Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω αγορασει ενα plugin απο το codecanyon (μια φορμα) και δεν μου ερχονται τα emails. το test που εχει το plugin μου ερχεται αλλα οταν συμπληρωνω frontend την φορμα, βλεπω τα entries αλλα email δεν ερχονται (ουτε στα junks).

Εστειλα στο support τους και γινονται ερωτοαπαντησεις καθε 20 μερες. Δεν ειναι βιολι αυτο. Δηλαδη τους γραφω το προβλημα μου, μετα απο 20 μερες μου ζητανε μια πληροφορια, τους απανταω, μετα απο 15-20 μερες κατι αλλο. Μεχρι να λυθει το προβλημα θα περασει κανας χρονος.

Τεσπα. Στο τελευταιο email τους μου ειπαν οτι το site μπορει να ειναι σε multisite εγκατασταση και ισως φταιει το/η ajax

Το site μου ειναι multisite (το ειχα φτιαξει πειραματικα). Τι μπορω να κοιταξω για ajax? Ή ακομα καλυτερα μπορω να το κανω αυτονομο site και οχι multisite?

Δημοσ.

Καλημέρα,

τι εννοεις multisite. Σε subdomain?

Οχι δεν ειναι σε subdomain. ειναι το κυριο site ενος δικτυου. πχ. onoma.gr. Αν φτιαξω 2ο site θα ειναι σε subdomain. πχ site2.onoma.gr

Με την page Cache off το plugin ή την Joomla Cache απενεργοποιημένη το κάνει και πάλι;

Μπορει να φταιει αυτο...

Ξεχασα να αναφερω οτι μιλαω για wordpress

Δημοσ.

Παιδες ηταν μα..κια δικια μου. ειχα αφησει τους mailservers του παλιου host.

ενα αλλο προβλημα ειναι οτι ενω τα δεδομενα στην βαση ειναι κανονικα στο email ερχονται με προβλημα κωδικοποιησης. Οχι ερωτηματικά, αυτα που ειναι σαν αγκυλες κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...