Mr_Terror Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μαλιστα χαμηλα και συ δηλαδη να υποθεσω οτι πανω απο 7,5 δε βλεπω να υπαρχει.γιατι ομως dslam ψυχικο μηπως επρεπε να υπηρχε ενα κατω χαλανδρι για καλυτερα αποτελεσματα λεω γω τωρα.κανενας με vdsl να μας πει ποσο πιανει;; Παλιοτερα επιανα 11500.Πριν κανα χρονο εχω πεσει στα 7500.Σκεφτομαι να βαλω vdsl.H forthnet που ειπε οτι θα πιανω 50.Καμπινα vdsl εχει πολυ κοντα στο σπιτι μου.
johnmayson Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια δε ασχοληθηκαμε γ αυτο δε εγραψα κατι.εβαλε κανεις vdsl απο καμπινα στη περιοχη;; απο vodafone??αυριο θα παρω να ρωτησω εγω να δω τι θα μου πουν.ο φιλος σκεφτεται Vdsl
Mr_Terror Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Τελικα βαλατε vdsl? Εντυπωσεις? Με ενδιαφερει και μενα το vdsl στο κατω χαλανδρι.
johnmayson Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπερα παιδια εχει κανεις vdsl vodafone απο καμπινα να μας πει εντυπωσεις και τιμουλα ποσο μπορει να παει;; εχει και κινητο συνδεση και το μαρτιο εκανε ανανεωση για 24 μηνες.Σε περιπτωση που ζητησει τωρα vdsl θα του κανουν καλη τιμη η θα του πουν ενα 27 και αν θες;; για 50αρι vdsl απο καμπινα ενδιαφερεται. 3κμ αποσταση απο αστικο κεντρο εχει. Ο κατανεμητης της πολυκατοικιας δε γραφει νουμερο τιποτα πως θα βρουμε σε ποια καμπινα ανηκει;;Σε περιπτωση που παρει τηλ να τους πει οτι θελει να παραμεινει η pots τηλεφωνια?? η ειναι αυτονοητο στη vodafone οταν εχεις ηδη pots??
Mr_Terror Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μου εκανε προσφορα η nova στο ιδιο πακετο που πληρωνω τωρα 43,49 ευρω, μου δινει vdsl.To μονο που θα πληρωσω ειναι 20 ευρω εφαπαξ τελη γραμμης καπως ετσι μου το ειπε.Ο πιτσιρικας στο καταστημα μου ειπε θα πιανω στην χειροτερη 34mbps.Εχει την δυνατοτητα να ξερει ποσο θα κλειδωνω η ετσι το πεταξε? Τωρα πιανω 7 με 8 περιπου.Καινουργια καφαο υπαρχουν στην γειτονια μου. Καποιος που εχει vdsl στο κατω χαλανδρι να μου πει ποσο κλειδωνει.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα