Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το ουσιαστικό πρόβλημα που ακριβώς έγκειται; Το ουσιαστικο ειναι οτι δεν μπορεις να βγεις εξωτερικο με το Α4 αλλα και το ...ηθικο οτι εναι ντροπη να μην εχουν το κανονικο χαρτι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πάτε σ΄ένα ΚΕΠ και κάντε μια αίτηση να αντικαταστήσετε την άδεια.Κόστος μηδέν και χωρίς πολλά δικαιολογητικά. Χρειάζεται μόνο ταυτότητα, αίτηση - υπεύθυνη δήλωση και λίγη υπομονή τριών- τεσσάρων εβδομάδων για να την παραλάβετε... http://www.yme.gr/index.php?tid=341 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Συγγνώμη, δηλαδή με τις "φωτοτυπίες" που εκδίδονταν τόσα χρόνια, τα οχήματα δε μπορούσαν να κυκλοφοροήσουν εξωτερικό; Και το κάνανε γαργάρα όλοι; Εγώ ήξερα ότι απλά δεν έχουν χαρτί, αλλά οκ το ίδιο είναι, σιγά. Δεν ήξερα ότι αλλάζουν πράγματα για το όχημα! Μπορεί, ουσιαστικά αυτό που χρειάζεται απαραίτητα είναι η πράσινη κάρτα ώστε να είσαι και ασφαλισμένος. Απλά επειδή ένα αποδεικτικό σε κόλλα Α4 μπορεί πιο εύκολα να πλαστογραφηθεί και δεδομένου ότι δεν είναι στα διεθνή πρότυπα θα ταλαιπωρηθείς σε κάποιον έλεγχο. Θα πρέπει δηλαδή να επικοινωνήσουν με Ελλάδα ώστε να εξακριβώσουν αν όντως ισχύουν τα γραφόμενα της άδειας και αυτό σίγουρα δε γίνεται σε 5 λεπτά. Γι αυτό και το πράσινο χαρτί, όσο περίσσεψε το κράτησαν για τα φορτηγά που βγαίνουν εκτός Ελλάδας. Αυτό που οδηγώ εγώ πχ με άδεια το 2015 είναι σε Α4 αλλά δε το πάω έξω άλλιώς θα ζητούμε το πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πάτε σ΄ένα ΚΕΠ και κάντε μια αίτηση να αντικαταστήσετε την άδεια. Κόστος μηδέν και χωρίς πολλά δικαιολογητικά. Χρειάζεται μόνο ταυτότητα, αίτηση - υπεύθυνη δήλωση και λίγη υπομονή τριών- τεσσάρων εβδομάδων για να την παραλάβετε... http://www.yme.gr/index.php?tid=341 Σηηα που την αλλαξα στην Α.Παρασκευη μου εδωσαν ενα χαρτι και να παω σε δυο μερες να παρω το πρασινο τριπτυχο .Πηρα ενα τηλεφωνο ενα διαικεπεραιωτη και το απογευμα την ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το ουσιαστικο ειναι οτι δεν μπορεις να βγεις εξωτερικο με το Α4 αλλα και το ...ηθικο οτι εναι ντροπη να μην εχουν το κανονικο χαρτι . Ναι αν δεν μπορείς να πας εξωτερικό είναι πρόβλημα,αλλά δε νομίζω ότι είναι άλυτο. Όσο για το ηθικό,''εδώ ο κόσμος καίγεται και το μο@ν@ ξυρίζεται''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το "ηθικό" και το "ντροπή" εμένα δε με νοιάζει. Με νοιάζει όμως το να έχω μισακές υπηρεσίες, ενώ πληρώνω ολόκληρα τέλη κυκλοφορίας. Εφόσον μειονεκτεί η "Α4" από την πράσινη, είναι απαράδεκτοι. Εάν ήταν το ίδιο σε παροχές, δε πα να την τύπωναν και σε ρίζλα, το ίδιο θα μου 'κανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ποιές παροχές,τι είναι αυτά που λές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ποιές παροχές,τι είναι αυτά που λές; Την αντιμετωπίζω σαν υπηρεσία την άδεια. Την πληρώνω (μέσω των τελών κυκλοφορίας) και για "αντάλλαγμα" έχω το δικαίωμα χρήσης των δρόμων, της κίνησης σε άλλες χώρες, κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Την αντιμετωπίζω σαν υπηρεσία την άδεια. Την πληρώνω (μέσω των τελών κυκλοφορίας) και για "αντάλλαγμα" έχω το δικαίωμα χρήσης των δρόμων, της κίνησης σε άλλες χώρες, κλπ. Την άδεια κακώς θεωρεις ότι την πληρωνεις στα τέλη κυκλοφορίας! Την άδεια την πληρωνεις στο ΠΑΡΑΒΟΛΟ που κοβεις...αν λοιπόν θέλουν να μου τυπώνουν ένα κωλοχαρτο τελικου κόστους 0.05€, να πληρώνω και τόσο παραβολο, άντε επειδή είμαι large να δίνω 0.1€! Αν όμως ζητάνε το φουλ παράβολο, θα μου δώσουν πράσινο! Κι έχω πράσινο για όλα μας τα αυτοκίνητα που αγοράστηκαν τα τελευταία χρόνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Την άδεια κακώς θεωρεις ότι την πληρωνεις στα τέλη κυκλοφορίας! Την άδεια την πληρωνεις στο ΠΑΡΑΒΟΛΟ που κοβεις...αν λοιπόν θέλουν να μου τυπώνουν ένα κωλοχαρτο τελικου κόστους 0.05€, να πληρώνω και τόσο παραβολο, άντε επειδή είμαι large να δίνω 0.1€! Αν όμως ζητάνε το φουλ παράβολο, θα μου δώσουν πράσινο! Κι έχω πράσινο για όλα μας τα αυτοκίνητα που αγοράστηκαν τα τελευταία χρόνια! Τουλάχιστον από το 2015 (καποιο χρονικο σημειο ) ξερω ότι δεν εδιναν πρασινο αλλα Α4 .Πιο πριν ναι εδιναν το πρασινο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον από το 2015 (καποιο χρονικο σημειο ) ξερω ότι δεν εδιναν πρασινο αλλα Α4 .Πιο πριν ναι εδιναν το πρασινο . Εξαρτάται αν και πως το ζητουσες και δεν εμενες μοιρολατρικά στο Α4 που ήθελαν να σου πασαρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εξαρτάται αν και πως το ζητουσες και δεν εμενες μοιρολατρικά στο Α4 που ήθελαν να σου πασαρουν Δεν ειχα καποιο λογο να ζητησω το πρασινο αλλα αν ειχα να εισαι σιγουρος ότι θα το επερνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειχα καποιο λογο να ζητησω το πρασινο αλλα αν ειχα να εισαι σιγουρος ότι θα το επερνα. Γιατί δεν είχες; Δεν πληρωσες την κανονική τιμή για το παράβολο; Αν παραγγειλεις και πληρωσεις σπέσιαλ πίτσα και σου φέρουν μία με σκέτο τυρί, θα την δεχτεις το ίδιο αδιαμαρτυρητα, μιας κι αυτή θα σε χορτάσει επίσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Γιατί δεν είχες; Δεν πληρωσες την κανονική τιμή για το παράβολο; Αν παραγγειλεις και πληρωσεις σπέσιαλ πίτσα και σου φέρουν μία με σκέτο τυρί, θα την δεχτεις το ίδιο αδιαμαρτυρητα, μιας κι αυτή θα σε χορτάσει επίσης; Την ιδια ακριβως αισθηση ότι χορτασα και την ιδια γευση μου εδινε και το παλιο χαρτι .Τι δουλεια εχουν οι πιτσες μονο εσυ ξερεις !!! Φυσικα και ηταν απαραδεκτο αλλα δεν είναι το μονο ...Πληρωνω για πολύ πιο σημαντικα που δεν μου παρεχοντε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Την ιδια ακριβως αισθηση ότι χορτασα και την ιδια γευση μου εδινε και το παλιο χαρτι .Τι δουλεια εχουν οι πιτσες μονο εσυ ξερεις !!! Φυσικα και ηταν απαραδεκτο αλλα δεν είναι το μονο ...Πληρωνω για πολύ πιο σημαντικα που δεν μου παρεχοντε .Μία χαρά παρόμοιο ήταν το παράδειγμα με τις πίτσες....αν θες να πληρωνεις τζάμπα υπεραξιες, δικαίωμα σου.Τις δυο τελευταίες σου ακριβως προτάσεις πάντως χρησιμοποίησε σαν δικαιολογία κι ο υπάλληλος που την πρώτη φορά πήγε να μου πασάρει Α4....κριμα για εκεινον...εκανε trigger στα κοκκινα λαμπακια μου και εννοείται ότι εφυγα με πράσινο τρίπτυχο και το ίδιο έπαιρνα για κάθε επόμενο αυτοκίνητο μας Υγ. Ειναι παντως κρίμα ρε παιδιά να δεχεστε να μπαινετε σε τέτοιο mode σκέψης. Πληρώνω; Θέλω το αντιστοιχο αντίκρισμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα