Προς το περιεχόμενο

Η Samsung στέλνει σε χρήστες ειδικά πυρασφαλή κουτιά και γάντια για να ανακτήσει τα Galaxy Note7

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ευκαιρία να χρηματοδοτήσει κάποιος την επόμενη τεχνολογία μπαταριών.
Samsung είσαι, τεράστια είσαι, βρες την πιο υποσχόμενη τεχνολογία μπαταριών, χώσε φράγκα (γιατί μέχρι τώρα ψιλο-φθηνά την έχεις γλυτώσει, η Apple που κατηγορείται ότι πουλάει ακριβά μάλλον περισσότερα έχει χώσει) και σε 2 χρονάκια βγες και πες "Τέρμα το λίθιο". Κάτι τέτοιο δεν θα 'κανε κι ο μακαρίτης ο Jobs αν του είχε τύχει τέτοια ιστορία; Θα έχει όμως ο ανατολίτης την υπομονή και το όραμα που χρειάζεται για να ανετρέψει εντελώς την εικόνα; Γιατί είναι και μυστήριοι αυτοί! Δεν τη σηκώνουν και πολύ την αποτυχία. Κάτι διάβαζα όμως για τον "νέο" που τρέχει τώρα το μαγαζί. Ίσως αυτή η ιστορία να είναι η μεγαλύτερή του ευκαιρία και για μας η λύση στο σημαντικότερο πρόβλημα των φορητών συσκευών.
Άντε να σας δω!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασχετο αλλα για οσους αγοραζαν θηκες για το Note 7 πχ Spigen,τωρα θα τις κοιτανε αδειες?:D

Ποιος αγοράζει 600 ευρώ τηλέφωνο και σκέφτεται πως θα αγοράσει θήκη αξίας 15-30 ευρώ;

• Super Moderators

Πιο note 6 οι Σάββατο γεννημένοι Apple fan boys που φάγανε το NOTE 7 φταίνε.

Πέμπτη γεννήθηκα!  :ph34r:

Αυτές οι "κεραμικές ίνες" του κουτιού, που προκαλούν ερεθισμό, πες μου ότι δεν είναι αμίαντος, εεε;;;

Όχι. Τέτοια είναι και η επίστρωση σε φούρνους κλπ που έχουμε σπίτι. Απλά σαν υλικό δεν είναι και ο,τι καλύτερο και αν παρα-εκτεθείς μπορεί -λένε- να δημιουργήσουν προβλήματα σε πνεύμονες κλπ. Τώρα σε ένα απλό κουτί σαν επίστρωση, δεν αποτελεί κίνδυνο! :)

Λετε να δουμε και κανενα τζιχαντιστη ζωσμενο με σειρες note7 αντι δυναμιτη;

νομιζω οι εξτρεμιστικες οργανωσεις τωρα που μιλαμε θα κανουν προσφορες στην σαμεσουνγκ για να φορτωσουν ποσοτητες των ανακληθεντων

Τα περισσότερα σχόλια έχουν απίστευτο χιούμορ, εμένα πάντως μου θύμισε αυτό το απόσπασμα στο σύνδεσμο, όσο για το σοβαρό του θέματος νομίζω έχει ειπωθεί παραπάνω.https://youtu.be/Ua7zIg_3GMU?t=6m22s

-Το κινητό πήρε φωτιά!!!Που είναι το courier;

-Εχει ξεκινήσει!Ρίξε με τον πυροσβεστήρα!

-Δεν υπάρχει πυροσβεστήρας!!!

-Σκέπασε το με πυρίμαχη κουβέρτα!

Δεν έχω!!!Μόνο σεντόνια.

-Βάλτο στην κατάψυξη στον πάγο!

-Το ψυγείο είναι no Frost!!!

-Πάρε την βοήθεια του κοινού!

-Είμαι μόνος...

-Λύσε το κινητό και απενεργοποίησε το κύκλωμα τροφοδοσίας!!!

-Το μπλέ καλώδιο η το κόκκινο;3,2,1... Boom!!!!!!@#%#$%$*&% Beep...Beep..Beep.

Note 7.Μια εκρηκτική ταινία με πολλές εκπλήξεις.Με κάθε προπαραγγελία δώρο πυρίμαχη κουβέρτα και γάντια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...