tsiro7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 επειδη δεν μπορω να καταληξω με τπτ για δωστε καμμια βοηθεια... ψαχνω κινητο για την γυναικα μου αυστηρα μεχρι 130ε και 5ιντσο, τωρα εχει ενα lumia 625 δεν την παλευει αλλο με τα windows. χρηση ms viber fb και σερφαρισμα
tsiro7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Από ποια άποψη μακριά? Κοιτάω και το lenovo vibe p1m και έρχεται με malware update από μαμά...
@topos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και εγω το κοιταζα το s6 flex. Τιμιο μου φανηκε στα 130 ευρω, με μοναδικο μειονεκτημα την σχετικα μετρια μπαταρια. Μαλλων η καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις απο Ελλαδα εφοσων εχεις αποκλεισει τα lumia.
Βασιλης 123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ειμαι κατοχος του zte blade s6 flex εδω και εναμιση μηνα εχω κανει μια αξιολογηση του κινητου στο skroutz vasilhs siap.Για μενα μεχρι 150 μονοδρομος με κυριο ομως μειονεκτημα οτι δεν περνει αναβαθμισεις δεν εχει την 6 αλλα μια πολυ ομορφη εκδοση 5.1.1 κατι σαν vanilla με ομορφα εικονιδια και μενου.Πλεο καλη μπαταρια παρολο που ειναι μικρη φορτιζει γρηγορα αρκετα ομορφο γρηγορο κινητο.Καμερες δεν εντυπωσιαζουν αλλα στην τιμη που εχει το κινητο ειναι ικανοποιητικες εως πολυ καλες.Οθονη παρολο που ειναι hd εχει καλα χρωματα,ηχος μετριος απο το ηχειο δυνατος με μπασο καθαρος απο handsfree
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δες το Lenovo Moto G4 Play με τα 2GB RAM με 30 ευρώ ακόμα.
Βασιλης 123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Στο skroutz εχει το μοτορολα 170 περιπου ενω ο κυριος λεει αυστηρα 130 αρα το ταβανι ειναι 130
tsiro7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και το j3 έχει ωραία οθόνη αλλά είναι Samsung... Μεταξύ zte και lenovo vibe p1m τι λέτε?
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Στο skroutz εχει το μοτορολα 170 περιπου ενω ο κυριος λεει αυστηρα 130 αρα το ταβανι ειναι 130 Ναι δεν είμαι τυφλος. Απλά πρότεινα και κάτι άλλο με λίγα παραπάνω. Δες το Moto E3.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μιας και είχα κάνει παλαιότερα ερευνα αγοράς είχα δει το P1m. μερικά θέματα που έχει,τα οποία τα έχω διαβάσει σε παραδίπλα φορουμ απο παιδιά που το έχουν. σε μερικους ανα τακτά χρονικά διαστήματα τους γυρνάει τα apn settings σε κινέζικα δίκτυα και δεν μπαίνει σε δικά μας. αν έχεις κλειστό τελείως το viber πχ δεν σου έρχονται οι ειδοποιήσεις,θα πρέπει να ειναι ελαχιστοποιημένη η εφαρμογή. Οι κάμερες ειναι επιεικώς απαράδεκτες και ακόμα δεν έχουν γίνει πολλές διορθώσεις. Σε μερικές συσκευές υπήρχε malware στην ρομ και εβγαζε κάτι κινέζικα στην οθόνη,δεν μπαίνανε οι αναβαθμίσεις λογισμικού κλπ το notification led άναβε αλλα ξεχνούσε να σταματήσει ακόμα κ αν ειχες δει τα πάντα,συνεπως μπορεί να νομίζεις οτι έχεις κάτι και να μην υπάρχει(κάτι παίζει με τον συγχρονισμό των mail,δεν θυμάμαι τι) Μπορεί να υπάρχουν και άλλα και να μην τα θυμάμαι.Στα υπόλοιπα δεν έχει κάποιο θέμα Για τα G4 play και για τα μοτο G4 γενικότερα(δεν ξέρω αν το πρόβλημα υπάρχει και στο G4 Play),αλλα έχουν θέμα με την βασική κάμερα στην εγγραφή βίντεο,κολλάει η εγγραφή,ζεσταίνεται το κινητό και μετά δεν αποκρίνεται ουτε η κάμερα ουτε το τηλέφωνο.Υπάρχει στο φορουμ της λενόβο θέμα με 90+σελίδες απο χρήστες που έχουν το πρόβλημα και μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που reviewer έκανε τεστ με τις ενημερώσεις που υποτίθεται διορθώνουν το πρόβλημα,εν μέρει υπάρχει ακόμα οπότε η εγγραφή βίντεο για πάνω απο 2-3 λεπτά συνεχίζει να είναι προβληματική.
tsiro7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον θα την πείσω να κρατήσει το δικό μου meizu m2note και το πάρω εγώ καινούργιο... Χαχα Τι άλλα ρε παιδιά μέχρι 150 τότε γιατί δεν βλέπω φως.
Βασιλης 123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Κοιταξτε κατι σε 2 γιγα ραμ θα σας προτεινα samsung j5 που εχει πουλησει αρκετα αλλα δεν ξερω πως θα παει με 1.5 γιγα.Αλλιως ανεβενεται και πατε σε motorola g4 play που ειπωθηκε κ πιο πανω.Επειτ α υπαρχει το p8 lite.Και φτασετε εως τα 200 υπαρχουν πολυ τιμιες προτασεις οπως huawei 5χ samsung j5(2016) motorola moto g4.Παντως γνωμη θα μεινετε ευχαριστημενος απο το zte blade s6 flex.
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ας τα παρουμε ένα ένα. Για τα G4 play και για τα μοτο G4 γενικότερα(δεν ξέρω αν το πρόβλημα υπάρχει και στο G4 Play),αλλα έχουν θέμα με την βασική κάμερα στην εγγραφή βίντεο,κολλάει η εγγραφή,ζεσταίνεται το κινητό και μετά δεν αποκρίνεται ουτε η κάμερα ουτε το τηλέφωνο.Υπάρχει στο φορουμ της λενόβο θέμα με 90+σελίδες απο χρήστες που έχουν το πρόβλημα και μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που reviewer έκανε τεστ με τις ενημερώσεις που υποτίθεται διορθώνουν το πρόβλημα,εν μέρει υπάρχει ακόμα οπότε η εγγραφή βίντεο για πάνω απο 2-3 λεπτά συνεχίζει να είναι προβληματική. Το μοντελο που πουλανε τα public και ερχεται ελλαδα, αρα οι τελευταίες παρτιδες δεν εχουν αυτό το πρόβλημα. Οι ενημερώσεις φυσιολογικο ηταν να μην διορθωσουν κατι εφόσον ηταν Hardware Problem. Το G4Play και το E3 δεν ειχαν ποτε αυτό το πρόβλημα. σε μερικους ανα τακτά χρονικά διαστήματα τους γυρνάει τα apn settings σε κινέζικα δίκτυα και δεν μπαίνει σε δικά μας. Σε αυτό δεν μπορεις να κανεις κατι πραγματι. αν έχεις κλειστό τελείως το viber πχ δεν σου έρχονται οι ειδοποιήσεις,θα πρέπει να ειναι ελαχιστοποιημένη η εφαρμογή. Μπορεις να βαλεις επιλογή από το Viber ώστε να βγαζει εικονιδιο στην μπαρα ότι η εφαρμογή τρεχει. Στα Huawei που υπαρχει αυτό το θεμα,η λυση αυτή το διορθωνει. Οι κάμερες ειναι επιεικώς απαράδεκτες και ακόμα δεν έχουν γίνει πολλές διορθώσεις. Ποιότητα, δεν μπορεις να κανεις τιποτα αν δεν εχει καλο αισθητηρα. Σε μερικές συσκευές υπήρχε malware στην ρομ και εβγαζε κάτι κινέζικα στην οθόνη,δεν μπαίνανε οι αναβαθμίσεις λογισμικού κλπ Μπορεις να βαλεις άλλη ROM -ειτε Custom χανοντας εγγυηση- και οκ. το notification led άναβε αλλα ξεχνούσε να σταματήσει ακόμα κ αν ειχες δει τα πάντα,συνεπως μπορεί να νομίζεις οτι έχεις κάτι και να μην υπάρχει(κάτι παίζει με τον συγχρονισμό των mail,δεν θυμάμαι τι) Καπου ειχα διαβασει ότι φταιει ο συγχρονισμος των mail. Γενικα δεν είναι από τις καλυτερες επιλογες αλλα είναι οκ με εξαιρεση αυτά τα προβληματάκια. 1
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ας τα παρουμε ένα ένα. Το μοντελο που πουλανε τα public και ερχεται ελλαδα, αρα οι τελευταίες παρτιδες δεν εχουν αυτό το πρόβλημα. Οι ενημερώσεις φυσιολογικο ηταν να μην διορθωσουν κατι εφόσον ηταν Hardware Problem. Το G4Play και το E3 δεν ειχαν ποτε αυτό το πρόβλημα. Σε αυτό δεν μπορεις να κανεις κατι πραγματι. Μπορεις να βαλεις επιλογή από το Viber ώστε να βγαζει εικονιδιο στην μπαρα ότι η εφαρμογή τρεχει. Στα Huawei που υπαρχει αυτό το θεμα,η λυση αυτή το διορθωνει. Ποιότητα, δεν μπορεις να κανεις τιποτα αν δεν εχει καλο αισθητηρα. Μπορεις να βαλεις άλλη ROM -ειτε Custom χανοντας εγγυηση- και οκ. Καπου ειχα διαβασει ότι φταιει ο συγχρονισμος των mail. Γενικα δεν είναι από τις καλυτερες επιλογες αλλα είναι οκ με εξαιρεση αυτά τα προβληματάκια. Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Πράγματι δεν γνώριζα οτι ηταν θέμα hardware αυτό της κάμερας,περίμενα οτι κάποια λαλακια ειχε κάνει η λενοβο πάλι. ουτε αυτό για το viber γνώριζα. Γνωρίζεις ποιες παρτίδες ειναι οι διορθωμένες; με ενδιαφέρει αρκετά το G4 αλλα το public το έχει ακριβά δυστυχώς(οπότε κοιτάζω skroutz) 1
tsiro7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βασικά θέλω ένα τηλ να παίζει out of the box αλλιώς Θα τις έπαιρνα ένα xiaomi, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ . Τλκ καταλήγω μάλλον στο LG k10 λίγο μεγαλύτερο αλλά οκ... Προλάβετε με αν είναι από καμμία λαλακια . πάντως σε αυτά τα χρήματα η αγορά από Κίνα είναι μονόδρομος αν θες κάτι να αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα