Kostasspil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xteliox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ..ή αλλιώς όταν η ίδια η πραγματικότητα ξεπερνάει την τρολλιά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forisp2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου ;-) Η μεγάλες εταιρίες αναγνωρίζουν και της μεγάλες τους μ@3$5*-ς, έτσι πάει. Τώρα για την Apple τους είπε ότι έχουν απλά γυμνασμένο κινητό και (αφού το κατάπιαν με πίκρα ) τους βόλεψε & μούγκα. κλαίω... γυμνασμένο κινητό bonus ... https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=iphone+electric+shock+death 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έσκασα στα γελια. Μου φτιάξανε.τη μέρα Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakomirogloy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Η Apple για τη Samsung,και τις λοιπες εταιρειες,είναι σαν τον Ολυμπιακό στη Superleague,κράξιμο οτί φταίει για όλα,αλλά περιμένουμε που και που κανένα κοκκαλάκι... Χαχαχαχαχα καλό! έχεις humor ρε Κώστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γέλασα πολύ με τα σχόλια μερικών ..., ευχαριστώ μάγκες, όπως ευχαριστώ και την Samsung για τον γέλωτα που μας προσφέρει απλόχερα! Πως την πάτησε έτσι η κακομοίρα!Αν αρχίσουν και οι μηνύσεις θα τρέχει και δεν θα φτάνει και επειδή ξέρω από πρώτο χέρι πως στην Αμερική (και όχι μόνο) ζουν για ν' αρπάζουν αποζημιώσεις, να δείτε πόσοι θα κάψουν μόνοι τους τα χέρια και θα τους τρέχουν στα δικαστήρια! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση να βγάλει σε κυκλοφορία τόσο βιαστικά ένα κινητό, χωρίς να το έχουν ΞΕΣΚΙΣΕΙ στην χρήση για αρκετό καιρό οι beta testers! Όποιος βιάζεται .... πλερώνει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakomirogloy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 κλαίω... γυμνασμένο κινητό bonus ... https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=iphone+electric+shock+death Μην ξύνεις πληγές.. ποιος τα θυμάται αυτά τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Νταξει ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με το δουλεμα. Μια εταιρια που μπαινει σε τετοια διαδικασια παει να πει οτι σεβεται σε μεγιστο βαθμο τους πελατες της. Απο την αλλη η Apple ελεγε οτι δεν κραταμε καλα το κινητο. Λες και εχετε μετοχες κανετε Οποιος διαβαζει χρόνια ξερει οτι ειμαι σαμσουνακιας. Η παραπάνω κινηση καθολου σεβασμο στον πελατη δε δειχνει. Ειναι κινηση αναγκης για το καλο ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Γραφετε λες και τους κανει χαρη η εταιρεία. Ειχε αλλη επιλογή? Καμια. Για σκεφτητε να μη τα ανακαλουσε. Θα καιγοταν σπιτια, αυτοκινητα (εχουν ηδη γινει και τα 2. Θεμα χρονου να παρουν φωτια και τα υπολοιπα κινητα). Μεχρι και αεροπλάνα θα κινδυνεύαν να πεσουν. Τι κόστος εχει η αποζημίωση πτωσης αεροπλάνου και 200 νεκρων ξερετε? Μεχρι οριστικο λουκέτο της σαμσουνγκ θα επεφερε. Επομενως ειναι κινηση απόλυτης αναγκης για την επιβιωση της εταιρείας και δε φαίνεται καθολου αν εχει ή δεν εχει σεβασμο στους πελάτες της απο αυτο. Και άλλες εταιρίες κανανε πατατες, αλλά καμια τοσο επικίνδυνη. Στη χειρότερη δε δουλευε καλα η συσκευή, σε ειχε πιασει κορόιδο και δεν ξανα αγοραζες. Η ζημιά στο όνομα της εχει ηδη γινει και θα φανει και στο μελλον. Θυμάμαι που κοροιδευε την apple με διαφημίσεις με προβατα. Θα φταίει τώρα η apple να βγαζει διαφημίσεις δείχνοντας καθε φορα σαμσουνγκ να εκρηγνονται? Γι αυτο δεν πρέπει να κοροιδευεις γιατι ερχεται η ωρα που τα λουζεσαι σαν θεια δικη.. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καπως ετσι κλεινουν οι προ-παραγγελιες για το 8 και ανεβαινει προσωρινα η τιμη του 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitridegrecia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάλι προβλέπω ότι θα γίνει τέτοιο Hype για το επόμενο τηλέφωνο της Σαμσουνγκ που μόνο κερδισμένη θα βγει. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κακή διαφήμιση. Βλεπε Bendgate κτλ. Θα τρέξει λίγο καιρό το επόμενο μοντέλο χωρίς πωλήσεις πολλές και μόλις πάρουν όλοι χαμπάρι οτι είναι κομπλέ θα γίνει ρεκόρ πωλήσεων. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. Άλλωστε αυτοί που θέλανε Note φέτος θα περιμένουνε και θα πάρουνε το επόμενο άρα προστίθενται αυτομάτως όλοι αυτοί που θα αγοράζανε τώρα αλλά δεν αγοράσανε ή αγοράσανε και τα επέστρεψαν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispi775 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έχω να κάνω μια σοβαρή καταγγελία. Λοιπόν "Για όλο αυτό το θέμα με τα κινητά Samsung που ανατινάζονται φταίει αποκλειστικά η Apple γιατί ΑΝ δεν ήταν η Apple με την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 7 ΔΕΝ θα αναγκαζόταν η Samsung να κυκλοφορίσει εσπευσμένα το Note 7 με μπαταρίες τρίτης κατηγορίας για να προλάβει την κυκλοφορία του iPhone 7. Προτείνω λοιπόν η Samsung να καταφύγει στα δικαστήρια κατα της Apple για ηθική αυτουργία και να απαιτηθεί αποζημίωση απο την Apple για κάθε κινητό Samsung που εξεραγει. Γιατί για όλους και για όλα και πάνω απο όλα φταίει η Apple." Άντε και στο επόμενο μοντέλο να δώσουν μαζί δωρεάν στολή ΡΒΧΠ. Note 7 exploding xperience........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatsos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάλι προβλέπω ότι θα γίνει τέτοιο Hype για το επόμενο τηλέφωνο της Σαμσουνγκ που μόνο κερδισμένη θα βγει. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κακή διαφήμιση. Βλεπε Bendgate κτλ. Θα τρέξει λίγο καιρό το επόμενο μοντέλο χωρίς πωλήσεις πολλές και μόλις πάρουν όλοι χαμπάρι οτι είναι κομπλέ θα γίνει ρεκόρ πωλήσεων. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. Άλλωστε αυτοί που θέλανε Note φέτος θα περιμένουνε και θα πάρουνε το επόμενο άρα προστίθενται αυτομάτως όλοι αυτοί που θα αγοράζανε τώρα αλλά δεν αγοράσανε ή αγοράσανε και τα επέστρεψαν. Αυτοί που θέλανε Note φέτος μάλλον θα πάρουν άλλο κινητό απλά , δεν νομίζω να περιμένουν το επόμενο. Όπως και να έχει, το όνομα της σαμμυ έφαγε ένα καλό χτύπημα η αλήθεια είναι. Απο την άλλη όμως όλο αυτό μπορεί να λειτουργεί και ως διαφήμιση, θα φανεί στα επόμενα χρόνια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgan21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σωστη κινηση θα ελεγα απο την Samsung.. μπορει να γινουν πολλα στην μεταφορα.. αλλα κλασσικα οι Apple fans μπαμπμαπμπλα Από το κόλλημα που έχετε μερικοί με την apple νομίζεται ότι μόνο οι iPhone user κράζουν την Samsung. Και όλο αυτό γίνετε επειδή εσείς τόσο καιρό κράζετε και την apple και τους καταναλωτές της σε σημείο γελοιότητας. Κάθε φορά το μόνο που διαπιστώνω από τα γραφόμενα των Samsung fun είναι ότι απλά είναι κολλημένοι και χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη, και δεν το λέω αστεία!! Είναι ικανοί εφόσον το απέσυρε η Samsung κάποιοι να πάρουν την συσκευή και να κοιμηθούν αγκαλίτσα για να αποδείξουν ότι δεν παθαίνει τίποτα.- 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Από Galaxy Note έγινε σκέτο... NOT !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispi775 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Από Galaxy Note έγινε σκέτο... NOT !!! Μου επιτρέπεις μια μικρή διόρθωση για να καλύπτει όλο το φάσμα Samsung Ga-LAG-xy NOT 7 KABOOOOOOM!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα