Shion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα παίδες, έχω ζητήσει και άλλες φορές συμβουλές στο forum και ότι μου έχετε προτείνει ως τώρα με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο (Από pc μέχρι tablet).. Άλλη μια φορά λοιπόν την συμβουλή σας! χρειάζομαι άμεσα κινητό γιατί το παλιό (Lumia 630/635 δεν ξέρω ποιο είναι).. έχει αρκετά θέματα. Έχω χρονικό περιθώριο 2 μέρες να το αγοράσω οπότε εγχώριο προϊόν από Αθήνα θα ήθελα.. Χρήση : Browsing/Chat/Music και ας έχει τίμια μπαταρία... S.o.s να έχει καλή κεραία για 4g/3g klp γιατί δεν θα έχω wifi για τους επόμενους 7 μήνες... Budget 330 euro max.. Ευχαριστώ!! Edit : έχω δει στο σκρούτζ τα Mate S και Htc a9 ... αξίζουν?
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σε huawei αν σε ενδιαφερει μονο που αξιζει στα χρηματα αυτα ειναι το Honor 8 ,αλλιως σε φθηνοτερο το P9 lite. Φυσικα σε μεγαλα κινητα phablet Nexus 6p και Moto X Style βλεπω να ειναι οι καλυτερες επιλογες. Φυσικα στα χρηματα του Honor 8 παιζουν και LG G5,Sony Z5 κλπ Δοξα το Θεο στα χρηματα αυτα για αυτα που ζητας επιλογες υπαρχουν μπολικες. Θα σου προτεινα να περασεις καμια βολτα απο καμια αλυσιδα να δεις απο κοντα οσα περισσοτερα εχουν.
Shion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σε huawei αν σε ενδιαφερει μονο που αξιζει στα χρηματα αυτα ειναι το Honor 8 ,αλλιως σε φθηνοτερο το P9 lite. Φυσικα σε μεγαλα κινητα phablet Nexus 6p και Moto X Style βλεπω να ειναι οι καλυτερες επιλογες. Φυσικα στα χρηματα του Honor 8 παιζουν και LG G5,Sony Z5 κλπ Δοξα το Θεο στα χρηματα αυτα για αυτα που ζητας επιλογες υπαρχουν μπολικες. Θα σου προτεινα να περασεις καμια βολτα απο καμια αλυσιδα να δεις απο κοντα οσα περισσοτερα εχουν. To honor είναι πανέμορφο αλλά αρκετά πιο ακριβό από το budget μου.. Το mate S γιατί θα έλεγες ότι δεν αξίζει? Το Μότο Χ style ενδιαφέρον!
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο το moto x style για τα χρήματά του. Το είδα από κοντά μία χαρά.
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Χειροτερος επεξεργαστης,λιγοτερη ram,χειροτερη καμερα,μικροτερη μπαταρια,πιο ασχημο/τετραγωνο(υποκειμενικο αυτο).Το μονο θετικο του Mate ειναι οτι ειναι λιγο φθηνοτερο και επισης η ποιοτητα κατασκευης αν προτιμας το αλουμινιο απο το γυαλι. Αλλα για τα χρηματα που ζηταει το Honor 8,δηλαδη 37ευρω πανω απο το badget σου ειναι η καλυτερη αγορα μεταξυ των 2.
Ntelosxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 εγω στη θεση σου θα επερνα 6p γιατι λες 7 μηνες δε θα εχεις wifi και με 3g-4g τα κινητα τρωνε πολυ μπαταρια. αυτο θα σου βγαζει μια μερα σιγουρα, για τα αλλα χλωμό. ειναι γρηγορο, τελεια καμερα, πανεμορφο απλα να σε βολεύει το μεγεθος, αν ναι μη σκεφτεσαι κατι αλλο.
Shion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το μέγεθος δεν με ενοχλεί .. 6p και moto x style δηλαδή?
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το μέγεθος δεν με ενοχλεί .. 6p και moto x style δηλαδή? Το Moto X Style ειναι χειροτερο απο το Nexus αλλα πρεπει οπωσδηποτε να το δεις απο κοντα.Το πηρε πριν καιρο συμφορουμιτης που ελεγε οτι δεν εχει θεμα με το μεγεθος και τελικα το πουλησε επειδη δεν τον βολευε.
taslikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Από ότι κατάλαβα θες κάτι σίγουρο και όχι για πειραματισμους λόγω 7 μήνες χωρίς wifi κλπ. Θα σου προτείνω αρχικά το iPhone se. Ναι υπερβαίνει το μπατζετ σου και έχει μικρή οθόνη αλλά είναι ότι πιο αξιόπιστο και γρήγορο μπορείς να βρεις αυτήν την στιγμή "κοντά" στα χρήματα σου.. αν δεν μπορείς αυτην την υπέρβαση ξεχνά ότι το ανέφερα. Ωστόσο δες galaxy s6 επίσης a5 2016(με μόνο 250€).. όλα τα αλλά nexus Lenovo κλπ... δεν πιάνουν πολύ καλά σήμα για Ίντερνετ.. σαν το iPhone και τα galaxy δεν υπάρχουν οι κεραίες τους... ωστόσο εκπέμπουν περισσότερη ακτινοβολία για τούτο τον λόγο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.. γνώμη μου οποίο και να αποφασίσεις καλό είναι να είναι κάτι επώνυμο στυλ apple/Samsung άντε και nexus.
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Από ότι κατάλαβα θες κάτι σίγουρο και όχι για πειραματισμους λόγω 7 μήνες χωρίς wifi κλπ. Θα σου προτείνω αρχικά το iPhone se. Ναι υπερβαίνει το μπατζετ σου και έχει μικρή οθόνη αλλά είναι ότι πιο αξιόπιστο και γρήγορο μπορείς να βρεις αυτήν την στιγμή "κοντά" στα χρήματα σου.. αν δεν μπορείς αυτην την υπέρβαση ξεχνά ότι το ανέφερα. Ωστόσο δες galaxy s6 επίσης a5 2016(με μόνο 250€).. όλα τα αλλά nexus Lenovo κλπ... δεν πιάνουν πολύ καλά σήμα για Ίντερνετ.. σαν το iPhone και τα galaxy δεν υπάρχουν οι κεραίες τους... ωστόσο εκπέμπουν περισσότερη ακτινοβολία για τούτο τον λόγο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.. γνώμη μου οποίο και να αποφασίσεις καλό είναι να είναι κάτι επώνυμο στυλ apple/Samsung άντε και nexus.
Shion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Από ότι κατάλαβα θες κάτι σίγουρο και όχι για πειραματισμους λόγω 7 μήνες χωρίς wifi κλπ. Θα σου προτείνω αρχικά το iPhone se. Ναι υπερβαίνει το μπατζετ σου και έχει μικρή οθόνη αλλά είναι ότι πιο αξιόπιστο και γρήγορο μπορείς να βρεις αυτήν την στιγμή "κοντά" στα χρήματα σου.. αν δεν μπορείς αυτην την υπέρβαση ξεχνά ότι το ανέφερα. Ωστόσο δες galaxy s6 επίσης a5 2016(με μόνο 250€).. όλα τα αλλά nexus Lenovo κλπ... δεν πιάνουν πολύ καλά σήμα για Ίντερνετ.. σαν το iPhone και τα galaxy δεν υπάρχουν οι κεραίες τους... ωστόσο εκπέμπουν περισσότερη ακτινοβολία για τούτο τον λόγο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.. γνώμη μου οποίο και να αποφασίσεις καλό είναι να είναι κάτι επώνυμο στυλ apple/Samsung άντε και nexus. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να κάνω την υπέρβαση, και παρόλο που μου αρέσει πολύ το se σε εμφάνιση και δεν έχω και κάτι εναντίον της apple (όπως κάποιοι) μου φαίνεται πολύ μικρο... Αν ήταν 5 ή έστω 4.5 inches θα το σκεφτόμουνα περισσότερο.. 4 Είναι πολύ μικρό νομίζω. Για το α5 δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα λόγια.. το Νexus 6p δεν θα πιάνει καλά λες?
PaRaNo1d Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Φιλε honor 8 άμεσα θα ελεγα με 30 ευρο παραπάνω
Shion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον ανάμεσα σε Nexus 6p // Iphone Se // Htc a9 // Samsung Galaxy s6 και κατά βάση το Nexus 6p .. Ta huawei honor8/p9 μου φαίνονται χειρότερα από το 6p .. Ειδικά στο resolution
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Htc a9 το βγαζεις απο τωρα απεξω γιατι ειναι το χειροτερο απο τα παραπανω σε ολα. Μετα βγαζεις απεξω το Galaxy S6 λογω μπαταριας(δεν ξερω αν εχει και τιποτα θεματακια). Τωρα μεταξυ Iphone se και Nexus 6p οτι και να πουμε ειναι λιγο μονο και μονο απο πλευρας διαφορας οθονης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα