Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντιγραφη επειδη ακολουθησε τον ιδιο σχεδιασμο. Μαλιστα.

Αυτός δεν είναι ο ορισμός της αντιγραφής;

Δημοσ.

αν το άρθρο έδειχνε μόνο τη δεξιά φωτογραφία και με ρωτούσαν τι πιστεύεις ότι είναι θα έλεγα το νέο καλάθι-τασάκι που διάλλεξε ο Μπουτάρης για τη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Δημοσ.

Αντιγραφη επειδη ακολουθησε τον ιδιο σχεδιασμο. Μαλιστα.

Επομενη ειδηση: Η dell κανει AIO pc σε 27'' οθονη. Σχολια: Αντιγραφη

Επομενη ειδηση: η Μοτορολα εκανε τετραγωνο smartwatch με ενα κουμπι δεξια. Σχολια: Αντιγραφη

Παλιοτερη ειδηση: Oneplus 3 με καπακι που το αντεγραψε απο iphone που το αντεγραψε απο htc one

etc

etc

etc

Ελεος με τις αντιγραφες και τις εκρηξεις. Δεν διαβαζεις και τιποτα αλλο αυτες τις εβδομαδες εδω στο ινσομνια. 

Σχολιαστε μια φορα την ειδηση. 

Παντως εμενα σαν σχεδιασμο μου αρεσει. Εννοειτε προοριζεται σε γραφεια, επαγγελματιες, ανθρωπους που θελουν να εχουν μια εικονα στο χωρο εργασιας τους. Οποτε μην γραψετε και εδω το "παιρνω 3 να εχω", "θα παρω 4, τα 3 να τα κανω δωρο"

Προσωπικά διαβάζω μόνο το άρθρο.

Έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να κράξω όπως εσύ τα κλισέ, και σκέφτομαι πως θα μου απαντήσει κάποιος "ε άμα δεν σ' αρέσει μη διαβάζεις τα σχόλια".

Συμφωνώ 1000% με το μήνυμά σου, αλλά "ε άμα δεν σ' αρέσει μη διαβάζεις τα σχόλια". :P

• Like 1
Δημοσ.

Έβγαλε έναν υπερεκτιμημένο σκουπιδοντενεκέ η apple και βγάζουν όλοι τις ίδιες μπούρδες σιγά σιγά.
Όχι τίποτα άλλο, ακολούθησαν που ακολούθησαν τον ίδιο σχεδιασμό, ας το έκαναν τουλάχιστον λίγο ομορφότερο αντί να το κάνουν σαν χαλασμένο κάδο πλυντηρίου.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι είναι στρογγυλό είναι αντιγραφή του mac ότι κινητό είναι τετράγωνο είναι αντιγραφή και φτηνή μάλιστα του iphone. Όλο το σύμπαν έχει βαλθεί να αντιγράψει την apple. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ στιλάτο αλλά και πολύ ακριβό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...