nyne Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εγω παντως που πηρα τον Ιουλιο μεταχειρισμενο κ βγηκε νεα αδεια ηταν κανονικα σε πρασινο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Όποτε παμε στα ΚΕΠ δηλώνουμε απώλεια και παίρνουμε πράσινη; Για να δούμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για πες μας τι έγινε μολις το κανεις με ενδιαφέρει κ εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για πες μας τι έγινε μολις το κανεις με ενδιαφέρει κ εμένα. Στέλιο αυτό που είπα πιο πάνω στη προηγούμενη σελίδα γίνεται. Αντικατέστησα την παλιά μου άδεια από το C90 το Μάϊο που πέρασε και δε νομίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Μια αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνεις που δίνει ο υπάλληλος και μια φωτοτυπία της ταυτότητας. Ενώ ήθελα να δηλώσω φθορά ο υπάλληλος είπε καλύτερα να βάλω απώλεια. Κλάιν... Με ένα μύνημα στο κινητό μετά από τέσσερις εβδομάδες με ειδοποίησαν να περάσω να παραλάβω. Τώρα αν κάνουν πιο γρήγορα ή αργότερα από τέσσερις εβδομάδες για να παραλάβεις δε γνωρίζω ν΄απαντήσω. Ξέχασα να πω ότι ζητάν και ένα φάκελο με αυτιά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ξέχασα να πω ότι ζητάν και ένα φάκελο με αυτιά... Δε κατάλαβα. Που το βρίσκουμε αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα