Προς το περιεχόμενο

[Drone] DJI Phantom 3 Professional 750€ @amazon.de [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

P3P-en-800_01.jpg

Amazon

Skroutz

Bestprice

Επίσημο site

Αν και δεν είμαι  φαν του "αθλήματος" το βάζω γιατί κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει όπως έναν γνωστό μου. Η τιμή αναφέρεται σε prime μέλη μόνο, αλλά ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το trial ενός μήνα δωρεάν που δίνει το amazon και να πάρει την προσφορά.

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να θυμηθεί να διακόψει τη συνδρομή πριν περάσουν 30ημέρες ώστε να μη χρεωθεί με την full συνδρομή. Επομένως με το που γίνει η παραγγελία υπενθύμιση στο κιν. ή απευθείας διακοπή].

Ελλάδα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 950Ε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε διαφωνώ και για μένα το ίδιο ισχύει (πολλά τα λεφτά) αν και δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω αν τα αξίζει ή όχι.

(π.χ. κάποιοι θεωρούν πως ένα iphone είναι σημαντικό εργαλείο και θα τα έδιναν αυτά τα λεφτά, άλλοι πάλι όχι.)

Είναι γενικά υποκειμενικό, αλλά ναι το εν λόγω είναι για πολύ περιορισμένο κοινό.

Αν δεν ενδιαφέρει κανέναν βέβαια, πολύ απλά θα πάει στον πάτο του section και η αλήθεια είναι ότι ήμουν σε δίλημμα να το ανοίξω ή όχι, γι αυτόν ακριβώς το λόγο.

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

τωρα με τον νέο νομο απο το νεο  ετος για τα drones, δεν θα μπορουμε να πετάμε χωρις αδεια, θα χρειάζεται υποχρεωτική ασφάλιση , και τα πρόστιμα ξεκινάνε απο 500 ευρω....  προβλέπω οχι μονο να πέφτουν και αλλο οι τιμες , αλλα μερικοί θα τα πουλάνε ακομα και  μισοτιμής γιατι πλεον δεν θα μπορει να πεταξει ενα ο καθενας για την πλακα του οπως γινοταν εως τωρα.  Βεβαια αν καποιος ειναι επαγελματιας πχ φωτογηραφος και ειναι εργαλειο για την δουλεια του , αλλάζει το θεμα...

Δημοσ.

γιατι πλεον δεν θα μπορει να πεταξει ενα ο καθενας για την πλακα του οπως γινοταν εως τωρα

Όπως και για την πλάκα τους κάποιοι τραβούσαν βίντεο με κόσμο που δεν το γνώριζε καν ή βίντεο και φωτογραφίες σε σημεία/περιστάσεις που απαγορεύεται τελείως η βιντεοσκόπηση.

Ήταν κάτι που άργησε απλά να έρθει πολύ και καιρός ήταν. Αν και δεν νομίζω στην πράξη να υπάρχει διαφορά εκτός κ αν γίνει καταγγελία από τρίτους.

• Like 3
Δημοσ.

τοσο ανημερωτοι αλλα εχετε γνωμη ασφαλεια οταν το κανεις σαν χομπι δν χρειαζεται το χειροτερο που εχει ο ελληνας ν μην εχει ιδεα αλλα παντα ν εχει γνωμη

Δημοσ.

Αυτο το διαβασατε??

Dieser Artikel kann nicht nach Griechenland geliefert werden

Γιατι δν μας το μεταφραζεις κιολας ρε συ? Το εβαλες και με κοκκινο bold.

"Αυτό το στοιχείο δεν μπορεί να παραδοθεί στην Ελλάδα"

Δημοσ.

τοσο ανημερωτοι αλλα εχετε γνωμη ασφαλεια οταν το κανεις σαν χομπι δν χρειαζεται το χειροτερο που εχει ο ελληνας ν μην εχει ιδεα αλλα παντα ν εχει γνωμη

http://www.opengov.gr/yme/?p=3234

(δεν έχει ψηφιστεί ακόμη, είναι σε δημόσια διαβούλευση, αλλά λογικά δε θα αλλάξει το συγκεκριμένο άρθρο)

Δεν είπε κανείς ότι χρειάζεται ασφάλεια τώρα, είπε ο stelios18120 και ο ababapanos ότι με το νέο νόμο, από το νέο έτος θα χρειάζεται άδεια, ασφάλεια, κτλ.

Για τους χαρακτηρισμούς σου δεν έχω να πω κάτι.

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ κυκλοφορούν 600.000 ανασφάλιστα αυτοκίνητα και λέτε οτι θα ασφαλίζει ο Έλληνας τα drones;

Αν πας να πετάξεις στο σύνταγμα μπορεί να έχεις πρόβλημα,αλλά τώρα αν είσαι σε κάνα χωράφι στο χωριό σου σιγά μη σε πειράξει κανείς.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ απότι είχα διαβάσει, από το 2017 δε χρειάζεται ασφάλεια εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό σκοπό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλωθεί. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Εχει δημοσιευτεί τελικά ο νόμος πριν δύο εβδομάδες, εδώ.

Όποιος έχει απορίες για την ασφάλιση διαβάζει Άρθρο 14 και Άρθρο 19, παράγραφο 1.6

Χοντρικά: Κάτω από 4 κιλά δε χρειάζεται ασφάλιση. Πάνω από 4 χρειάζεται.

Για επαγγελματική χρήση χρειάζεται ασφάλιση ανεξάρτητα από τα κιλά του ΣμηΕΑ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...