην ουσία λέει η πηγή σου), και δη "εξ' αιτίας του μάνατζέρ του". Διότι εάν ήθελε ο παίκτης να παραμείνει στον ΠΑΟ, προφανώς όλο και κάπου θα τρέναραν οι διαπραγματεύσεις, μέχρι -λογικά- να τα βρούνε "κάπου στην μέση". Άρα, ζήτημα αποχώρισης υπήρχε. Πιθανότατα από μεριάς Σπανούλη, για τους λόγους που όλοι έχουμε πει : ήθελε ΑΛΛΟ περιβάλλον, για να κάνει αυτά που ήθελε εκεί. Παίκτες και μάνατζερς, και δη αυτού του επιπέδου, δεν κάνουν "προκλητικές" κινήσεις, χωρίς λογικές και τακτ. Στην τελική, η λογική λέει ότι αν η πλευρά του παίκτη απλώς δεν ήταν ικανοποιημένη οικονομικά, απλώς θα το δήλωναν και θα προχωρούσαν παρακάτω = στην πρόταση από άλλους. Δεν υπήρχε λόγος να ανοιχτούν αιολικοί ασκοί, και να γαμάνε οι ούγκανοι σπανουλομανάδες με το παραμικρό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω, με συγχωρείς αλλά το "δεν τα βρήκαν στα λεφτά και ο Σπανούλης έκλεισε τα τηλέφωνα" μου φαίνεται από λίγο έως ανόητο για να απαντήσει στο ερώτημα "γιατί έτσι;". Πόσο μάλλον όταν, ξαναλέω, στην τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟ, ο Σπανούλης μια χαρά αποδοτικός ήταν στους στόχους της ομάδας.

Μέχρι λοιπόν μια πιο επώνυμη πηγή (στην ουσία ο Σπανούλης ο ίδιος μόνο) να βγει και να πει μια μέρα (...που δεν νομίζω πάντως να το κάνει ποτέ) "παιδιά, κοιτάξτε να δείτε τί παίχτηκε", και δεν νομίζω ότι θα μάθουμε τα πραγματικά γεγονότα, και δεν νομίζω ότι είναι θεμιτό να φοράει ο καθείς ό,τι επίθετο γουστάρει στον Σπανούλη, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, επειδή έτσι του κάθεται καλύτερα.

Δημοσ.

Σε διαψευδω πλήρως. Όντας φίλος συγγενικου προσωπου του Σπανούλη. Ηταν ξεκαθαρος και είχε υπογράψει εξ' αρχής στον οσφπ ουτε λεφτά περιμεμε ουτε τπτ. Ενα μηνα πριν το ήξερα και οροφανως το ξεραν και οι προεδροι του παο, που επιτηδες αφηναν τη σπανουλιαδα να εξελιχθεί για να τον μισησει ο κόσμος.

Μαλλον δε συμμετείχες στο νήμα τοτε.

Δημοσ.

Ο Πρίντεζης παίζει κανονικά, προπονείται. Αν δεν παίξει ο Σπανούλης μιλάμε για άλλο παιχνίδι, και άλλο αν τελικά παίξει.

Νομιζω παντως οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια για το διπλο οπως και να εχει. Ετσι και αλλιως φετος θεωρω οτι εχουμε καλυτερο roster απο τον Ολυμπιακο , στρωσαμε λιγο και σαν ομαδα, ειναι και ο Ολυμπιακος σε δυσκολη φαση λογο τραυματισμων , ε πρεπει να το παρουμε το match. Ξεκινας και ιδανικα τον 2ο γυρο μετα το fail στο Kazan

EDIT: Κοιταξτε μεχρι στιγμης αποτελεσματα σε ψηφοφορια για τον MVP στον 1ο γυρο.

Γελαει ο κοσμος.

post-139629-0-68034000-1483426103_thumb.png

Δημοσ.

...χωρίς να έχω διάθεση να προσβάλλω ούτε εσένα ούτε την πηγή σου, εγώ θα πω απλώς ότι σε περιπτώσεις που κάποια πράγματα δεν λέγονται δημόσια, πολλές φορές έχουνε βγει κατά καιρούς "πηγές εκ των έσω" που διατείνονται πως γνώριζαν την απόλυτη αλήθεια.

Και -για εμένα τουλάχιστον- μία "ανώνυμη πηγή" δεν μπορεί να πει κάτι ουσιαστικό για να το δεχτούμε καθολικά. Εσύ για παράδειγμα, θα δεχόσουν αν ο οποιοσδήποτε έβγαινε σε ένα φόρουμ και έλεγε (πάντα όμορφα απλά κι ωραία όπως δεκτόν ότι έκανες εσύ) "παιδιά, να σας πω εγώ τί παίχτηκε". Δεν ξέρω λοιπόν για τους λοιπούς εδώ, αλλά προσωπικά το να βγει ο οποιοσδήποτε και να πει "το-και-το", απλά δεν μου αρκεί, δεν με καλύπτει. Πόσο μάλλον, όταν με βάση διάφορα δεδομένα, κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε.

Οχι δεν θα το δεχομουν συμφωνω μαζι σου...

Μαλλον εκανα και λαθος που το εγραψα γιατι ουτε ονοματα μπορω και θελω να αναφερω ουτε παραπανω πληροφοριες... Οχι πως αν ελεγα ονοματα, τι και πως, θα αλλαζε κατι, γιατι και παλι οσα ειπες θα ισχυαν...

Δημοσ.

Για το πώς το βλέπω εγώ τουλάχιστον, σε τιμά λοιπόν το παραπάνω.

Όσο για το ζουμί, εγώ θα έλεγα να διατηρείς κι ο ίδιος αμφιβολίες, για το τί έγινε τελικά με τον Σπανούλη. Άσχετα με το πόσο εμπιστεύεσαι την πηγή σου. Ξαναείδα απόψε τα μερικά σχετικά βιντεάκια που υπάρχουν για το ζήτημα (δηλώσεις Σπανούλη, κοινή συνέντευξη Ζοτς με Ιτούδη, Σπανούλης σε Κωστόπουλο κλπ) και κρατάω τα εξής : 

α) Ζοτς/Ιτούδης μείνανε δυσαρεστημένοι που δεν τους ενημέρωσε ποτέ για την απόφασή του, και απλά την έκανε.

β) Σπανούλης φαίνεται να κρατάει...κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα, σχετικά με "τον λόγο που αποφάσισε, τελικά, να φύγει για ΟΣΦΠ".

γ) Ιτούδης κάνει μια φευγαλέα αναφορά για θέματα μεταξύ των προπονητών και του παίκτη στις προπονήσεις.

δ) Σπανούλης "ξεκαθαρίζει" ότι δεν είχε θέμα με κανέναν συμπαίκτη σε ΠΑΟ, δεν έφυγε για να αποδείξει οτιδήποτε/να γίνει "αφεντικό" σε άλλη ομάδα/"για τα λεφτά". Και οκ, ο καθένας μπορεί να πει "ε σιγά που θα παραδεχόταν οτιδήποτε από αυτά" - κι όμως, εγώ νομίζω ότι ο τρόπος που τα λέει είναι δηλωτικός ότι δεν λέει κάποιο ψέμα. Μια ένσταση που μπορεί να έχω, είναι "για τα λεφτά", με την έννοια ότι ΣΙΓΟΥΡΑ (πιστεύω) ότι η καλύτερη πρόταση του ΟΣΦΠ (1/4 μυρίου χ3 χρόνια δεν είναι ποσό που αφήνουν ασυγκίνητο κανένα. Υπό πολλές έννοιες, καθώς το ανέβασμα του κασέ, δίνει προοπτική για περαιτέρω ανέβασμα στο μέλλον, συν ότι καλύπτει τον "εγωισμό" του καθένα σχετικά με το ποιά εκτιμά πως είναι η αξία του) έπαιξε τον ρόλο της στην τελική του απόφαση.

Ολ' αυτά όμως, είναι γελοίο να τα μεταφράζει κάποιος ως "φραγκομπίλ".

Στην τελική, απλά οι δυο πλευρές δεν τα βρήκανε και χωρίσανε δρόμους. Τόσο απλά. Χωρίς να χρειάζεται κανείς από τους τρίτους να κατηγορεί την μία ή την άλλη. Και άγνωστες λεπτομέρειες σίγουρα υπάρχουν, που η γνώση τους βοηθάει στο να αποδώσει κάποιος "περισσότερο δίκιο στην μία ή την άλλη πλευρά" (κρίνοντάς την στην ουσία) - αλλά σε καμμία περίπτωση δεν νομίζω να είναι τέτοιες που να δικαιολογούν το κράξιμο που έχει φάει η πλευρά του παίκτη...

(...όπως ανάλογα άδικο κράξιμο έφαγε κι ο Μήτσος, για την απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική. Προφανώς δεν είναι ίδια περίπτωση, απλά λέω ότι και εκεί, οι αντίστοιχοι οπαδοί τον στόλισαν ως "προδότη", "παρτάκια" και άλλα όμορφα...)

Δημοσ.

Χρηματα ηθελε. Πολλα περισσοτερα ηθελε, τα πηρε και σηκωθηκε και εφυγε. Δικαιωμα του. Οτι δεν του εγινε καν προταση απο τον Παναθηναΐκο ηταν λογο το υψος του ποσου που του δωσαν τα Αυγα(2,5 φορες οΣΑ επαιρνε;)και γιατι αρχισε συνομιλιες με τον οσφπ( κατα κυριο λογο).

Αυτα προεκυπταν απο το ρεπορταζ της τοτε περιοδου.

Νομιζω παντως οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια για το διπλο οπως και να εχει. Ετσι και αλλιως φετος θεωρω οτι εχουμε καλυτερο roster απο τον Ολυμπιακο , στρωσαμε λιγο και σαν ομαδα, ειναι και ο Ολυμπιακος σε δυσκολη φαση λογο τραυματισμων , ε πρεπει να το παρουμε το match. Ξεκινας και ιδανικα τον 2ο γυρο μετα το fail στο Kazan

EDIT: Κοιταξτε μεχρι στιγμης αποτελεσματα σε ψηφοφορια για τον MVP στον 1ο γυρο.

Γελαει ο κοσμος.

Οι παντες βλεπουν οτι εχουμε καλυτερο ροστερ. Δεν φτανει αυτο ομως. Οσο για την ψηφοφορια, ειναι διαφορετικες θεσεις. Τον Λαγκφορντ που τον εχω δει μερικες φορες, ειναι καλυτερος του Σπανουλη χωρις δευτερη σκεψη, φετος τουλαχιστον.
Δημοσ.

Ακομα κι αν είχατε καλύτερο ρόστερ-που και σ αυτο δε θα συμφωνήσουμε ποτέ όποτε δε το αναλύουμε- , παίχτες επιπέδου Σπανούλη-Πρίντεζη δεν έχετε. Και στα δύσκολα οι προσωπικότητες ειναι που κάνουν τη διαφορά.

Ο ποιοτικότερος σας παίχτης ειναι ο Καλαθης , που προς το παρόν δεν έχει δειξει τέτοια στοιχεία και ειναι ερωτηματικό αν θα τα δειξει.

Δημοσ.

Παιχτες σαν τον Σπανουλη και Πριντεζη δεν εχουμε (αν και ο Καλαθης θεωρω οτι ειναι κοντα) αλλα εχουμε μεγαλυτερο βαθος στον παγκο. Ειδικα ,αν θες, την στιγμη του συγκεκριμενου αγωνα.

Δημοσ.

Παιχτες σαν τον Σπανουλη και Πριντεζη δεν εχουμε (αν και ο Καλαθης θεωρω οτι ειναι κοντα) αλλα εχουμε μεγαλυτερο βαθος στον παγκο. Ειδικα ,αν θες, την στιγμη του συγκεκριμενου αγωνα.

Ο Τζεντιλε στα καλα κοστιζει διπλασια αξια και απ τους 2 πιο πανω.

Δημοσ.

Ο Τζεντιλε στα καλα κοστιζει διπλασια αξια και απ τους 2 πιο πανω.

Ρε συ το πηγές δε ξερω κι εγώ που. Ο Τζεντιλε σε σύγκριση με Σπανούλη και Πρίντεζη; είπαμε είμαστε οπαδοί , τα βλεπουμε πιο πολυ υποκειμενικά αλλα όχι κι έτσι... Μέχρι στιγμής αυτο που έχει καταφέρει ειναι να διωχτεί απ την ομάδα του και να μη τον θέλει κανεις. Τωρα, επειδή ειναι τεράστιο επιθετικό ταλέντο, αν σ εσάς γίνει αυτο που πρέπει, θα δειξει. Αλλα όχι και σύγκριση με Σπανούλη Πρίντεζη ....

Το βάθος πως ορίζεται βρε παιδιά; δεν έχει βάθος ο οσφπ; που υστερεί; Μέχρι στιγμής ας πουμε σ εσάς ένας ψηλός σας έχει κρατήσει. Στο 4 τίποτα (οσο λείπει ο Γκιστ), στο 5 μονο Σινγκλετον . Στο 3 ένας Ριβερς. Γκαρντ; Ένας μονο άσσος κι ο Τζέιμς. Φελντειν μέχρι ορισμένο σημείο (vfm αλλα για συμπληρωματικό Γκαρντ) και Παππας πουθενά.

Τη συγκεκριμένη στιγμη εχουμε ναι σημαντικη έλλειψη Χακετ με Ουοτερς με 2-3 προπονήσεις , Πρίντεζη εκτός αγώνων για ικανό διάστημα και Σπανούλη οριακά ετοιμο αν παίξει. Όποτε ναι έχετε καλύτερο momentum

• Like 1
Δημοσ.

Ο Τζεντιλε ειναι ο Παππας της Ιταλιας. Οταν με το καλο παιξει καλα τοτε μιλαμε απο ποιους μπορει να ειναι καλυτερος. Προς το παρον δεν εχει αποδειξει τιποτα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...