panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Πράγματι δεν γνώριζα οτι ηταν θέμα hardware αυτό της κάμερας,περίμενα οτι κάποια λαλακια ειχε κάνει η λενοβο πάλι. ουτε αυτό για το viber γνώριζα. Γνωρίζεις ποιες παρτίδες ειναι οι διορθωμένες; με ενδιαφέρει αρκετά το G4 αλλα το public το έχει ακριβά δυστυχώς(οπότε κοιτάζω skroutz) Είναι αυτές με παραγωγή από τον Σεπτέμβριο και μετά νομίζω με επιφύλαξη. Μπορεις να ρωτήσεις στα καταστήματα για το τι φέρνουν. 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βασικά θέλω ένα τηλ να παίζει out of the box αλλιώς Θα τις έπαιρνα ένα xiaomi, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ . Τλκ καταλήγω μάλλον στο LG k10 λίγο μεγαλύτερο αλλά οκ... Προλάβετε με αν είναι από καμμία λαλακια . πάντως σε αυτά τα χρήματα η αγορά από Κίνα είναι μονόδρομος αν θες κάτι να αξίζει.Δεν το εχω χειριστει το κινητο αλλα με μια συγκριση με το zte βλεπεις μια διαφορα στην μνημη 1.5 k10 vs 2 zte πιο χαμηλων επιδοσεων επεξεργαστη και gpu επισης η οθονη του k10 ειναι 5.3 hd με μικτο ppi που με οδηγει σε προχειρο συμπερασμα πως ειναι κατωτερη του ζτε(βεβαια διαδραματιζουν κ αλλοι παραμετροι ποιοτητας οθονης)
masterone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βασικά θέλω ένα τηλ να παίζει out of the box αλλιώς Θα τις έπαιρνα ένα xiaomi, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ . Τλκ καταλήγω μάλλον στο LG k10 λίγο μεγαλύτερο αλλά οκ... Προλάβετε με αν είναι από καμμία λαλακια . πάντως σε αυτά τα χρήματα η αγορά από Κίνα είναι μονόδρομος αν θες κάτι να αξίζει. Μακρια απο lg k10 σημερα μετα απο δυο μηνες που το εχει ο αδερφος του επαθε bootloop και πριν πολλες φορες ηταν κλειδωμενο και δεν ξεκλειδωσε με τπτ παρα μονο με το να το βαλει στην πριζα ή να τον παρει καποιος τηλ(δεν ηταν το μοναδικο)
masterone Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τι διαολο LG = bootloop? Μαλλον ετσι παει τλκ με hard reset επανηλθε αλλα δεν ξερω για ποσο
tsiro7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τλκ μόλις αγοράστηκε το zte Νομίζω είναι μια καλή επιλογή στα 129ε Ευχαριστω πολύ όλους για τη βοήθεια. Για θήκες κλπ να υποθέσω ότι είναι το ίδιο με το blade s6?
@topos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Την καλυτερη αγορα εκανες με βαση το budget που ειχες κ αγορα απο την Ελλαδα. Λογικα ναι, θα κανει η θηκη απο το s6 αλλα καλυτερα να το τσεκαρεις απο σε μαγαζι πρωτα.Λογικα public/κοτσοβωλος θα εχουν εφοσων το πουλανε. Υ.γ Στο tray εχει χωρο για δευτερη sim?
ziaba Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τι διαολο LG = bootloop? η εταιρία έχει γίνει ο ορισμός του bootloop γράψε στο google -> bootloop και θα καταλάβεις τι εννοώ
tsiro7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Την καλυτερη αγορα εκανες με βαση το budget που ειχες κ αγορα απο την Ελλαδα. Λογικα ναι, θα κανει η θηκη απο το s6 αλλα καλυτερα να το τσεκαρεις απο σε μαγαζι πρωτα.Λογικα public/κοτσοβωλος θα εχουν εφοσων το πουλανε. Υ.γ Στο tray εχει χωρο για δευτερη sim? Στο public απο οπου το πηρα δεν ειχαν θηκες. Παντως λιγο που ασχοληθηκα μαζι του ειναι πολυ σβελτο και χωρις καθολου bloatware.Χωρο για δευτερη sim δεν εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα