Προς το περιεχόμενο

Η εγκατασταση των 98 κολλαει στο 5%...

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι μπορει να φταιει ρε παιδια? Μου φερανε εναν Celeron 400αρι και ενω εβλεπε τα παντα και ανοιγε, μολις περνουσε το ΒΙΟS κολλουσε...Εκανα format για να ξαναβαλω τα 98 και ξεκιναει η εγκατασταση απο το CD (γνησιο των 98SE ελληνικο) και οταν παει να κανει αντιγραφη των αρχειων, κολλαει στο 5%...Παντα αυτο κανει, δοκιμασα και με το αλλο CD-ROM, παλι τα ιδια, εβαλα αλλο σκληρο, παλι τα ιδια...Τι μπορει να φταιει????? :roll: :roll: :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kavaliotis,

Τι μπορει να φταιει?????

Προχθεσινή περίπτωση σε pc φίλου μου.

Έφταιγαν κάτι καινούργιες καλωδιωταινίες που είχε βάλει.(Είχε βάλει ο γιός του κάτι καινούργιες κίτρινου χρώματος για να παίζει λέει καλύτερα τα παιγνίδια του)

Η λύση.

Εστειλα τον πιτσιρίκο να φέρει τσιγάρα.

Επί τροχάδην πέταξα τις καινούργιες ταινίες και έβαλα τις παλιές (σταχτιές)

Επιτέλους μετά από ένα ολόκληρο απόγευμα αποτυχιών τα xp περάστηκαν μέσα σε 15 λεπτά.

Τον πλακώνεις τον πιτσιρίκο στο ξύλο μετά ναί ή όχι;036.gifsmiley-evil.gif

Πριν όμως ανοίξεις το pc και του βγάλεις τα άντερα, τρέχα στο bios setup και απενεργοποίησε το "Virus Protecion" ή οπως το λέει τελος πάντων.

Πιστεύω πως αυτό φταίει και όχι οι καλωδιοταινίες, αν και ποτέ δεν ξέρεις με τα pc.. :shock:

Πριν όμως ανοίξεις το pc και του βγάλεις τα άντερα' date=' τρέχα στο bios setup και απενεργοποίησε το "Virus Protecion" ή οπως το λέει τελος πάντων.

Πιστεύω πως αυτό φταίει και όχι οι καλωδιοταινίες, αν και ποτέ δεν ξέρεις με τα pc.. :shock:[/quote']

Αυτό ενοείται ότι έγινε. Το bios είχε ελεγχεί.

Δοκιμάστηκαν και σε μένα δύο δίσκοι μήπως και είχε κάποιος πρόβλημα.

Τις κίτρινες καλωδιωταινίες δεν τις βγάλαμε μπάμ και κάτω. Τις βγάλαμε τις ξαναβάλαμε τους αλλάξαμε θέσεις και ότι ήταν δυνατό.

Και ήθελε λέει να μου χαρίσει και μια που περίσευε....

Πρίτς που θα πάρω τέτοιο πράγμα. :P

Αυτό φυσικά το ανάφερα αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι ό φίλτατος kavaliotis θα πρέπει να έχει και το ίδιο πρόβλημα.

Το έγραψα γιατί. Το είδα. Το έζησα. Να μην το πάθει και κάποιος άλλος αν είναι δυνατόν. Νομίζω για αυτό είμαστε εδώ και εδώ όλοι μας για να βοηθάει ο ένας τον άλλο και έστω κάποιο πρόβλημα να γίνει η αναφορά του. :P

Εκείνες οι κίτρινες καλωδιωταινίες ομορφούλικες ήταν. :P Να δείτε και τι πλάκα είχαν. :lol:

Εγώ το πάθαινα αυτό με την μνήμη... κόλλαγε στην εγκατάσταση πάντα στο ίδιο σημείο και δεν ήξερα τι έφταιγε...!!! Μετά από ένα πακέτο τσιγάρα (τα οποία το πήρα μόνος μου από το περίπτερο, τυχερε wert) άλλαξα το dimm και όλα ήταν ρόδινα και γαλάζια σα να μην έγινε τίποτα... :shock:

Tha simfwnisw me ton filo parapanw.&gw eixa pathei ta idia otan se enan 120 eixa valei mnhmh sim&dimm. Apoti thimamai kollouse sto 7%. Pistevw oti mallon kati paizei me th mnhmh. Mia allh periptwsh na sou kollaei eina an to cd einai kapou xaragmeno opote tha kollaei se kapoio shmeio. Elpizw na voithisa. Otan vreis lish grapsthn gia na doume& oi ipoloipoi

einai aplo!

se dos mode afou exeis idi kanei to format

ftiaxneis ston skliro sou disko enan fakelo me onomasia

WIN98

kai sthn shnexia kaneis copy ton fakelo WIN98 apo to cd ton windows sto WIN98 sto skliro disko sou!

kai kaneis meta setup apo to skliro disko sou

kai eisai ok :D

ναι αλλα αν διορθωθει ετσι οπως λες Sogoku, να μην ξερει το παλικαρι τι εφταιγε?τσεκαρε μηπως φταει το cd-rom σου αν και μαλλον απιθανο ειναι :D περιμενω να δω τι εγινε τελικα :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...