Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Επιτελους μετα ποσα χρονια δεν θυμαμαι εκδιδονται κανονικες αδεις κυκλοφοριας στο γνωστο πρασινο τριπτυχο !!Αλλαξα σημερα μια που ηταν σε Α4 και ειχε παρακρατηση κυριοτητας !!! 2
nemesiskp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μάιο του 2015 που πήραμε καινούργιο αυτοκίνητο πάντως κανονική άδεια μου είχαν δώσει. Ο πωλητής μου είχε πει ότι τώρα(τοτε δηλαδή) ξεκίνησαν να τις ξαναδινουν.
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και το 08 που πηρα αμαξι και το 13 που ξαναπηρα σε πρασινο ηταν
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ το άσπρο παλιοχαρτο έχω γ άδεια. Μπορώ να πάω να το αλλάξω με το πράσινο; 2
opcorsa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 κ σε εναν φιλο μου που πηρε μεταχειρισμενο σε ασπρο χαρτι ειναι η αδεια... το γεγονος ειναι οτι εχουν πρασινα χαρτια ,αλλα ειναι λιγα και τα κρατανε για καινουργια αυτοκινητα,τουλαχιστον στην περιοχη που μενω..
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τι γυφτια θεέ μου αυτό το κράτος. Πληρώνω σε τελη-ασφαλειες-κτεο-βενζινες κ.α πάνω από 5000€ το χρόνο και μ έδωσαν άδεια σε ένα κωλοχαρτο! Δηλαδή δεν παίζει να πάω να μου το αλλάξουν ε; 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τον Μαρτι του 2016 το ειχα παρει αλλα το προβλημα προυπηρχε αρκετο καιρο .Το Γενικο Λογστηριο του Κρατους δεν ειχε εγκρινει το κονδυλι για το χαρτι . Τι γυφτια θεέ μου αυτό το κράτος.Πληρώνω σε τελη-ασφαλειες-κτεο-βενζινες κ.α πάνω από 5000€ το χρόνο και μ έδωσαν άδεια σε ένα κωλοχαρτο!Δηλαδή δεν παίζει να πάω να μου το αλλάξουν ε; Αν πεις οτι θα πας εξωτερικο σιγουρα . Και πριν ειχαν μερικα πρασινα καβαντζα για τετοιες περιπτωσεις . 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τι τόσο σπέσιαλ έχει αυτό το χαρτί και δεν έχουν δηλαδή;!
panos2171 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 To κόστος του κατά βάση. Πάντως αν δε βγαίνεις εκτός Ελλάδας δε χρειάζεσαι το πράσινο.
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Κι εμένα ενα κωλοχαρτο μου έδωσαν, τι διαδικασίες χρειάζονται για να αλλάξω;
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Απ ότι είπε ο γιαννης αν πεις ότι θα βγεις εξωτερικό θα στο αλλάξουν Ελπίζω δηλαδή... 1
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Συγγνώμη, δηλαδή με τις "φωτοτυπίες" που εκδίδονταν τόσα χρόνια, τα οχήματα δε μπορούσαν να κυκλοφοροήσουν εξωτερικό; Και το κάνανε γαργάρα όλοι; Εγώ ήξερα ότι απλά δεν έχουν χαρτί, αλλά οκ το ίδιο είναι, σιγά. Δεν ήξερα ότι αλλάζουν πράγματα για το όχημα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Απ ότι είπε ο γιαννης αν πεις ότι θα βγεις εξωτερικό θα στο αλλάξουν Ελπίζω δηλαδή... Ετσι εχω διβασει εδω σε αλλο κομματι . Συγγνώμη, δηλαδή με τις "φωτοτυπίες" που εκδίδονταν τόσα χρόνια, τα οχήματα δε μπορούσαν να κυκλοφοροήσουν εξωτερικό; Και το κάνανε γαργάρα όλοι; Εγώ ήξερα ότι απλά δεν έχουν χαρτί, αλλά οκ το ίδιο είναι, σιγά. Δεν ήξερα ότι αλλάζουν πράγματα για το όχημα! Οχι βεβεια δεν μπορουσαν γιατι δεν ειχαν τα διεθνη προτυπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα