technology_guy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα έπαιρνα το nexus, γιατί το se είναι υπερβολικά μικρό κι έρχεσαι από ένα κινητό που είναι στις 5 ίντσες αν θυμάμαι καλά.
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα έπαιρνα το nexus, γιατί το se είναι υπερβολικά μικρό κι έρχεσαι από ένα κινητό που είναι στις 5 ίντσες αν θυμάμαι καλά. Είναι 4,5 αλλα δεν είναι τοσο αισθητη η διαφορα γιατι το 635/630 είναι λιγο πλατυ και κοντο ενώ το SE είναι λιγο πιο ψηλο και στενο. Αν δεν σε πειραζουν τα Lumia παρε 640, με τα 10αρια θα πεταει.
vchristod84 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Είναι 4,5 αλλα δεν είναι τοσο αισθητη η διαφορα γιατι το 635/630 είναι λιγο πλατυ και κοντο ενώ το SE είναι λιγο πιο ψηλο και στενο. Αν δεν σε πειραζουν τα Lumia παρε 640, με τα 10αρια θα πεταει. 4 ίντσες οθόνη έχει το iphone
Shion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έπειτα από αρκετή σκέψη το iphone το βγάζω εκτός καθώς δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα χρήματα που ζητάει για αυτά που προσφέρει το κινητό.. Πήγα μια βόλτα από τα μαγαζιά εχθές και το έπιασα και είναι υπερβολικά μικρό και με χάλια μπροστινή κάμερα. Οπότε είμαι ανάμεσα σε htc a9 και σε nexus 6p .. Το htc a9 γιατί το βγάζετε εκτός κατευθείαν όμως ρε παιδιά? Είναι πανέμορφο ειδικά το ανθρακί και το βυσσινί, πολύ καλό σχεδιαστικά και ποιοτικά και με φοβερή οθόνη απ'ότι είδα.. ++Ότι είναι σχεδόν 100 ευρώ φθηνότερο από το Nexus 6p .. Τώρα το Nexus 6p είναι το μόνο που δεν κατάφερα να πιάσω στα χέρια μου καθώς δεν το είχαν εκεί που πήγα.. Το μόνο που με προβληματίζει με το 6p είναι ότι δεν μου αρέσει καθόλου σχεδιαστικά το πίσω μέρος ... Με πολύ μεγάλα γράμματα το NEXUS γραμμένο και αυτή η μαύρη λουρίδα... Είναι τόσο χάλι το a9 ? Είδα και s6 samsung από κοντά και κολούσε λίγο, ειδικά όταν έμπαινα στο flickster με αριστερό swipe . Το Honor 8 δεν το είδα αλλά είδα το p9 και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. edit : Είδα κι αυτό για το 6p... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από Shion
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 φιλαρακι βλεπω εχεις κολλησει με το A9. αν το γουστάρεις τοσο πολυ παρτω, αλλα ολοι σου λεμε οτι δεν αξιζει για τα λεφτα του και γενικα δεν αξιζει. ειδικα τωρα που ειδα οτι εχει μπαταρια 2150. με 4g και ενα game το πολυ δυο ωρας θα σου κραταει. α5 2016, p9 lite, nexus 5x, g5, 6p, moto g4, sony z3 ολα αυτα ειναι ανωτερα κινητα απο το α9
panos- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 φιλαρακι βλεπω εχεις κολλησει με το A9. αν το γουστάρεις τοσο πολυ παρτω, αλλα ολοι σου λεμε οτι δεν αξιζει για τα λεφτα του και γενικα δεν αξιζει. ειδικα τωρα που ειδα οτι εχει μπαταρια 2150. με 4g και ενα game το πολυ δυο ωρας θα σου κραταει. nexus 5x, g5, 6p, moto g4, sony z3 ολα αυτα ειναι ανωτερα κινητα απο το α9 Φιξντ
Shion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 φιλαρακι βλεπω εχεις κολλησει με το A9. αν το γουστάρεις τοσο πολυ παρτω, αλλα ολοι σου λεμε οτι δεν αξιζει για τα λεφτα του και γενικα δεν αξιζει. ειδικα τωρα που ειδα οτι εχει μπαταρια 2150. με 4g και ενα game το πολυ δυο ωρας θα σου κραταει. α5 2016, p9 lite, nexus 5x, g5, 6p, moto g4, sony z3 ολα αυτα ειναι ανωτερα κινητα απο το α9 Κατάλαβα ευχαριστώ .. Έχω κλείσει σε 2 ... Huawei Nexus 6p και Huawei Honor 8 ..
taslikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Κατάλαβα ευχαριστώ .. Έχω κλείσει σε 2 ... Huawei Nexus 6p και Huawei Honor 8 .. Πάρε το 6p αλλά δεν μπορεί κανείς με τέτοια επιλογή αν θα είσαι κομπλε με το σήμα που θες.. γενικά αυτά τα huawei έχουν θέματα.. το ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ είναι το στοκ ανδροιδ... δες και το 1+3 μήπως αλλάξεις γνώμη και αγοράσεις κάτι που να αξίζει πραγματικά.. γιατί τα nexus είναι κινητά που εντελώς λαϊκά "περνάει η μπογιά τους". Ακόμα και η one plus που είναι σχετικά νέα εταιρία είναι πιο αξιόπιστη σε κάθε τομέα από τα nexus.. (προσωπική μου άποψη από εμπειρικη γνώση).
PaRaNo1d Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Honor 8 για μενα. Πανέμορφο κινητό δικαρτο και 4gb ram. Πολυ κάμερα επίσης... Το nexus ξαναλεω με τετοιο επεξεργαστη δεν. Τα εχω δει και τα 2 απο κοντα και το honor 8 ειναι απλα το κατι αλλο.
fenia1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Honor 8 για μενα. Πανέμορφο κινητό δικαρτο και 4gb ram. Πολυ κάμερα επίσης... Το nexus ξαναλεω με τετοιο επεξεργαστη δεν. Τα εχω δει και τα 2 απο κοντα και το honor 8 ειναι απλα το κατι αλλο. που το ειδες το honor 8 σπο κοντα?το ψαχνω να το δω σε καποιο μαγαζι και δεν το βρισκω.
2.1Ohm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Honor 8 για μενα. Πανέμορφο κινητό δικαρτο και 4gb ram. Πολυ κάμερα επίσης... Το nexus ξαναλεω με τετοιο επεξεργαστη δεν. Τα εχω δει και τα 2 απο κοντα και το honor 8 ειναι απλα το κατι αλλο. Φιλαράκι αφού τα έχεις δει από κοντά οκ ξέρεις κλτρα από όλους εμάς που το έχουμε το κινητο και από όλα τα reviews που λένε ότι ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΕ o sd810 στο νεξους! Αλλά εννοείται με τέτοιο επεξεργαστή όχι δν πας πουθενά το είπε ο φιλος πιο πάνω... Απλά έλεος! Όσο για το bend έχω δει κ πολλά βίντεο που αντιπαεαθετουν το αντίθετο! Δν ξέρω ποιο να πιστέψω πάντως το δικο μου πάντα σε κολο τσέπη skinny jeans και το έχω καθίσει ουκο λίγες φορές (80+ κιλα άνθρωπος όχι κάνας κοκαλιαρης) ακομα είναι καρφί ολοισιο! Τώρα αμα θέλεις εσύ να το παρεις και να κάνεις πειράματα να το έχεις σαν σφήνα η να προσπαθείς να το λυγισεις δν ξέρω τι να σου πω! Αμα. Λυγιζε τοσο καιρό δν θα ακούγες παράπονα από κάποιον τόσοι το έχουν το κινητο?? Γτ στο iPhone 6+ είχε γίνει τόσο ντόρος που λυγιζε στις τσέπες?
PaRaNo1d Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 που το ειδες το honor 8 σπο κοντα?το ψαχνω να το δω σε καποιο μαγαζι και δεν το βρισκω. Δουλευω σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας και μου το ειχε φερει εκπροσωπος της Huawei πριν 3-4 βδομαδες να το δουμε μαζι και το honor 7 lite. Πραγματικο κοσμημα! Φιλαράκι αφού τα έχεις δει από κοντά οκ ξέρεις κλτρα από όλους εμάς που το έχουμε το κινητο και από όλα τα reviews που λένε ότι ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΕ o sd810 στο νεξους! Αλλά εννοείται με τέτοιο επεξεργαστή όχι δν πας πουθενά το είπε ο φιλος πιο πάνω... Απλά έλεος! Όσο για το bend έχω δει κ πολλά βίντεο που αντιπαεαθετουν το αντίθετο! Δν ξέρω ποιο να πιστέψω πάντως το δικο μου πάντα σε κολο τσέπη skinny jeans και το έχω καθίσει ουκο λίγες φορές (80+ κιλα άνθρωπος όχι κάνας κοκαλιαρης) ακομα είναι καρφί ολοισιο! Τώρα αμα θέλεις εσύ να το παρεις και να κάνεις πειράματα να το έχεις σαν σφήνα η να προσπαθείς να το λυγισεις δν ξέρω τι να σου πω! Αμα. Λυγιζε τοσο καιρό δν θα ακούγες παράπονα από κάποιον τόσοι το έχουν το κινητο?? Γτ στο iPhone 6+ είχε γίνει τόσο ντόρος που λυγιζε στις τσέπες? Εμενα προσωπικα φιλε μου το συγκεκριμενο κινητο δεν ηταν αυτο που περιμενα οταν το επιασα στα χερια μου. Αγαπαω τα nexus και θα ηθελα πολυ μια stock εμπειρια αλλα εχω διαβασει πολλα για το 6p που δεν μ αρεσαν και απο πολλους πελατες επισης. Σιγουρα παρα πολυ καλη συσκευη στα λεφτα της οχι κατι το τρομερο η "unique" αν θες καλυτερα...
2.1Ohm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Παραπονα για ολες τις συσκευες θα ακουσεις!Και η τελεια συσκευη να βγει παλι θα υπαρχουν ατομα που δν τους καλυπτει! Εμενα μια χαρα unique μυο φαινεται design που δν εχεις ξαναδει σε κινητο στοκ εμπειρια που εννεοειται την αγαπαω , απροβλιματιστη εμπειρια (χωρις ουτε μια υπερθερμαση , μονο για καποιο λογο στο video calling μετα απο 50 λεπτο αρχιζει και ζεστενεται αρκετα, οτι οτι αλλο του εχω κανει απλα ειναι σε φυσιολογικα επιπεδο και πιο κατω απο s6 που ειχα πριν σιγουρα, επιπεδα g5 θα ελεγα, αλλα δν εχω δοκιμασει με αλλο κινητο τοσο πολυ βιντεο κληση ισως ειναι φυσιολογικο σε ολα)!Και ναι ειναι τρομερη συσκευη!Καμερα σιγουρα στο top 3 ειδικα βραδινες λειψεις top 1 για μενα (λιγο τα χρωμματα βγαζει ενα yellow tind αλλα το ρυθμιζεις με ενα απλο edit σε λεπτομερια φωτογραφιας ειναι απλα η κλτρη)Οθοναρα χτυπαει στα ισα galaxy s7 (μονο σε φωτεινοτητα ειναι πισω) μπαταρια αρκετα καλη μου βγαζει την μερα μου !Τα κλτρα ηχεια που ειχα ποτε σε κινητο, lagg αγνωστη λεξη, και ολα τα κανει εξισου γρηγορα οπως μια σημερινη ναυαρχιδα!Τι παραπανω να ζητησεις απο ενα κινητο?!?! Οσο απο εμφανισει εμενα μου αρεσει απιστευτα πολυ! Πηρα και ενα bumper τις rhinoshield περιεμνω και ενα bamboo skin και απλα θα γινει ακομα πιο ΚΟΥΚΛΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα