Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

Σκέφτομαι να πάρω αυτό το case. Έχω αυτόν το σκληρό SATA 3.0  και προβληματίζομαι αν θα κουμπώσει επάνω του γιατί από τις φωτό στο geabest έχω την εντύπωση ότι είναι διαφορετικός. 

Εκεί που συνδέεται ο σκληρός : link

Το case : link

Θα δουλέψει ? τα φώτα σας  :-) 

Άν όχι έχετε κάποια πρόταση για hdd enclosure?

• Moderators
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

Σκέφτομαι να πάρω αυτό το case. Έχω αυτόν το σκληρό SATA 3.0 και προβληματίζομαι αν θα κουμπώσει επάνω του γιατί από τις φωτό στο geabest έχω την εντύπωση ότι είναι διαφορετικός.

Εκεί που συνδέεται ο σκληρός : link

Το case : link

Θα δουλέψει ? τα φώτα σας :-)

Άν όχι έχετε κάποια πρόταση για hdd enclosure?

Η σύνδεση είναι σωστή, από την άλλη εγώ θα πρότεινα μην τσιγγουνευτεις τα λεφτά για μια καλή θήκη, ώστε αργότερα μην κλαις τα δεδομένα που θα έχεις μέσα
  • Like 1
Δημοσ.

Η σύνδεση είναι σωστή, από την άλλη εγώ θα πρότεινα μην τσιγγουνευτεις τα λεφτά για μια καλή θήκη, ώστε αργότερα μην κλαις τα δεδομένα που θα έχεις μέσα

Η orico δεν είναι καμιά τυχαία εταιριούλα.Μια χαρά ποιοτικότατα προϊόντα βγάζει.

Τη συγκεκριμένη θήκη την έχω και είναι πάρα πολύ καλή.Και αρκετά άλλα προϊόντα της επίσης.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

3ις θηκες σαν αυτη περασαν απο τα χερια μου ολες βγαλαν προβλημα στις 2 περιπτωσεις πηρα και δισκους μαζι τους

Δημοσ.

3ις θηκες σαν αυτη περασαν απο τα χερια μου ολες βγαλαν προβλημα στις 2 περιπτωσεις πηρα και δισκους μαζι τους

Κι εγώ έχω 2 θήκες της εταιρίας που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση εδώ και 3 χρόνια και δουλεύουν άψογα.

Επίσης 3 hotswap drive bay της ίδιας εταιρίας , με πολλή χρήση και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό...

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ έχω 2 θήκες της εταιρίας που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση εδώ και 3 χρόνια και δουλεύουν άψογα.

Επίσης 3 hotswap drive bay της ίδιας εταιρίας , με πολλή χρήση και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό...

Εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο από το gear beast δεν έψαξα γενικά την εταιρία βέβαια μετά από 2 καμμενες 2tb δίσκους δύσκολα να ξανά προτιμήσω την εταιρία
Δημοσ.

Εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο από το gear beast δεν έψαξα γενικά την εταιρία βέβαια μετά από 2 καμμενες 2tb δίσκους δύσκολα να ξανά προτιμήσω την εταιρία

Το έχω το συγκεκριμένο και δουλεύει άψογα 3 χρόνια όπως είπα.

Και το 2599US3 και το 2588US3.

Δημοσ.

Οι 2.5 σκληροί βγαίνουν σε πάχος 7mm και 9 mm. O σκληρός που έχεις είναι 7mm σύμφωνα με την περιγραφή. Η θήκη είναι για 9.5 και κάτω, εγώ θα έπαιρνα θήκη για 7mm, όχι γιατί δεν ταιράζει, αλλά για να μη έχει αυτό το μικρό κενό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...