Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πως επιβαλεται το διπλο στο σεφ πλεον με Τζεντιλε στη συνθεση.Μια ακομα ηττα απο γαυρο θα παρει σβαρνα και τη ψυχολογια των παιχτων εκτος της βαθμολογικης σημασιας.

Βασικα εχουμε 2 παιχνιδια στο εξοχικο (Ευρωλιγκα - Κυπελλο) και πρεπει 1 νικη (εγω θελω να κερδισουμε και στα 2) να την κανουμε..Ειναι και θεμα ψυχολογιας οπως λες..

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η επιλογη του Τζειμς δεν ηταν κακη, εδωσε σε παιχτη που θα σουταρε με καλυτερες προυποθεσεις απο αυτον. Το προβλημα ειναι πως για τετοια σουτ πρεπει να εισαι και μεγαλος παιχτης και ο Νικολς δεν ειναι. Το λαθος του Πασκουαλ ειναι οτι βρισκοταν αυτος ο παιχτης στην τελευταια επιθεση μεσα στην 5δα μας.

Γενικα ο Πασκουαλ εχει κανει εγκληματα σημερα, αλλα ειναι τοσα και τα διαιτητικα εγκληματα που δεν ξερω σε τι πρεπει να πρωτοαναφερθει κανεις. 

Μια χαρα ηταν η επιλογη του Τζειμς..Ετρεξε καθως δεν υπηρχε χρονος και πασαρε σε παικτη που ειχε την δυνατοτητα να σουταρει..Το σουτ του Νικολς ηταν απελπιστικο βεβαια..Με την διαιτησια ασχολουνται οι μικρες ομαδες..Οι μεγαλες ομαδες κανουν την αυτοκριτικη τους..Και ο Παναθηναικος ειναι μεγαλη ομαδα ασχετα αν τα τελευταια χρονια με τις λαλακιες του προεδρου του κυριως βλεπει το final-4 απο τον καναπε (και το πιθανοτερο να το δει και φετος)..

• Like 1
Δημοσ.

Δικο μας ματς και καταφεραμε και το χασαμε

Μολις βγηκε ο Parakhouski και μπηκε ο Latavious Williams αρχισε να γυρναει το ματς

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν βαζουμε την μπαλα πιο γρηγορα στο post και γυρναει ασκοπα χωρις λογο....Ο Feldeine παλι πηρε 10 pick and roll και ουσια μηδεν

Δημοσ.

Δε μπορω να χωνεψω με τιποτα αυτον τον Γκαμπριελ δε τον ειχα δει περυσι αλλα απο τι λενε ηταν πολυ καλος.

Ο δε Νικολς πιστευω οτι σε καλη μερα θα σε σκοτωσει το θεμα ειναι ποτε θα ερθει αυτη η μερα μετα τη φενερ.

Δε θελω να ειμαι απαισιοδοξος αλλα για φετος ακομα ψαχνεται ο Πασκουαλ και σε περιπτωση που τα χασει ολα εγω παλι θα τον δικαιολογισω,αλλα απο του χρονου με τα κλειδια στα χερια δεν υπαρχει δικαιολογια.

Φετος η ομαδα στηριζεται στα κεφια Καλαθη-Σιγκλετον και απ οτι φαινετε και Τζειμς αν αυτοι δεν παιξουν καλα αντιο ζωη.

Δημοσ.

Ακόμη προφανέστερα, λόγος που έγινε (ακόμη πιο) εύκολος στόχος για κράξιμο, είναι το γεγονός ότι "άφησε τον ΟΣΦΠ για τον αιώνια μισητό Ομπράντοβιτς"

Αυτος ειναι ο σημαντικοτερος λογος που τα ακουσε ο Σλουκι Λουκ..Ποναει πολυ ο Ομπραντοβιτς..Αν πηγαινε σε ομαδα με αλλον προπονητη δεν νομιζω να υπηρχε θεμα..

Δε θελω να ειμαι απαισιοδοξος αλλα για φετος ακομα ψαχνεται ο Πασκουαλ και σε περιπτωση που τα χασει ολα εγω παλι θα τον δικαιολογισω,αλλα απο του χρονου με τα κλειδια στα χερια δεν υπαρχει δικαιολογια.

Στην Ελλαδα αν χασει και κυπελλο και πρωταθλημα απο τον Σφαιροπουλακο η χρονια ειναι αποτυχημενη..Παναθηναικος εισαι..Ο κοσμος εχει απαιτησεις,δικαιολογιες δεν υπαρχουν..Η ομαδα εχει καλο ροστερ φετος..

Δημοσ.

Στην Ελλαδα αν χασει και κυπελλο και πρωταθλημα απο τον Σφαιροπουλακο η χρονια ειναι αποτυχημενη..Παναθηναικος εισαι..Ο κοσμος εχει απαιτησεις,δικαιολογιες δεν υπαρχουν..Η ομαδα εχει καλο ροστερ φετος..

Για μενα εχουμε 2 σκαλια καλυτερο ροστερ απο το γαυρο και οποιος διαφωνει μπορουμε να παρουμε εναν εναν τους παιχτες μας να δουμε πως ειναι σαν μοναδες.

Απο κει και περα η ομαδα ειναι νεα και ο προπονητης δεν εκλεισε ουτε μηνα,θελω το πρωταθλημα οχι για να παρω ακομα ενα,απο αυτα εχω χορτασει,το πρωταθλημα το θελω γιατι ο τρακης ειναι ζωον και αν τυχον χασουμε το πρωταθλημα θα διωξει τη μιση ομαδα αν χασει απο τα αυγα.

Δημοσ.

Φυσιολογική ήττα με κόντρα διαιτησία από καλή ομάδα που είχε σε μεγάλη μερα τον καλύτερο σκορερ της διοργάνωσης.

Αρνητικό το σημερινό Τζειμς και θετικό το χθεσινό Σπανούλη ούτε με 20 βαθμούς μυωπία δεν τους βλέπεις

Να ετοιμάζεστε και για Λαμόνικα στο Φαληρο την άλλη εβδομάδα, όταν για μια 4ετία ο πρόεδρος βρίζει και απειλεί όλον τον κόσμο μην περιμένει ο Παναθηναικός καλές διαιτησίες

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε πολλες κακες διαιτησιες στην Ευρωπη, επαναλαμβανομενο φαινομενο. Κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα. Κατι εχουν με τον Τρακη το ιδιο πιστευω και εγω

Δημοσ.

Nαι δε τους αρεσει η χοριστρα του.

Το οτι σφυριζουν 80-20 καθε φορα την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης τα τελευταια 20 χρονια δε τρεχει τιποτα.

Ας βαζουν απευθειας φ4 καθε χρονο 2 ισπανικες και 2 τουρκικες να τελειωνουμε.Δεν χρειαζεται ολη αυτη η διαδικασια.

Δημοσ.

Για μενα εχουμε 2 σκαλια καλυτερο ροστερ απο το γαυρο και οποιος διαφωνει μπορουμε να παρουμε εναν εναν τους παιχτες μας να δουμε πως ειναι σαν μοναδες.

Απο κει και περα η ομαδα ειναι νεα και ο προπονητης δεν εκλεισε ουτε μηνα,θελω το πρωταθλημα οχι για να παρω ακομα ενα,απο αυτα εχω χορτασει,το πρωταθλημα το θελω γιατι ο τρακης ειναι ζωον και αν τυχον χασουμε το πρωταθλημα θα διωξει τη μιση ομαδα αν χασει απο τα αυγα.

Οτι και να ειναι αυτον εχουμε..Κι εγω του τα εχω χωσει πολλες φορες..Δεν εχει την προσωπικοτητα του πατερα του δυστυχως..Τι να πρωτοθυμηθουμε..Τοτε που ειχε βγει και ελεγε οτι τον προδωσε το ιδιο του το αιμα (για τον Θαναση) και θα εδινε τζαμπα τις μετοχες σε οποιον θελει,οτι θα εμπαινε στον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο με επενδυτες απο την Κινα :lol:

ΥΓ Τρακη τον λενε οι γαυροι (φιλικα στο λεω)

• Like 1
Δημοσ.

Nαι δε τους αρεσει η χοριστρα του.

Το οτι σφυριζουν 80-20 καθε φορα την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης τα τελευταια 20 χρονια δε τρεχει τιποτα.

Ας βαζουν απευθειας φ4 καθε χρονο 2 ισπανικες και 2 τουρκικες να τελειωνουμε.Δεν χρειαζεται ολη αυτη η διαδικασια.

ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελονα, ΟΣΦΠ, Φενερ, Ρεαλ, Καχα παιζουν κατα κυριο λογο οι διαιτητες εδω και 5-6 χρονια. Με αυτη τη σειρα "στηριξης". Ενω οταν αυτες οι ομαδες συναντουνται μεταξυ τους συνηθως απολαμβανουμε ενα ωραιοτατο 50-50 (βλεπε φαιναλ4) που αποδεικνυει οτι δεν ειναι θεμα κακων διαιτητων. Οι διαιτητες οταν θελουν ειναι ικανοτατοι και εξαιρετικοι.

Ο ΠΑΟ ανετα εχει απο τις πλεον εχθρικες διαιτησιες (αυτο που συμβαινει φετος μου φερνει στο μυαλο Σουπερλιγκα) , αλλα σε αυτο εχει βαλει το χερακι και ο ΔΓ και αποτι φαινεται οσα γιναν δεν μαζευονται ευκολα. Αυτο που δεν καταλαβαινω απο την αλλη, ειναι για ποιο λογο απαξιωνουν το θεσμο τους ο Μπερτομεου κλπ. Ειναι πολυ κοντοφθαλμο αν δεν καταλαβαινει τι προκειται να συμβει οσο συνεχιζεται αυτο το απροκαλυπτο σκηνικο με την ευνοια ορισμενων ομαδων και το σχεδον ιδεοληπτικο μισος προς αλλες. Δεν μπορω να αντιληφθω τι κερδιζει η διοργανωση απο ολο αυτο. Βεβαια, δεν αποκλειω καθολου να κερδιζουν προσωπικα ορισμενοι απο τους διευθυνοντες της διοργανωσης, ειναι και η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω.

Σημερα το που θα το πανε οι διαιτητες μυρισε καπου στο 2ο δεκαλεπτο αν θυμαμαι καλα που φευγουμε εναν αιφνιδιασμο, κανει ενας Ρωσος φαουλ καπου στο κεντρο ορισμο του νεου αντιαθλητικου και οι διαιτητες δινουν την μπαλα απ'εξω. Ε , οσο περνουσε η ωρα απλως οργιαζαν.

Κι αν νομιζατε οτι σημερα ή με τη Μπασκονια ή με τη Φενερ ειχαμε εχθρικη διαιτησια, ας τολμησει να ειναι αμφιροπο το ματς στο ΣΕΦ μετα το ημιχρονο, την ερχομενη εβδομαδα...

• Like 1
Δημοσ.

Καποιοι απο εδω μεσα πρεπει να σταματησουν να ασχολουνται με το μπασκετ επειγοντως... Αφου δεν υπαρχει η παραμικρη επαφη με το αθλημα, γιατι παιδευονται δεν μπορω να καταλαβω... Για να διασκεδαζουν τους υπολοιπους με τα ''μαργαριταρια'' που πετανε?

• Like 1
Δημοσ.

Καθαρη φαση, δεν βλεπω καποια επαφη του αμυνομενου με τον επιτιθεμενο...

Ωραια φαση ειναι και τα 10 δευτερα που κραταει ο Λανγκφορντ τη μπαλα στην τελευταια επιθεση -κατα τους διαιτητες δεν ηταν ουτε 5-.

Τωρα που το σκεφτομαι και η προηγουμενη που ειδαν instant replay για να δωσουν τη μπαλα στους Ρωσους, καλη ηταν.

Μεσα σε 1 λεπτο ολα αυτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...