masterone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Kαλημερα παιδια εδω και λιγες μερες εχω καποια προβληματακια με το g2 μου (3 χρονων). Οταν το βαζω να φορτισει ανοιχτο ή αργει πολυ να φορτισει(8-10 ωρες) ή δεν φορτιζει καθολου ενω αν το κλεισω και το βαλω για φορτιση φορτιζει κανονικοτατα.... Ενα ακομη προβληατακι που μου παρουσιασε χθες ειναι οτι αν αναψει για μια ειδοποιηση το led μετα κολαει στο χρωμα π αναβε ακομα και αν δω την ειδοποιηση δεν σταματαει δοκιμασα να το απενεργοποιησω αλλα και παλι επρεπε να κλεισει το κινητο για να παρει την ρυθμιση αλλιως συνεχιζε να αναβοσβηνει. Να πω οτι δεν δοκιμασα factory reset και σκεφτομουν μηπως το αποφυγω...
tsortis2929 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις το factory reset μάλλον μετά θα φτιάξει
masterone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις το factory reset μάλλον μετά θα φτιάξει Με το προβλημα της φορτισης υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 και να φταιει δεν αξιζει να δωσεις 50 ευρο?100?δεν ξερω ποσο παει στην LG Μιας και ειναι Non-remobavle απο το να κανεις ενα απλο reset....Ετσι κ αλλιως κ αυτοι αυτο το πραγμα θα κανουν πρωτα
PaRaNo1d Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 27 ευρο κανει η μπαταρια. Αλλαξα τν δικη μ πρόσφατα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα