HellgastJohn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καλησπέραμπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με ποια λογική αναβαθμίζονται οι χρήστες του insomnia?π.χ πως από advanced member κάποιος γίνεται senior κλπ?Ευχαριστώ
Ghost_Rider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 αυτοματα δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο 1
astrosunnefo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 μήπως παίζει ρόλο ο αριθμός των ποστς; Όχι μήπως, έτσι πάει. Οι βαθμίδες (ranks) των χρηστών αντιστοιχίζονται βάσει τον αριθμό των posts (εξαιρουμένης τής Ψυχαγωγίας, που ούτως ή άλλως δεν λαμβάνονται υπόψη).
billiboo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Όχι μήπως, έτσι πάει. Οι βαθμίδες (ranks) των χρηστών αντιστοιχίζονται βάσει τον αριθμό των posts (εξαιρουμένης τής Ψυχαγωγίας, που ούτως ή άλλως δεν λαμβάνονται υπόψη). δεν νομιζω να ειναι μονο αυτο πχ ειδα σμρ μελος με περισοτερα μνμ απο μενα και ποιο παλιο αλλα ηταν member,ισως το λεβελ να μειωνετε εαν ενα μελος αδρανη για καποιο διαστημα. δεν ξερει κανενας mod να μας πει?
orck Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Κανω αυτο το ποστ εδω για να δω τι ειμαι εγω.Τι μας νοιαζει τοσο πολυ αυτο;
astrosunnefo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 δεν νομιζω να ειναι μονο αυτο πχ ειδα σμρ μελος με περισοτερα μνμ απο μενα και ποιο παλιο αλλα ηταν member,ισως το λεβελ να μειωνετε εαν ενα μελος αδρανη για καποιο διαστημα. δεν ξερει κανενας mod να μας πει? Πάει βάσει του counter των μηνυμάτων. Aπλώς σε κάποιους random users δεν αλλάζει και πρέπει να το κάνει χειροκίνητα κάποιος απ' τη διαχείριση, εφόσον ζητηθεί.
KnightRider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πάει με βάση με το πόσο καιρό είσαι μέλος + αριθμό των posts σου.
Ghost_Rider Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Κανω αυτο το ποστ εδω για να δω τι ειμαι εγω. Τι μας νοιαζει τοσο πολυ αυτο; ολο και καποιο λογο θα χει για να το θιγει ο φιλος ΤS... εμενα παντως ουτε 100 μηνυματα ενεργα δεν ειχα συνδρομη και εγινα Senior
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Κάθε φορά που βλέπω τέτοιο topic ξύνονται οι πληγές... 5
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Κάθε φορά που βλέπω τέτοιο topic ξύνονται οι πληγές... Noone compares to you φάση.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 τα επιπεδα πανε με βαση τα posts.εχει αναφερθει σε πολλα θεματα.υπαρχει περιπτωση οπως ειπε η astrosynnefo να μην αλλαξει σε καποιον το Rank αυτοματα οποτε να χρειαστει να γινει Manually αφου ο χρηστης το ζητησει απο καποιον απο την διαχειριστικη ομαδα. Κάθε φορά που βλέπω τέτοιο topic ξύνονται οι πληγές... xaxa.και εγω θα λεω καθε φορα οτι το Post counter θα πρεπε να μην υπηρχε και απλα ενα Kudoz ή ενα thanxs counter θα ηταν καλυτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ξέρω που μένεις...
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ξέρω που μένεις... ξερω τι εκανες περυσι το καλοκαιρι θα σου κοψω το εναεριο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αμήν και πότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα