Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μια γνωμη θελω εχω Forthnet 24αρα και θελω να αλλαξω ειτε σε vodafone ειτε σε ote

η ερωτηση ειναι θα δω καμια διαφορα; στη vodafone εχω βρει προσφορα με 22 ευρω το ιδιο προγραμμα που εχω τωρα με την forthnet στην forthnet πληρωνω 26 ευρω, ενω στον οτε εχω βρει με 30 ευρω το ιδιο προγραμμα.  

Υ.Γ κλειδωνω στα 15-16 mbit.

Δημοσ.

Γενικά, ισχύει ότι Cosmote (ΟΤΕ) > Vodafone (HOL) > Forthnet.

Θα κλειδώνεις τα ίδια (πάνω - κάτω) σε όποιον και να πας. Η ταχύτητα εξαρτάται από τις καλωδιώσεις και την απόσταση του router σου από το αστικό κέντρο, πράγματα τα οποία δνε αλλάζουν αν πας σε άλλη εταιρεία.

Δημοσ.

Αλλαζουν και μια χαρα ,εγω hol ειχα καπου στα 15mbps και τωρα με  οτε ειμαι στα 20

Λογω SNR, ισως να σου αλλαξαν χαλκο.

Δημοσ.

λογικα σε κλειδωναν απο hol για αυτο θελω να παω και εγω ote.

λες; 3 χρονια τους παρακαλουσα να μου αναβασουν την ταχυτητα, αυτο που μου ελεγαν ειναι οτι μεχρι εκει φτανει η γραμμη, ο διπλανος μου με forthnet ηταν στα 19, τωρα τι συμπερασμα να βγαλω;

Δημοσ.

οτι σε κλειδωναν μα και εγω ειμαι στο κεντρο της Νεας Σμυρνης με 4 καμπινες vdsl διπλα μου και το αστικο κεντρο 300 μετρα απο μενα (του ΟΤΕ) και κλειδωνω στα 15 mbps ασε που οταν βρεχει πολυ αρχιζει να πεφτει το ιντερνετ και προβληματα μεχρι να σταματησει η βροχη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και εγώ HOL είχα και το router κλείδωνε στην Άνω Νέα Σμύρνη στα 11-12 μετά πήγα Forthnet λόγω Nova και πήγα στα 16-17, και τώρα με VDSL Forthnet κλειδώνει στα 49,999 με upload 4,999. Φυσικά έχει τα θεματάκια της κατά καιρούς αλλά ιδιαίτερα παράπονα δεν έχω. Στο πατρικό μου πάλι νέα Σμύρνη αλλά πιο μακριά από το αστικό κέντρο η 24 από OTE κλειδώνει στα 9. Τι να πω όλα τα ίδια είναι πάνω κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...