Προς το περιεχόμενο

cpu 100%

tsakal0ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι format και μετά:

• Αν έχεις 4GB RAM βάλε τα 64bit αλλιώς αν έχεις λιγότερο από 4GB βάζεις τα 32bit.
  • Απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις - αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα visual c++ ή τίποτα framework κλπ καλύτερα βάλτα εσύ manual δηλ μόνος σου.
  • Βάλε ελαφρύ antivirus πχ bitdefender ή NOD (ή ότι υπάρχει γενικά ελαφρύ).

Το λέω για να γλυτώσεις το svchost και γενικά να μην έχεις τόσο cpu usage

Δημοσ.

• Αν έχεις 4GB RAM βάλε τα 64bit αλλιώς αν έχεις λιγότερο από 4GB βάζεις τα 32bit.
  • Απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις - αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα visual c++ ή τίποτα framework κλπ καλύτερα βάλτα εσύ manual δηλ μόνος σου.

Το λέω για να γλυτώσεις το svchost και γενικά να μην έχεις τόσο cpu usage

δεν ειναι λογικη αυτη για να μην χτυπαει το svchost. Εχω αυτοματες ενημερωσεις, antivirus σουιτα και ειμαι μια χαρα σε χρηση cpu. 0.2%

Δημοσ.

δεν ειναι λογικη αυτη για να μην χτυπαει το svchost. Εχω αυτοματες ενημερωσεις, antivirus σουιτα και ειμαι μια χαρα σε χρηση cpu. 0.2%

Το είπα γενικώς για να έχει και επιδόσεις,,αν έχεις αυτόματες ενημερώσεις τότε σου βάζει ένα σωρό χιλιάδες updates και ύστερα μετά σέρνεται λίγο γενικά.

Ποτέ δεν εμπιστευόμουν τις αυτόματες ενημερώσεις γιατί έχω δοκιμάσει να έχω αυτόματες ενημερώσεις 3 φορές μετά από το φορμάτ και το pc μου μετά από μέρες σερνόταν και με το που δοκίμασα να απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις τότε το pc μου στην πορεία δεν σερνόταν καθόλου.

Δημοσ.

Σερνεται μετα απο το format, που εχει να κατεβασει 5 εκατομμυρια updates. Τι εννοω, αν μετα το φορματ τις απενεργοποιησεις, τις κατεβασεις ολες, τις κανεις εγκατασταση και μετα το βαλεις αυτοματο, ολα κυριλε. Δεν θα εχει να ψαξει πολλα updates μετα γιατι θα τα εχεις ηδη περασει ;) Αλλα ναι, κερδιζεις λιγο performance.

Δημοσ.

Το λέω για να γλυτώσεις το svchost και γενικά να μην έχεις τόσο cpu usage

Σόρυ αλλά αν βάλεις 7άρια με sp2 και δεν κάνεις τις ενημερώσεις σε συνδυασμό με ένα "ελαφρύ" antivirus (που σημαίνει καθόλου av) τότε έχεις ένα σουροτήρι που προκαλεί.

Δημοσ.

Σόρυ αλλά αν βάλεις 7άρια με sp2 και δεν κάνεις τις ενημερώσεις σε συνδυασμό με ένα "ελαφρύ" antivirus (που σημαίνει καθόλου av) τότε έχεις ένα σουροτήρι που προκαλεί.

Το ξέρω,το κακό είναι ότι δεν ανέφερα στο να βάλει χωρίς service pack για τον λόγο που είπες εσύ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...