kavaliotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Ρε παιδια τι συμβαινει??? Εχω τρελλαθει!!! Εκει που πηγαινανε ολα μια χαρα και ολα ωραια με ολες τις εκδοσεις μεχρι 0.30d, κανω install την τελευταια 0.30e...Μετα απο λιγα λεπτα στο ασχετο, μου κολλαει! Δηλαδη δεν κανει τιποτα, δεν κατεβαζει τιποτα και γενικα not responding...Το κλεινω το ξανανοιγω, μετα απο λιγο παλι τα ιδια...Λεω φταιει αυτο, να βαλω το παλιο...Παλι τα ιδια...Σβηνω τα παντα, σβηνω οτι υπαρχει στην registry, ξαναβαζω την παλια που δουλευε 1000% για πολλες μερες, παλι τα ιδια...Απλα κολλαει μετα απο κανα 2 ωρες...Βαζω μετα μια ειδικη εκδοση για AMD που βρηκα, τα ιδια και εκεινη, μετα απο 1-2 ωρες κολλαει...Τι σκατα παιζει??? Εχω ακριβως τα ιδια settings με τις προηγουμενες, οποτε ουτε εκει ειναι το προβλημα....
Jaco Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Kav έχεις κάποιο ghost σε προηγούμενη κατάσταση...;;; Το registry που άλλαξες είναι οι καταχωρήσεις απλά των κλειδιών, μπορεί να υπάρχει όμως κάποιο dll στο system ή και κάπου αλλού το οποίο να τρέχει και να δημιουργεί το πρόβλημα... Οι άλλες εφαρμογές σου τρέχουν κανονικά...
Nikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Kι εμένα το κάνει διαρκώς. Δεν έχω βρει ακόμα λύση αλλά φαίνεται ότι δεν του αρέσει σχεδόν κανένα πρόγραμμα να τρέχει παράλληλα. Άλλο πράγμα που μπορεί να συμβαίνει είναι να έχει γίνει corrupt κάποιο από τα αρχεία που ανοίγει οπότε και κολάει όποτε πάει να συνεχίσει το σημείο εκείνο. Έγω έκοψα σχεδόν τα πάντα από real-time πληροφορίες και κολάει λιγότερο αλλά και πάλι...
kavaliotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Μπα ειχα κανει ενα image (με το True Image που ειναι 1000 φορες καλυτερο απο το Norton Ghost) πριν καιρο, πριν βαλω τα p2p...Νικο αυτο που λες με το corrupt θα το ψαξω, θα βαλω μονο ενα download απο τα temp να δουμε...
Nikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Πάντως οι οδηγίες που είχα διαβάσει είναι να κάνεις καινούργιο install σε νέο φακελο και να μεταφέρεις ένα ενα τα προσωρινά αρχειά πίσω. Δυστυχώς δεν μπορέσα να βρώ κάποιο εργαλείο να ελέγχει τα προσωρινά αρχεία αξιοπιστα. Πάντως όλοι έλεγαν να σβηστούν όλα τα αρχεία που αφήνει το uninstall του e-mule και οι ρυθμίσεις από την registry.
Ansravar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Mexri twra me thn idia ekdosh tou emule den eixa kanena problhma....Katebazei sfaira kai douleyei gamata.......De kserw ti mporei na ftaiei....Koitakses sta forum tou emule?Ekei mporei na exei anafererthei kati sxetika mayto...
kavaliotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Mexri twra me thn idia ekdosh tou emule den eixa kanena problhma....Katebazei sfaira kai douleyei gamata.......De kserw ti mporei na ftaiei....Koitakses sta forum tou emule?Ekei mporei na exei anafererthei kati sxetika mayto... Οταν λες σφαιρα τι εννοεις? Με ποσο?
Ansravar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Exw ftasei mexri 142kb/sec Shmeiwsh : exw cable sta 2000kbps...den eimai ellada..
dim_b Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Ούτε εμένα μου παρουσιάζει πρόβλημα η 0.30e. Το πρωί έκανα restart μετά από 3 μέρες που κατέβαζε ασταμάτητα. Από ταχύτητες μου φτάνει μέχρι 30-33 ΚΒ στα καλύτερά του (μέσος όρος γύρω στα 25 ΚΒ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.