Tzimmys Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλά όλα αυτά που λες (αν και όντας καχύποπτος, κρατάω και μια επιφύλαξη), αλλά δεν δικαιολογεί, τα "ήρθαν, έρχονται, είναι εδώ αλλά δεν τιμολογήθηκαν, ήρθαν χαλασμένα και τα στείλαμε πίσω"..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous-root Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Χαχα πατήστε το link του eworld στη σελίδα της alphacool και δείτε που βγάζει... έχουν λάθος στο link. Το link είναι www.eworld.com το οποιο κάνει αυτόματο redirect στην apple (www.apple.com). Μάλλον ξεχάσανε το .gr, γιατί το site του eworld είναι www.eworld.com.gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εγω παντως αυτο που εχω να πω ,και συγνωμη αν θιγω το καταστημα ατομων που εχουν κανει συναλλαγες μαζι τους, ειναι οτι καταστημα το οποιο στο site του δεν αναγραφει σωστα τις εγγυησεις(γιατι αν ισχυουν ειναι για κλωτσιες)δεν μπορω καν να το δω σαν σοβαρο http://www.eworld.com.gr/products/index/52/0/%CE%9C%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82-Ram Πρεπει να ειναι το πρωτο καταστημα/site που βλεπω να αναφερει/δινει στις μνημες ram εγγυηση 2χρονια Μαλιστα πιο παλια οταν ειχε ρωτησει ενας ενδιαφερομενος του ειχαν επιβεβαιωσει την εγγυηση αυτη.Δεν ξερω αν τουλαχιστον τωρα αν τους το αναφερεις να λενε την σωστη εγγυηση. Και σε Ssd δισκους παλι 2χρονια εγγυηση και οχι 3που δινουν τα αλλα καταστηματα αλλα και σε αλλα προιοντα ενω πχ σε επεξεργαστες και μητρικες οι εγγυησεις ειναι σωστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εγω παντως αυτο που εχω να πω ,και συγνωμη αν θιγω το καταστημα ατομων που εχουν κανει συναλλαγες μαζι τους, ειναι οτι καταστημα το οποιο στο site του δεν αναγραφει σωστα τις εγγυησεις(γιατι αν ισχυουν ειναι για κλωτσιες)δεν μπορω καν να το δω σαν σοβαρο http://www.eworld.com.gr/products/index/52/0/%CE%9C%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82-Ram Πρεπει να ειναι το πρωτο καταστημα/site που βλεπω να αναφερει/δινει στις μνημες ram εγγυηση 2χρονια Μαλιστα πιο παλια οταν ειχε ρωτησει ενας ενδιαφερομενος του ειχαν επιβεβαιωσει την εγγυηση αυτη.Δεν ξερω αν τουλαχιστον τωρα αν τους το αναφερεις να λενε την σωστη εγγυηση. Και σε Ssd δισκους παλι 2χρονια εγγυηση και οχι 3που δινουν τα αλλα καταστηματα αλλα και σε αλλα προιοντα ενω πχ σε επεξεργαστες και μητρικες οι εγγυησεις ειναι σωστες Συνήθως τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να σε καλύπτουν για 2 χρόνια μετά τα 2 χρόνια μιλάς με την εταιρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Συνήθως τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να σε καλύπτουν για 2 χρόνια μετά τα 2 χρόνια μιλάς με την εταιρία Δεν καταλαβες τι ακριβως ηθελα να πω αρα ας το αναδιατυπωσω να γινει πιο συγκεκριμενο. Αν ενα προιον οπως οι μνημες ram εχει εγγυηση εφ ορου ζωης και το καταστημα αναγραφει στο site 2ή 3χρονια εγγυηση,οφειλει να ενημερωσει τον αγοραστη ποια ειναι η πραγματικη εγγυηση του προιοντος και φυσικα οτι το εν λογω καταστημα καλυπτει για τα ταδε χρονια την επικοινωνια με τον κατασκευαστη οσον αφορα την εγγυηση/επιστροφη και μετα ο πελατης πρεπει ο ιδιος(με δικα του εξοδα κιολας)να επικοινωνησει με τον κατασκευαστη για αυτο. Ελα μου ομως που και παρομοιο θεμα που ειχα ρωτησει στο Public ο πωλητης και υπευθυνος ειδαν στο κομπιουτερ και μου ανεφεραν απλα την εγγυηση που ανεφερε εκει χωρις να με ενημερωσουν ποια ειναι η πραγματικη εγγυηση του προιοντος. Οταν καποιος παει να αγορασει ενα Iphone απο οποιοδηποτε καταστημα,ειτε σκρουτζομαγαζο ειτε αλυσιδα,για ποιο λογο δεν ενημερωνουν τον πελατη οτι το κινητο εχει εγγυηση αλλο 1 χρονο(αρα 2χρονια) αλλα πρεπει να παει ο ιδιος την συσκευη στο ταδε service? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβες τι ακριβως ηθελα να πω αρα ας το αναδιατυπωσω να γινει πιο συγκεκριμενο. Αν ενα προιον οπως οι μνημες ram εχει εγγυηση εφ ορου ζωης και το καταστημα αναγραφει στο site 2ή 3χρονια εγγυηση,οφειλει να ενημερωσει τον αγοραστη ποια ειναι η πραγματικη εγγυηση του προιοντος και φυσικα οτι το εν λογω καταστημα καλυπτει για τα ταδε χρονια την επικοινωνια με τον κατασκευαστη οσον αφορα την εγγυηση/επιστροφη και μετα ο πελατης πρεπει ο ιδιος(με δικα του εξοδα κιολας)να επικοινωνησει με τον κατασκευαστη για αυτο. Ελα μου ομως που και παρομοιο θεμα που ειχα ρωτησει στο Public ο πωλητης και υπευθυνος ειδαν στο κομπιουτερ και μου ανεφεραν απλα την εγγυηση που ανεφερε εκει χωρις να με ενημερωσουν ποια ειναι η πραγματικη εγγυηση του προιοντος. Οταν καποιος παει να αγορασει ενα Iphone απο οποιοδηποτε καταστημα,ειτε σκρουτζομαγαζο ειτε αλυσιδα,για ποιο λογο δεν ενημερωνουν τον πελατη οτι το κινητο εχει εγγυηση αλλο 1 χρονο(αρα 2χρονια) αλλα πρεπει να παει ο ιδιος την συσκευη στο ταδε service? Σε αυτό ίσως έχεις δίκιο λάθος κατάλαβα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έχοντας σπουδάσει στην Πάτρα και καθώς ήθελα να κάνω κάποια αναβάθμιση στο pc επισκέφτηκα το eworld.Εκει γνώρισα τον ιδιοκτήτη Γιάννη.Που εκτός από αυτά που πήρα (τότε είχε τεράστια ποικιλία και καλές τιμές)δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα σε ότι αφορά εγγυήσεις ή καθυστερήσεις σε παραγγελίες(έχω ξαναπαραγγείλει άλλες 5 φορες από τότε και η μία ήταν πρόσφατη¨>3 μηνών).Το ότι αυτό το σκηνικό έγινε δεν το αμφισβητώ απλά μπορεί να υπήρχαν άλλοι λόγοι που έγιναν..Κρίμα είναι να μαυρίζουμε έτσι.Αυτά ..Εννοείται ότι δεν έχω καμμία σχέση με το συγκεκριμένο κατάστημα ή με τον ιδιοκτήτη.Μην παραξηγηθώ κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Savouko δεν υπήρχε σε διαβεβαιώνω κανένας λόγος. Και εγω πελάτης ήμουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εχω κανει 2 παραγγελιες απο το αναφερομενο καταστημα, και οι 2 ηταν αριστες και στην ωρα τους. Μαλιστα τα παιδια δεχτηκαν να κανουν και κρατηση σε 2 ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗΜΑ προϊοντα που ηθελα μεχρι τελος του μηνα που θα πληρωνομουν. Η εξυπηρετηση τους με λιγα λογια για πρως εμενα ηταν αριστη. Τωρα περι θεματος alphacool που αναφερθηκε, μπορει κατι να πηγε στραβα δεν το ξερει κανεις μας. Το θεμα ειναι πως αν δεν δουλεψει καποιος σε ενα τετοιο καταστημα δεν μπορει να βαλει στο μυαλο του τα διαφορα "ισως" που τυχαινουν σε τετοιες περιπτωσεις. Προφανως δεν ηταν σκοπιμο το ολο σουσουρο που εγινε, να το πουμε και χιμα "Λεφτα εχασαν απ ολο αυτο". Οσο αναφορα τις εγγυησεις για τις ραμ, δεν ειναι το ποσο θελει να δωσει το καταστημα αλλα ο προμηθευτης. Ειμαι ατομο το οποιο εργαζεται σε αντιστοιχο καταστημα και βλεπω τα πραγματα λιγο πιο "εσωτερικα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Οσο αναφορα τις εγγυησεις για τις ραμ, δεν ειναι το ποσο θελει να δωσει το καταστημα αλλα ο προμηθευτης. Δηλαδη ολοι οι προμηθευτες ram δινουν στα υπολοιπα καταστηματα εφ ορου ζωης εγγυηση και στο συγκεκριμενο καταστημα 2χρονια εγγυηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη ολοι οι προμηθευτες ram δινουν στα υπολοιπα καταστηματα εφ ορου ζωης εγγυηση και στο συγκεκριμενο καταστημα 2χρονια εγγυηση? Δεν το γνωριζω. Μπορει να εχει προμηθευτη που βρισκεται στο διαστημα και να μην τον συμφερουν τα μεταφορικα με διαστημοπλοιο για να πανε πισω οι ραμ. Αν και τραβηγμενο καταλαβαινεις τι θελω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gpu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 πιθανότητα να τις εισαγει κατευθείαν **και εγω εχω παραγγείλει 3 φορες απο το συγκεκριμένο μαγαζι χωρις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 3 παραγγελιες εχω απο eworld (2 για μενα και μια για φιλο). Την ψυκτρα μου , το deepcool rgb 350 και κατι για υδροψυξη για ενα φιλο που δε το 'βρισκε αλλου. Ολα στην ωρα τους, ποτε κανενα θεμα. Τωρα αυτο το προβλημα του ts, μοιαζει πολυ μεμονωμενο, αλλα σιγουρα δεν ηταν και η καλυτερη αντιμετωπιση. Δε βλεπω ομως ρε γμτ λογο και να του πουνε ψεμματα... Πραγματικα, λεφτα δε θελουν; Ποιος ο λογος να του πουν οτι παρηγγειλαν κατι που ΔΕΝ παρηγγειλαν; Πολυ περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 3 παραγγελιες εχω απο eworld (2 για μενα και μια για φιλο). Την ψυκτρα μου , το deepcool rgb 350 και κατι για υδροψυξη για ενα φιλο που δε το 'βρισκε αλλου. Ολα στην ωρα τους, ποτε κανενα θεμα. Τωρα αυτο το προβλημα του ts, μοιαζει πολυ μεμονωμενο, αλλα σιγουρα δεν ηταν και η καλυτερη αντιμετωπιση. Δε βλεπω ομως ρε γμτ λογο και να του πουνε ψεμματα... Πραγματικα, λεφτα δε θελουν; Ποιος ο λογος να του πουν οτι παρηγγειλαν κατι που ΔΕΝ παρηγγειλαν; Πολυ περιεργο. Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 παιδιά για χαλαρώστε λήγω μιλάμε για ενα μαγαζάκι (μικρόν δυνατοτήτων ) που στέκεται επάξια χάρης στο μεράκι του ιδιοκτήτη και αυτο λεει πολλά οποιος συναντηση τον Γιαννη θα διαπιστώσει πως εχει να κάνει με ενα επαγκελματια που αγαπάει αυτο που κάνει γιαυτό μην τα μαυρίζουμε ολα για μια όπια ατασθαλία η λάθος εκτίμηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα