DigitalElf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με το e-world. Εδω να προσθέσω πως είναι η δεύτερη φορά που το κάνουν αυτό. Τους κάλεσα πριν κανένα μήνα μιας και ήξερα ότι συνεργάζονται με την Alphacool για την καινούργια ΑΙΟ της εταιρίας. Μου λένε ναι την έχουμε παραγγείλει. Λέω οκ θα περιμένω. Από εκείνη την μέρα τους παίρνω τηλέφωνο κάθε εβδομάδα και ρωτάω αν έχει έρθει. Μια μου είπανε όχι ακόμα, την δεύτερη είναι στον δρόμο, την τρίτη είναι στο κατάστημα αλλά δεν έχει ακόμα τιμολογηθεί. Και την τελευταία φορά...εδώ είναι το αστείο!!! Μου είπαν πως ναι ήρθαν αλλά η μισές και παραπάνω είχαν διαρροή και ότι το κουτί ήταν γεμάτο υγρά μέσα και τέτοια διάφορα. Μου είπαν ότι της έστειλαν πίσω και ότι είναι ένα ελαττωματικό προϊόν το οποίο δεν θα ξαναφέρουν. Τα άκουσα όλα αυτά εγώ, λέω σιγά. Και αποφάσισα να στείλω ένα μαιλ στην Alphacool. and i quote" Last order from e-world which we have received is dated on 13.01.2016. I do not know why their are telling this but they did not order even a single unit of the product. Ήθελα να δώσω τα λεφτά μου σε Ελληνικό μαγαζί, μου την έκαναν την κουτσουκέλα ξανα, αλλά εντάξει είπα να πάει στα κομμάτια. Αλλα μετά από τόσο δούλεμα, ε δεν άντεξα. Τα γράφω και εδώ και ξέρετε αν σας τύχει. 4
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ήθελα να δώσω τα λεφτά μου σε Ελληνικό μαγαζί Τωρα θα ελεγα τιποτα αλλα τελος παντων.... Μεχρι και απο το σκρουτζ βγηκε το εν λογω καταστημα..
DigitalElf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τωρα θα ελεγα τιποτα αλλα τελος παντων.... Από όλα αυτά που έγραψα, εσένα αυτό σε ενόχλησε?
IT chef Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δάκρυσε η ψύκτρα μου από αυτό που έπαθες. 4
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Από όλα αυτά που έγραψα, εσένα αυτό σε ενόχλησε? Ε τι θες να σου πω παραπανω?Φταιει εν μερη το καταστημα που δεν ειπε οτι δεν θα την φερει,αλλα φταις και εσυ που ενω την εχεις ξαναπατησει οπως λες και ειδες τις πρωτες 1-2εβδομαδες οτι δεν γνωριζουν ,επρεπε να το παραταγες το θεμα και να κοιταζες αλλου. Λοιπόν, θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με το e-world. Εδω να προσθέσω πως είναι η δεύτερη φορά που το κάνουν αυτό. Τους κάλεσα πριν κανένα μήνα
DigitalElf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ε τι θες να σου πω παραπανω?Φταιει εν μερη το καταστημα που δεν ειπε οτι δεν θα την φερει,αλλα φταις και εσυ που ενω την εχεις ξαναπατησει οπως λες και ειδες τις πρωτες 1-2εβδομαδες οτι δεν γνωριζουν ,επρεπε να το παραταγες το θεμα και να κοιταζες αλλου. Έχεις δίκαιο...
Dinosfan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγω προσωπικα παιδια 3 χρονια πανω απο 30 συναλλαγες εχω κανει διχως κανενα προβλημα, μου εχουν φερει απο ΕΚ απο Αlphacool μεσα σε μια βδομαδα στο σπιτι μου. Τι να πω
DigitalElf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγω προσωπικα παιδια 3 χρονια πανω απο 30 συναλλαγες εχω κανει διχως κανενα προβλημα, μου εχουν φερει απο ΕΚ απο Αlphacool μεσα σε μια βδομαδα στο σπιτι μου. Τι να πω Ναι, δεν αντιλέγω. Αλλα σίγουρα ήταν αντικείμενα που είχαν σε stock. Εγώ περίμενα ας πούμε 40 μέρες της βίδες που πουλούσαν. Και στο τέλος που την είπαν κιολας.
La_MoRt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το γεγονός ότι μίλησες με την aplhacool και σου είπαν αυτό δε λέει κάτι. Πως είσαι σίγουρος πως το κατάστημα ψωνίζει κατευθείαν από εκεί και δεν έχει κάποιο μεσολαβητή. Δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με αυτό το κατάστημα ποτέ.
DigitalElf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το γεγονός ότι μίλησες με την aplhacool και σου είπαν αυτό δε λέει κάτι. Πως είσαι σίγουρος πως το κατάστημα ψωνίζει κατευθείαν από εκεί και δεν έχει κάποιο μεσολαβητή. Δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με αυτό το κατάστημα ποτέ.Δεν εχει Δεν έχει μεσολαβητή, αν δεις στην σελίδα της Alphacool είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Και δεν θέλω να μαυρίσω το κατάστημα, δεν εχω να κερδίσω κάτι, ούτε μαγαζί εχω, ούτε αντιπρόσωπο κάποιο. Απλα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου. 1
vdeseris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει μεσολαβητή, αν δεις στην σελίδα της Alphacool είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Και δεν θέλω να μαυρίσω το κατάστημα, δεν εχω να κερδίσω κάτι, ούτε μαγαζί εχω, ούτε αντιπρόσωπο κάποιο. Απλα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου. Χαχα πατήστε το link του eworld στη σελίδα της alphacool και δείτε που βγάζει... 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 αχαχα τι φαση?διαφημιση στο μηλο? μαλλον τα σπασανε Ισχυε απο πριν αυτο η εγινε τις τελευταιες ωρες/μερες?
Dinosfan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν απο το επίσημο σάιτ έχει διαθεσιμότητα και στο Eworld σου λένε ότι θα κανουν ενα μήνα όντως φταίνε! Αν όμως ο προμηθευτής δεν έχει στοκ δεν φταίει σε κάτι το καταστημα μιλάω αόριστα παντα...Πάντως μπορείς να αγοράσει απο Alphacool τα μεταφορικά δεν ξεπερναν τα 12€
vasilis_ts Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τωρα θα ελεγα τιποτα αλλα τελος παντων.... Μεχρι και απο το σκρουτζ βγηκε το εν λογω καταστημα.. Δεν φαινεται να βγηκε. https://www.skroutz.gr/m/335/Eworld
Tasos_69 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω χωρις να θελω να δικαιολογησω το καταστημα για την ταλαιπωρια σου απλα επειδη εχω ιδια αποψη μιας και συνεργαζομαι χρονια με αυτο εχω να πω τα εξης.Παντα η σχεδον παντα επειδη ειμαι συχνα Πατρα πηγαινω και περνω τα πραγματα μου κατευθειαν απο εκει οποτε εχω γνωρισει τον Γιαννη (ιδιοκτητη)απο πρωτο χερι και σιγουρα δεν μου εχει δωσει την εντυπωση του σκιτζη το αντιθετο θα ελεγα,ξερω οτι το τελευταιο τριμηνο λογο των capital controls υπηρχε μεγαλο θεμα με τις εισαγωγες μιας και μου το ειχε πει και ο ιδιος και ειχα πεσει και εγω θυμα καθυστερησης για ενα Phanteks Case και γιαυτο και ο καταλογος προιοντων στο site εχει περιοριστει σε σχεση με προηγουμενες περιοδους,ξερω επισης οτι για περιπου ενα διμηνο ηταν σε φαση μετακομισεις σε νεο καταστημα και τελος οσο αφορα το Skroutz που ειχε πει ενας φιλος παραπανω αυτο δεν εχει να κανει με το Skroutz αλλα με τον ιδιο το καταστημα που επιλεγει εαν θελει να ειναι η οχι και να δινει ποσοστο απο τις πωλησεις (βλεπε e-shop)που δεν ειναι.Με λιγα λογια για να μην κουραζω αλλο δυστυχως το eworld ειναι το μοναδικο καταστημα αυτη την στιγμη στην Ελλαδα(δεν βαζω μεσα το e-shop που ειναι φαρμακειο σε αυτα τα ειδη) που εξειδικευεται αποκλειστικα στο case modding-pc cooling και ισως να υπαρχουν αυτα τα ευτραπελα οπως το δικο σου διχως ομως πιστευω οτι ειναι ο κανονας για το συγκεκριμενο μαγαζι.Ολα αυτα ειναι η προσωπικη μου αποψη χωρις να θελω να μειωσω την δικαιολογημενη αγανακτηση σου.Φιλικα Τασος. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από Tasos_69 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα