Dominic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα φιλοι μου, εχω φτιαξει μαι σελιδα με WordPress σε Windows για ενα φιλο αλλα δεν εχει ακομα domain και host αγορασμενα επομενως ειναι σε localhost 127.0.0.1. Θελω λοιπον να του τα δειξω χωρις να το κανω publish. Υπαρχει λοιπον τροπος (η καποιο site) να υποστηριζει free webhosting με οτιδηποτε domain, απλα για να μπει 5 λεπτα να το δει αν του αρεσει? σε φαση www. test1 .com ? ευχαριστω
rafinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ή θα μπει με teamviewer στο pc σου, ή θα το ανεβάσεις σε κάποιο σάιτ τύπου 000webhost.com (αν και δεν ξέρω αν υποστηρίζει wordpress στη δωρεάν μορφή του) που σου δίνει και "προσωρινό" domain.
dexterios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 https://www.000webhost.com/features Έχει λέει wordpress το free του 000webhost
mentoras28 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγω θα σου προτεινα να ψαξεις για ddns. Ουσιαστικα θα χρησιμοποιησεις το pc σου για server και θα το δειξεις απο εκει. Προφανως μιλαμε για απλο demo και οχι για μονιμη λυση hosting
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα