eidikos33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα εχω βαλει το ote wifi fon και απο χθες το rooter το οποιο εμπαινα μου δεν με αφηνει να συνδεθω και δεν ξερω τον λογο...Αμα βαλω κεραια ποσο μακρια θα μπορω να πιασω σημα? μηπως βρω καποιον αλλον που να εχει ote wifi fon ενεργοποιημενο rooter
panos- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου και δες όλα τα κοντινά HotSpots ώστε να συνδεθείς.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα εχω βαλει το ote wifi fon και απο χθες το rooter το οποιο εμπαινα μου δεν με αφηνει να συνδεθω και δεν ξερω τον λογο...Αμα βαλω κεραια ποσο μακρια θα μπορω να πιασω σημα? μηπως βρω καποιον αλλον που να εχει ote wifi fon ενεργοποιημενο rooter Οτι εσυ θα βαλεις κατευθυντικη κεραια δεν σημαινει και παρα πολλα.εσυ ναι μεν θα φτανεις πιο μακρυα αλλα επειδη η επικοινωνια ειναι αμφιδρομη δεν σημαινει οτι η αλλη πλευρα θα φτανει εσενα εφοσον μιλαμε για Omni Κεραια που λογικα θα εχει η αλλη πλευρα.μετα λυση ειναι κεραια εκτος σπιτιου ωστε να μην εχεις εμποδια τοιχους κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα