Feregorn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Η προηγούμενη απορία λύθηκα, αλλά τώρα έχω μια άλλη: Το Marantz SA8005 το έχω συνδέσει με τον SR7010 μέσω RCA. Αλλά διαθέτει και optical out. Θα ήταν ακόμα καλύτερη η ποιότητα του ήχου από CD εάν το συνδέσω με οπτική ίνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Θωρητικα ναι, μπορει ομως να μη την ακους τη διαφορα, εγω θα το εβαζα optical παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Θωρητικα ναι, μπορει ομως να μη την ακους τη διαφορα, εγω θα το εβαζα optical παντως. Έχει και άλλα πλεονεκτήματα η οπτική πέρα από την όποια "ανεπαίσθητη για μένα" ακουστική υπεροχή; Δεν έχω κανένα παράπονο, απλά το σκαλίζω, ίσως αχρείαστα, το όλο πράγμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Το μπέρδεμα με τα καλώδια και τα αναλογικά vs ψηφιακά είναι ότνα αλλάζουν κι άλλοι παράγοντες. Όταν χρησιμοποιείς οπτική χρησιμοποιούνται άλλα signal paths και στο SA8005 και στον avr από ότι όταν χρησιμοποιείς rca. Και μόνο που αλλάζεις μέθοδο από ψηφιακό σε αναλογικό χρησιμοποιείται άλλος DAC σε κάθε περίπτωση. Οπότε δεν είναι μόνο το καλώδιο η διαφορά. Δοκιμάζεις και ότι σου αρέσει κατά την άποψη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafailmagos Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Στις 13/10/2016 στις 3:12 ΜΜ, Feregorn είπε Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα σε ανεξάρτητα ηχεία, βρήκα τον ενδιαφέροντα αυτό συνδυασμό που στο Amazon τουλάχιστον έχει καλά σχόλια: Ηχεία: Klipsch RP-280F γύρω στα 1400 ευρώ Γούφερ: Klipsch R-112SW γύρω στα 900 ευρώ Ενισχυτής: MARANTZ SR6010 γύρω στα 1000 ευρώ Αυτά σε συνολικό κόστος φτάνουν τα 3.500 χιλιάδες ευρώ, παραπάνω από ότι υπολόγιζα και όντας μόνο 2.1 και χωρίς ασύρματα ηχεία. Από αυτά που αντιλαμβάνομαι, ο ενισχυτής είναι η καρδιά ενός συστήματος Hi-Fi και από ότι διάβασα ο Marantz SR6010 είναι πολύ καλός και με άπειρες συνδέσεις (συν για μένα). Αποφασίζοντας να αγοράσω τον συγκεκριμένο, ποιος συνδυασμός ηχείων 5.1 (με ασύρματα τα περιφερειακά) είναι ο πλέον ενδεδειγμένος ώστε να έχω τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και ένταση σε συνολικό budget 2000 ευρώ; Κατά προτίμηση επιδαπέδια και σε ξύλινα χρώματα; Κάθε πρόταση χρήσιμη και ευπρόσδεκτη. Ego pisteuo oos ton kalitero hxo ton exoun ta bose Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα