Προς το περιεχόμενο

Η Samsung στέλνει σε χρήστες ειδικά πυρασφαλή κουτιά και γάντια για να ανακτήσει τα Galaxy Note7

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εστειλαν που εστειλαν το κουτι, θα μπορουσαν να βαλουν και μεσα ενα φτηνο δωρογια την αναστατωση που περασε ο αγοραστης.Πιστευω οτι ολοι θα το εκτιμουσαν και δεν θα το ξεχνουσαν στην επομενη αγορα τους.

Πάλι καλά να λέμε που δεν χρεώνουν και την συσκευασία για την επιστροφή.......

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ρε παλικάρια εσάς τι σας κόφτει που δίνει ο οποιοσδήποτε 1000€ για τηλέφωνο μαζί τα δουλέψατε; Απο εσάς τα δανείστηκε μήπως; Ότι θέλει ο καθένας κάνει άλλος δίνει 1000€ και παίρνει 

Θα συμφωνούσα μαζί σου.

Ο καθένας θα πρέπει να δικαιούται να ζει όπως θελει τα χρήματά του.

Έλα όμως που ανάμεσα στο κοινό που αγοράζει το κάθε premium smartphone

είναι κι ο Έλληνας που είτε το αγοράζει με δανεικά

είτε κλαίγεται πως δεν του μένουν χρήματα για να καλύψει βασικές ανάγκες.

Ανθρωπιστική κρίση.

• Like 2

Το θετικό ειναι ότι η Samsung ανοιγει μια διαδικασία ολικης ανάκλησης που τοσο καιρο διαφορες εταιρεις το ξεπερνουσαν σφυριζοντας με τις μπαχατελιτσες που μας πουλουσαν..

Το προβλημα λοιπον θα το εχει η επομενη που θα βγαλει μαπα προϊών, η    Samsung σαν μεγαλη που ειναι συντομα θα το ξεπερασει...

Δυστυχώς ο ακρατος ανταγωνισμος και  η μη τεσταρισμενη τεχνολογια θα γεννησει κι αλλα τετοια προβληματα, κρατατε λοιπον μικρο καλαθι οσοι τωρα "χαιρόσαστε" ! 

Κάτοχος LG G5 που ολοι εδω το εχουν θαψει κι όμως για τα 340 που εχει ειναι κορυφή.

Θα συμφωνούσα μαζί σου.

Ο καθένας θα πρέπει να δικαιούται να ζει όπως θελει τα χρήματά του.

Έλα όμως που ανάμεσα στο κοινό που αγοράζει το κάθε premium smartphone

είναι κι ο Έλληνας που είτε το αγοράζει με δανεικά

είτε κλαίγεται πως δεν του μένουν χρήματα για να καλύψει βασικές ανάγκες.

Ανθρωπιστική κρίση.

Εάν κάποιος κόβει το φαγητό απο τα παιδιά του για να πάρει iPhone ή Samsung ή nexus ή ήή είναι ανεύθυνος εγκληματίας.

Επίσης εάν κάποιος δανείζεται για να πάρει κινητό 1000€ είναι καμένο θύμα. Σε αυτές τις δυο περιπτώσεις συμφωνώ απόλυτα. Όμως έχω βαρεθεί να ακούω απο τον κάθε πικραμένο την ατάκα πληρώστε 1000€ για ενα τηλέφωνο εν καιρό κρίσης κτλ κτλ......τηλέφωνο, σπίτι, ακριβό αυτοκίνητο, σε καιρό κρίσης παίρνουν είτε αυτοί που τα φυσάνε είτε κάποιοι που έχουν άκρες....το να βγάζουνε όλοι οι άλλοι χολή γιατί δεν μπορούνε να πάρουνε έχει καταντήσει βαρετό.

Εγώ ΔΕΝ έχω για να πάρω το καινούριο iPhone αλλά και ΔΕΝ κράζω οποιονδήποτε μπορεί να το πάρει. Αν είχα θα το έπαιρνα και έναν μισθό και δυο αν κόστιζε εφόσον το χρειαζόμουν είτε για την δουλειά είτε για την διασκέδαση μου. Ο καθένας με βάση αυτά που έχει κάνει τα κουμάντα του και κανείς δεν μπορεί να κρίνει ή να κατακρίνει κάποιον άλλον για τις επιλογές του απο την στιγμή που αυτές δεν βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο και τους κοντινούς του ανθρώπους. Άλλο όμως η λογική του λιγούρη που βλέπει πχ την όμορφη γκομενα που δεν μπορεί να ρίξει και αρχίζει να την κατακρίνει ή να την μειώνει για να αισθανθεί αυτός καλύτερα.....δεν έχουμε να πάρουμε μια συσκευή και μας φταίει η κρίση, ή ότι η συσκευή είναι υπερτιμημένη, ή είναι για ποζεραδες........ η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο .....

• Like 4

Εάν κάποιος κόβει το φαγητό απο τα παιδιά του για να πάρει iPhone ή Samsung ή nexus ή ήή είναι ανεύθυνος εγκληματίας.

Επίσης εάν κάποιος δανείζεται για να πάρει κινητό 1000€ είναι καμένο θύμα. Σε αυτές τις δυο περιπτώσεις συμφωνώ απόλυτα. Όμως έχω βαρεθεί να ακούω απο τον κάθε πικραμένο την ατάκα πληρώστε 1000€ για ενα τηλέφωνο εν καιρό κρίσης κτλ κτλ......τηλέφωνο, σπίτι, ακριβό αυτοκίνητο, σε καιρό κρίσης παίρνουν είτε αυτοί που τα φυσάνε είτε κάποιοι που έχουν άκρες....το να βγάζουνε όλοι οι άλλοι χολή γιατί δεν μπορούνε να πάρουνε έχει καταντήσει βαρετό.

Εγώ ΔΕΝ έχω για να πάρω το καινούριο iPhone αλλά και ΔΕΝ κράζω οποιονδήποτε μπορεί να το πάρει. Αν είχα θα το έπαιρνα και έναν μισθό και δυο αν κόστιζε εφόσον το χρειαζόμουν είτε για την δουλειά είτε για την διασκέδαση μου. Ο καθένας με βάση αυτά που έχει κάνει τα κουμάντα του και κανείς δεν μπορεί να κρίνει ή να κατακρίνει κάποιον άλλον για τις επιλογές του απο την στιγμή που αυτές δεν βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο και τους κοντινούς του ανθρώπους. Άλλο όμως η λογική του λιγούρη που βλέπει πχ την όμορφη γκομενα που δεν μπορεί να ρίξει και αρχίζει να την κατακρίνει ή να την μειώνει για να αισθανθεί αυτός καλύτερα.....δεν έχουμε να πάρουμε μια συσκευή και μας φταίει η κρίση, ή ότι η συσκευή είναι υπερτιμημένη, ή είναι για ποζεραδες........ η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο .....

Δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο.

Υπάρχουν οι ενδιάμεσες καταστάσεις.

Και τον άλλο τον κρίνω όταν εκείνος δίνει το δικαίωμα

τη στιγμή λχ που θα ζητήσει να συμβάλει στα κοινά με επιεικέστερους όρους.

Ο άλλος που κλαίγεται πχ ότι δε βγαίνει με τους αυξημένους φόρους,

δε μπορεί να είναι ο ίδιος που ξοδεύει σε πολυτέλειες.

Δε γίνεται.

Δεν τα βγάζω βόλτα σημαίνει δεν τα βγάζω βόλτα.

Και δυστυχώς η συγκεκριμένη στάση να λέμε και να εννοούμε αλλιώτικα

έχει γίνει ο κανόνας στην κοινωνία.

Αν η κοινωνία είναι καμένη από χέρι, άλλη υπόθεση.

• Like 1

Δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο.

Υπάρχουν οι ενδιάμεσες καταστάσεις.

Ο άλλος που κλαίγεται ότι δε βγαίνει λχ με τους αυξημένους φόρους,

δε μπορεί να είναι ο ίδιος που ξοδεύει σε πολυτέλειες.

Δε γίνεται.

Δεν τα βγάζω βόλτα σημαίνει δεν τα βγάζω βόλτα.

Και δυστυχώς η συγκεκριμένη στάση να λέμε και να εννοούμε αλλιώτικα

έχει γίνει ο κανόνας στην κοινωνία.

Αν η κοινωνία είναι καμένη από χέρι, άλλη υπόθεση.

Συγνώμη που θα διαφωνήσω αλλά δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις. Όταν κάποιος δεν έχει δεν έχει και δεν αγοράζει τηλέφωνο 1000€ Όταν αγοράζεις τηλέφωνο 1000€ εν μέσω κρίσης έχεις λεφτά κάπου κρυμμένα κάποιο περίσσευμα και τρως απο αυτά. Τα παράπονα είναι για το θεαθεινε. Ο φτωχός εκτός και αν είναι χαζός εγκληματίας και κόψει το φαΐ απο τα παιδιά του ΔΕΝ θα αγοράσει iPhone γιατί δεν μπορεί. Αυτός που κλαίγεται συνήθως είναι το λαμόγιο που απο κάπου ακόμα τα έχει και μασάει και για να ρίξει στάχτη στα μάτια των γύρω του που τον βλέπουν να ξοδεύει εν μέσω κρίσης το παίζει μίζερος.

• Like 1

Τώρα φοράει TSMC, στο 4 και 4S φόραγε μνήμες Samsung μέχρι που κόπηκε και ήθελε ξανά να επανέλθει στο iPhone 6. Όλα αυτά είναι συμφωνίες και το ξέρετε πολυ καλά ότι παρόλο που πέφτουν βροχή οι μηνύσεις από την μια στην άλλη, υπηρχε συνεργασία και πολύ πιθανόν να υπάρξει και στο μέλλον. Αυτοί λεφταρες βγάζουν, εμείς εδώ "τσακωνόμαστε" για πίπες..

Στο iphone 6 φορουσε 2 version , και σε τεστ που ειχαν γινει τα TSMC υπερτερουσαν και μαλιστα με μεγαλη διαφορα ......

• Like 1

Ρε παλικάρια εσάς τι σας κόφτει που δίνει ο οποιοσδήποτε 1000€ για τηλέφωνο μαζί τα δουλέψατε; Απο εσάς τα δανείστηκε μήπως; Ότι θέλει ο καθένας κάνει άλλος δίνει 1000€ και παίρνει ενα iPhone και κάνει την μοςτρα Του χωρίς να πειράζει κανένα άλλος δεν γουστάρει και δίνει 900€ και παίρνει ενα note 7 και αν θέλει και το σπίτι του καίει μ αυτό και το αμάξι του καίει και αν γουστάρει το βάζει σε ενα αεροπλάνο και παίρνει και άλλους 200 στον λαιμό του. Ο καθένας όπως βολεύεται εκτός εάν ζηλεύουν ορισμένοι την Apple πάντα καλυμμένα και κρυφά και κράζουν αυτό που δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Και στην τελική για άλλη μια φορά ισχύει το ρήθεν " όσα δεν φτάνει η αλεπού....."

Από όλο το κείμενο που έγραψα εσύ στάθηκες σε αυτό. Ως συνήθως δηλαδή κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Αυτό κατάλαβες από όλο αυτό που έγραψα; Το σκεπτικό μου δεν το έπιασες προφανώς.

Και για να απαντήσω και στους άλλους όσο αφορά και την τιμή του note 7 σε day one αγορά. Προφανώς και αυτό ήταν overpriced. Με την διαφορά ότι αν περιμένεις μερικούς μήνες θα πέσει και αν φυσικά δεν αποφασίσεις να το αγοράσεις από Πλαίσιο/Public και λοιπά "μεγάλα " καταστήματα.. Αντιθέτως τα μήλα τα πληρώνεις ακριβά, ναι μεν έχουν καλύτερη μεταπωλητικη αξία αλλά δεν είναι η περίπτωση του "ότι πληρώνεις παίρνεις."

Ο καθένας ότι θέλει παίρνει και όσο θέλει δίνει, εδώ λέμε την άποψη μας γενικά για το θέμα με το note 7. Άλλοι το πάνε στο vs για να γίνει πιο πιπεράτη η συζήτηση.

ΥΓ. έχω (και) iPhone, δεν ειμαι hater απλά δεν μου αρέσει η πολιτική της εταιρείας και το πως προσπαθεί να κινηθεί για να πουλήσει. Το κάνει και η Samsung εννοείται αυτό. Απλά στα μήλα όλος αυτός ο υποτιθέμενος ελιτισμός με ενοχλεί.

Πάλι καλά να λέμε που δεν χρεώνουν και την συσκευασία για την επιστροφή.......

Ενταξει για απροσωπες εταιρειες μιλαμε αλλα εδω εχει ξεφυγει τελειως το πραμα.Αγοραζω εγω το πιο ακριβο κινητο σου, μετα απο λιγο μου λες ανακληση και εγω ταλαιπωρουμαι με επιστροφες, μετα μου ξαναλες οτι εχει προβλημα και μου στελνεις ενα κουτι με γαντια για να βαλω μεσα την κουραδα σου και φτου ξανα ταλαιπωρια.Εεε εχεις χασει τον πελατη 100%.

Γι αυτο στο εμποριο οταν κανεις χοντρη μαλακια το μπαλωνεις συνηθως η με μια γενναια εκπτωση η ενα δωρο.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...