Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους μετα ποσα χρονια δεν θυμαμαι εκδιδονται κανονικες αδεις κυκλοφοριας στο γνωστο πρασινο  τριπτυχο !!Αλλαξα σημερα μια που ηταν σε Α4 και ειχε παρακρατηση κυριοτητας !!!

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μάιο του 2015 που πήραμε καινούργιο αυτοκίνητο πάντως κανονική άδεια μου είχαν δώσει. Ο πωλητής μου είχε πει ότι τώρα(τοτε δηλαδή) ξεκίνησαν να τις ξαναδινουν.

Δημοσ.

κ σε εναν φιλο μου που πηρε μεταχειρισμενο σε ασπρο χαρτι ειναι η αδεια...

το γεγονος ειναι οτι εχουν πρασινα χαρτια ,αλλα ειναι λιγα και τα κρατανε για καινουργια αυτοκινητα,τουλαχιστον στην περιοχη που μενω..

Δημοσ.

Τι γυφτια θεέ μου αυτό το κράτος.

Πληρώνω σε τελη-ασφαλειες-κτεο-βενζινες κ.α πάνω από 5000€ το χρόνο και μ έδωσαν άδεια σε ένα κωλοχαρτο!

Δηλαδή δεν παίζει να πάω να μου το αλλάξουν ε;

• Like 2
Δημοσ.

Τον Μαρτι του 2016 το ειχα παρει αλλα το προβλημα  προυπηρχε αρκετο καιρο .Το Γενικο Λογστηριο του Κρατους δεν ειχε εγκρινει το κονδυλι για το χαρτι .

Τι γυφτια θεέ μου αυτό το κράτος.

Πληρώνω σε τελη-ασφαλειες-κτεο-βενζινες κ.α πάνω από 5000€ το χρόνο και μ έδωσαν άδεια σε ένα κωλοχαρτο!

Δηλαδή δεν παίζει να πάω να μου το αλλάξουν ε;

Αν πεις οτι θα πας εξωτερικο σιγουρα . Και πριν ειχαν μερικα πρασινα καβαντζα για τετοιες περιπτωσεις .

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη, δηλαδή με τις "φωτοτυπίες" που εκδίδονταν τόσα χρόνια, τα οχήματα δε μπορούσαν να κυκλοφοροήσουν εξωτερικό; Και το κάνανε γαργάρα όλοι;

Εγώ ήξερα ότι απλά δεν έχουν χαρτί, αλλά οκ το ίδιο είναι, σιγά. Δεν ήξερα ότι αλλάζουν πράγματα για το όχημα!

Δημοσ.

Απ ότι είπε ο γιαννης αν πεις ότι θα βγεις εξωτερικό θα στο αλλάξουν

Ελπίζω δηλαδή...

Ετσι εχω διβασει εδω σε αλλο κομματι .

Συγγνώμη, δηλαδή με τις "φωτοτυπίες" που εκδίδονταν τόσα χρόνια, τα οχήματα δε μπορούσαν να κυκλοφοροήσουν εξωτερικό; Και το κάνανε γαργάρα όλοι;

Εγώ ήξερα ότι απλά δεν έχουν χαρτί, αλλά οκ το ίδιο είναι, σιγά. Δεν ήξερα ότι αλλάζουν πράγματα για το όχημα!

Οχι βεβεια δεν μπορουσαν γιατι δεν ειχαν τα διεθνη προτυπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...