Steve_Sheep Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Huh? Βγάζει η Samsung Laser Guided Missiles τώρα? Με warhead το NOTE 7 ε? 1
Tilemaxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Υδροψυξη θα έχει; Η τουλάχιστον σύστημα πυρασφάλειας. 1
ixthy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αντιγραφη επειδη ακολουθησε τον ιδιο σχεδιασμο. Μαλιστα. Αυτός δεν είναι ο ορισμός της αντιγραφής;
deneb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 αν το άρθρο έδειχνε μόνο τη δεξιά φωτογραφία και με ρωτούσαν τι πιστεύεις ότι είναι θα έλεγα το νέο καλάθι-τασάκι που διάλλεξε ο Μπουτάρης για τη παραλία της Θεσσαλονίκης.
nikos445 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ποσα σπιτια καμενα?! ψηφιστε αμεσα: https://strawpoll.de/yrrergw
coffeex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν αντέγραψε την apple αλλά την σειρά Dr Who 1
apoaredes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μην σκαει μονο και μετα τα αλλα τα βλεπουμε.
x_vagos_x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αντιγραφη επειδη ακολουθησε τον ιδιο σχεδιασμο. Μαλιστα. Επομενη ειδηση: Η dell κανει AIO pc σε 27'' οθονη. Σχολια: Αντιγραφη Επομενη ειδηση: η Μοτορολα εκανε τετραγωνο smartwatch με ενα κουμπι δεξια. Σχολια: Αντιγραφη Παλιοτερη ειδηση: Oneplus 3 με καπακι που το αντεγραψε απο iphone που το αντεγραψε απο htc one etc etc etc Ελεος με τις αντιγραφες και τις εκρηξεις. Δεν διαβαζεις και τιποτα αλλο αυτες τις εβδομαδες εδω στο ινσομνια. Σχολιαστε μια φορα την ειδηση. Παντως εμενα σαν σχεδιασμο μου αρεσει. Εννοειτε προοριζεται σε γραφεια, επαγγελματιες, ανθρωπους που θελουν να εχουν μια εικονα στο χωρο εργασιας τους. Οποτε μην γραψετε και εδω το "παιρνω 3 να εχω", "θα παρω 4, τα 3 να τα κανω δωρο" Προσωπικά διαβάζω μόνο το άρθρο. Έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να κράξω όπως εσύ τα κλισέ, και σκέφτομαι πως θα μου απαντήσει κάποιος "ε άμα δεν σ' αρέσει μη διαβάζεις τα σχόλια". Συμφωνώ 1000% με το μήνυμά σου, αλλά "ε άμα δεν σ' αρέσει μη διαβάζεις τα σχόλια". 1
Makuku Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έβγαλε έναν υπερεκτιμημένο σκουπιδοντενεκέ η apple και βγάζουν όλοι τις ίδιες μπούρδες σιγά σιγά.Όχι τίποτα άλλο, ακολούθησαν που ακολούθησαν τον ίδιο σχεδιασμό, ας το έκαναν τουλάχιστον λίγο ομορφότερο αντί να το κάνουν σαν χαλασμένο κάδο πλυντηρίου. 1
russianpa50 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ημαρτον το copy paste πολυ σωστο σε βρισκω αλλα μου αρεσουν και τα 2
Steve_Sheep Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σας είπα είναι laser guided missile με κεφαλή το note 7
Kyro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ότι είναι στρογγυλό είναι αντιγραφή του mac ότι κινητό είναι τετράγωνο είναι αντιγραφή και φτηνή μάλιστα του iphone. Όλο το σύμπαν έχει βαλθεί να αντιγράψει την apple. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ στιλάτο αλλά και πολύ ακριβό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα