Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγορασα καινουριο pc και προσπαθησα να το συνδεσω σε μια full hd.tv μεσω καλωδιου hdmi το αποτελεσμα ηταν να μην μπορω να πετυχω σωστη αναλυση και να δειχνει την εικονα strech . Εβαλα καλωδιο vga και ολα πηγαν μια χαρα. Υπ οψη οτι κ το καλωδιο hdmi και η τηλεοραση λειτουργουν αψογα. Υπαρχει καποια ρυθμιση για να δω σωστη εικονα με το hdmi; Η τι αλλο πρεπει να κανω; Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα. Νομίζω στις τηλεοράσεις υπάρχει μια θύρα hdmi που έιναι για pc. Πιθανόν να αναφέρει ποια είναι αυτή το manual της tv. Αλλιώς μήπως έχει καμια ρύθμιση στο μενού της tv οπου μπορείς να ορίσεις τι συσκευή θα συνδέσεις σε κάθε μια θύρα hdmi.

Δημοσ.

Ειμαι θεμα του scaling. Ποια tv εχεις. Αν ειναι samsung θελει να πας στις ρυθμισεις εικονας , και στο μεγεθος εικονας να επιλεξεις πληρη οθονη!

Δημοσ.

Η τηλοραση ειναι f&u και εχει μονο μια εισοδο hdmi, το θεμα δλδ ειναι απο τις ρυθμισεις της τιβι να βρω την επιλογη full screen;

Δημοσ.

Τί ανάλυση σου δείχνει η κάρτα γραφικών στις ρυθμίσεις της;

Θα το κοιταξω οταν παω σπιτι κ θα σου πω

Τί ανάλυση σου δείχνει η κάρτα γραφικών στις ρυθμίσεις της;

Οκ πως μπορω να το δω αυτο;

Δημοσ.

Όταν έχεις συνδέσει το pc με την tv και βλέπεις την εικόνα στην tv, δεξί κλίκ στο desktop και πατάς την επιλογή display settings. Στο παράθυρο που σου ανοίγει θα δεις κάτω κάτω (με μπλέ γραμματα) την επιλογή advanced display settings. Πατάς εκεί και βλέπεις τι ανάλυση σου λέει.

Δημοσ.

ψαξε τις ρυθμισεις της tv αν και δεν ελπιζω πολλα απο fu

το εψαξα φιλε δεν υπαρχει κατι

στο advanced display settings sτα windows μου δειχνει recommended αναλυση 1360χ768

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...