johnmayson Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα μπορει καποιος με adsl συγκεκριμενα ζωοδοχου πηγης δρομος ποσο πιανει;;διοτι ενας φιλος με 24αρα vodafone του δειχνει 6500 το ρουτερ και συγχρονιζει 5600.εχει και θορυβο στη γραμμη του τηλ.η περιοχη εχει vdsl καμπινες ote αλλα η vodafone μη διαθεσιμο για vdsl λεει στο site της.οποιος γνωριζει κατι ας μα πει τι γινεται.
Lolarikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ασε τι λεει στο site. Παρτους ενα τηλ και το πιο πιθανο ειναι να σου πουνε οτι ειναι διαθεσιμο.
johnmayson Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι αυτο σκεφτηκα και γω αλλα δε ενδιαφερεται για vdsl ακομη ο φιλος αλλα να φτοιαξει το adsl για αυτο ρωταω ποσο πιανει καποιος στη περιοχη με vodafone?? Line attenuation 43.3 noise margin 9.8 output power 19 crc errors 628 αυτα αυτη τη στιγμη που μιλαμε Παμε για μια επανεκινηση τωρα
Lolarikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη αν με ενα ταλιρακι παραπανω τον μηνα πιανει καμπανα 50 mbps δεν τον ενδιαφερει; προτιμαει να ασχολειται με snr attenuation paths crc errors και τα λοιπα; Οκ... 1
johnmayson Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 32.20 το δινει η vodafone το vdsl και τωρα πληρωνει 21 δε ειναι 5 ευρω και δεν θελει αυτη τη στιγμη vdsl. Αν γνωριζει καποιος που να εχει adsl στη περιοχη ποσο πιανει περιπου;;
Lolarikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν εκπτώσεις αν είσαι και συνδρομητής κινητής. Καλή επιτυχία στο να φτιάξεις το adsl. Πάρε και ένα fritz box ή ένα άλλο ανάλογο router που να κάνει τα κόλπα που θες. Οπλίσου και με άκρατη υπομονή για την επικοινωνία σου με τον τεχνικό. Προς το παρόν πάω να κατεβάσω κάτι drivers από το site της Nvidia (5.7MB/s)
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 παιδια το VDSL δεν ειναι ταλιράκι παραπάνω σε καμία περίπτωση.Εαν ηταν έτσι θα το καταργούσαν όλοι το ADSL όπου υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL. Το Adsl καποιοι συνδρομητές το έχουν και με 14 ευρώ σας πληροφορώ τον μήνα μετα απο προσφορές. Το VDSL κάτω απο 27 ευρώ δεν παίζει. Το αναφέρω γιατι εχω παρατηρήσει οτι πολλοι λένε βάλε VDSL .. Δεν συμφέρει γία όλες τις τσέπες ακόμη η υπηρεσία. Στην περίπτωση του φίλου που ρωτάει βάση του attenuation που έχεις 43 6-7 είναι το μέγιστο θεωρητικό περίπου . Οπότε στα 5-6 που παίζεις ειναι φυσιολογικότατο ειδικά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Στα γειτονικά Ανω Βριλήσσια που μένω εγώ με 32 attenuation πιάνω 11άρι και με αριστη εσωτερική καλωδίωση. Οσον αφορά την διαθεσιμότητα VDSL απο τι έχω καταλάβει ειναι μπάχαλο η κατάσταση ακόμη. Στα Ανω βριλήσσια εχω 4 καμίνες σε απόσταση μικρότερη απο 500 μέτρα με την πλησιέστερη κάτω απο το σπίτι μου και ο ΟΤΕ δεν μου δινει VDSL για άγνωστο λόγο έως και σήμερα.. Η Vodafone επίσης δεν δίνει . Μόνο η Cyta και η Wind δείχνουν να μου δίνουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Στη Wind είναι ταλιράκι για 6 μήνες και για τους υπόλοιπους (18) γίνεται 10, αλλά και πάλι τα Euro/Mbps που δίνεις για VDSL από KV είναι λιγότερα από αυτά για ADSL...
johnmayson Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καλημερα παιδια μιλησα τωρα με φιλο και μου ειπε οτι το ρουτερ μετα το κλεισιμο που καναμε χτες και ανοιξαμε ξανα κατα τις 2 το βραδυ αυτη τη στιγμη εχει μαζεψει λαθη 159.εχει θορυβο στο τηλ του.οκ για τη ταχυτητα το ξερουμε οτι παραπανω δε παει αλλα θα δηλωσουμε βλαβη για το θορυβο και θα ρωτησουμε και για το vdsl απο καμπινα αν δινει η vodafone.αν εχει καποιος στη περιοχη ας μας πει ποσο πιανει;;δεν ενδιαφερεται προς το παρον για vdsl λογω τιμης αλλα μα ξερουμε αν δινει η οχι.τηλ θα παρουμε αυριο η τη παρασκευη για να μιλησω εγω διοτι ο φιλος δε ασχολειται πολυ δε γνωριζει.
Mr_Terror Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τα δικα μου στατιστικα με 4νετ.Δρομος Ηπειρου διπλα στην ζωοδοχου πηγης SNR Margin : 10.6 8.2 db Line Attenuation : 44.1 26.9 db Data Rate : 7657 972 kbps POWER : 19.2 11.3 dbm
johnmayson Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 δε ειναι πανω στη ζωοδοχου πηγης αλλα δε θυμαμαι το αλλο δρομο πως λεγεται.τι ταχυτητα πιανεις;; Το παιδι ανηκει σε dslam n ψυχικου εσυ σε ποιο;;
Mr_Terror Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ταχυτητα πιανω κοντα στα 7500.Απο το Ψυχικο παιρνω.
johnmayson Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μαλιστα χαμηλα και συ δηλαδη να υποθεσω οτι πανω απο 7,5 δε βλεπω να υπαρχει.γιατι ομως dslam ψυχικο μηπως επρεπε να υπηρχε ενα κατω χαλανδρι για καλυτερα αποτελεσματα λεω γω τωρα.κανενας με vdsl να μας πει ποσο πιανει;;
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Με τα φυσικά χαρακτηριστικά που έβαλες, για το adsl του, συγχρονίζει μια χαρά.
johnmayson Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 καλημερα ναι δε διαφωνω αλλα εχει πολυ θορυβο το τηλ του αυτο διορθωνεται σωστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα