RigasGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ε λογικα για 75 ευρω πας στον καινουργιο. και οι 4 ειναι καλες, θα επερνα Raider μιας και εχει x4 m2 ταχυτητα, η UD4
kavatzoulas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ενα μικρο θεμα.... η ψυχτρα που αγορασα πριν 2 μηνες noctua nh/d14 μας κανει; ειδα οτι χρειαζεται ο ανταπτορας ο οποιος κοστιζει 8 ευρω το θεμα ειναι κανει με τον i7 6800k?
kavatzoulas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 καλημερα στη παρεα, θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν στην επιλογη. τελικα κατεληξα στο εξης συστημα γιατι το αμεσως επομενο συστημα μου εβγαινε στη τελικη πανω απο 300ευρω διαφορα που προτιμω να τα επενδυσω στη μνημη η στη καρτα γραφικων. cpu intel i7-6700k mobo Asus Z170 pro ( compatibility hackintosh,realtek alc1150, intel controller usb 3.1) τωρα το δυσκολο ειναι η επιλογη μνημης... διαβασα το compatibility list asus και βρηκα οτι το μονο σετακι με μνημες 4χ16gb ddr4 ειναι Corsair Vengeance LPX 2400 εχετε να προτεινετε κατι αλλο που να ειναι συμβατο; την επομενη εβδομαδα πρεπει να παραγγειλω τα κομματια, τελευταια αφησα τη καρτα γραφικων με οριο τα 400ευρω και πρεπει να ειναι οπωσδηποτε nvidia για να συνεργαζεται με τα προγραμματα που χρησιμοποιω. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 καλημερα στη παρεα, θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν στην επιλογη. τελικα κατεληξα στο εξης συστημα γιατι το αμεσως επομενο συστημα μου εβγαινε στη τελικη πανω απο 300ευρω διαφορα που προτιμω να τα επενδυσω στη μνημη η στη καρτα γραφικων. cpu intel i7-6700k mobo Asus Z170 pro ( compatibility hackintosh,realtek alc1150, intel controller usb 3.1) τωρα το δυσκολο ειναι η επιλογη μνημης... διαβασα το compatibility list asus και βρηκα οτι το μονο σετακι με μνημες 4χ16gb ddr4 ειναι Corsair Vengeance LPX 2400 εχετε να προτεινετε κατι αλλο που να ειναι συμβατο; την επομενη εβδομαδα πρεπει να παραγγειλω τα κομματια, τελευταια αφησα τη καρτα γραφικων με οριο τα 400ευρω και πρεπει να ειναι οπωσδηποτε nvidia για να συνεργαζεται με τα προγραμματα που χρησιμοποιω. Για συμβατοτητα μνημης με μητρικη ο καλυτερος συμβουλος ειναι τα memory finders/memory configurators που εχουν οι εταιριες που κατασκευαζουν μνημες. https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kingston%20memory%20finder http://www.corsair.com/en/memory-finder http://eu.crucial.com/eur/en/advisor H G.Skill εχει λιστα QVL κατω απο καθε μνημη στο σαιτ της, με τις συμβατες μητρικες.
kavatzoulas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω για τα λινκ, εκτος απο τη Corsair Vengeance LPX 2400&3000 βρηκα κ τις crucial ballistix sport lt που τις δινει το site crucial αλλα οχι εκεινο της asus ενω η g/skill δεν εχει τη μητρικη μου στα QVL
pnick Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω για τα λινκ, εκτος απο τη Corsair Vengeance LPX 2400&3000 βρηκα κ τις crucial ballistix sport lt που τις δινει το site crucial αλλα οχι εκεινο της asus ενω η g/skill δεν εχει τη μητρικη μου στα QVL Σου έχω ήδη προτείνει κάποιες Corsair που έχει συνεργασία με Asus και γενικά μεγάλη συμβατότητα. (Τα περισσότερα reviews μητρικών της Asus χρησιμοποιούν μνήμες Corsair αν παρατηρήσεις).
RigasGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Όλες οι μνήμες ιδια τσιπ φορανε samsung η hynix. Skylake με λιγότερο απο 3200 ειναι λίγο.
pnick Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Skylake με λιγότερο απο 3200 ειναι λίγο. Τώρα σοβαρά το λές αυτό; Λίγα θέματα είχαν χρήστες με ψηλά XMP στο socket αυτό; Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα τσιπ. Σε κάθε παρτίδα υπάρχουν μικρο-διαφορές. Δεν είναι όλοι oc'ers όπως καταλαβαίνεις, ούτε κάνουν extreme χρήση και, πολύ περισσότερο, δεν χρειάζονται το ρίσκο. Για την χρήση που κάνει ο άνθρωπος, αν καταφέρει να κάνει την τράμπα από 4770Κ σε 6700Κ και επιπλέον 16gb RAM (με προοπτική τα 64gb που δεν την έχει στο 1150) με λιγότερα από 200€, τότε αξίζει κατά την γνώμη μου (αν μπορεί να τα δώσει). Προτάσεις για 2011 ή για πανάκριβα κομμάτια σε 1151 θεωρώ ότι ξεκάθαρα δεν τον συμφέρουν, από την στιγμή μάλιστα που η χρήση είναι ερασιτεχνική. 1
kavatzoulas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τώρα σοβαρά το λές αυτό; Λίγα θέματα είχαν χρήστες με ψηλά XMP στο socket αυτό; Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα τσιπ. Σε κάθε παρτίδα υπάρχουν μικρο-διαφορές. Δεν είναι όλοι oc'ers όπως καταλαβαίνεις, ούτε κάνουν extreme χρήση και, πολύ περισσότερο, δεν χρειάζονται το ρίσκο. Για την χρήση που κάνει ο άνθρωπος, αν καταφέρει να κάνει την τράμπα από 4770Κ σε 6700Κ και επιπλέον 16gb RAM (με προοπτική τα 64gb που δεν την έχει στο 1150) με λιγότερα από 200€, τότε αξίζει κατά την γνώμη μου (αν μπορεί να τα δώσει). Προτάσεις για 2011 ή για πανάκριβα κομμάτια σε 1151 θεωρώ ότι ξεκάθαρα δεν τον συμφέρουν, από την στιγμή μάλιστα που η χρήση είναι ερασιτεχνική. με καλυψες απολυτα! το pc πουληθηκε σημερα 700ευρω οποτε απο αυριο ξεκιναω τη παραγγελια με μονο φοβο τη μνημη γιατι δεν εχω βρει κανενα συστημα παρομοιο με το δικο μου που να εχει 64gb ram. το ρισκο με τη μνημη ειναι μεγαλο για αυτο ελεγχο ξανα κ ξανα ολες τις μνημες που μου προτεινετε. δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι 2400 η 3200 αλλα με ενδιαφερει να τις αναγνωρισει η μητρικη χωρις προβλημα.
RigasGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τώρα σοβαρά το λές αυτό; Λίγα θέματα είχαν χρήστες με ψηλά XMP στο socket αυτό; Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα τσιπ. Σε κάθε παρτίδα υπάρχουν μικρο-διαφορές. Δεν είναι όλοι oc'ers όπως καταλαβαίνεις, ούτε κάνουν extreme χρήση και, πολύ περισσότερο, δεν χρειάζονται το ρίσκο. Για την χρήση που κάνει ο άνθρωπος, αν καταφέρει να κάνει την τράμπα από 4770Κ σε 6700Κ και επιπλέον 16gb RAM (με προοπτική τα 64gb που δεν την έχει στο 1150) με λιγότερα από 200€, τότε αξίζει κατά την γνώμη μου (αν μπορεί να τα δώσει). Προτάσεις για 2011 ή για πανάκριβα κομμάτια σε 1151 θεωρώ ότι ξεκάθαρα δεν τον συμφέρουν, από την στιγμή μάλιστα που η χρήση είναι ερασιτεχνική. Τωρα μιλας εσυ σοβαρα? Λες και του ειπα να παρει Samsung B-die 3200 με 14-14-14 κανεις.....και θελει IMC καλο. Αυτα με τις ασυμβατοτητες μονο εδω στο insomnia γινονται, στο υπολοιπο παγκοσμιο επιπεδο μαλον εχουν τον CEO της Samsung φιλο και τα κοβει γι αυτους τα IC. Μην διαβαζω οτι να ναι. Οσο για το 2011 ειναι πολυ καλητερο, σε διαρκεια χρονου. Για την μεση σειρα ειδα και τον 4790Κ σημερα στα 4.9 τι κανει.......τον παταει ο 6700Κ ανετα και χωρις ιδιαιτεροτητες. εχω και τους 2. 1
pnick Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 απο αυριο ξεκιναω τη παραγγελια με μονο φοβο τη μνημη γιατι δεν εχω βρει κανενα συστημα παρομοιο με το δικο μου που να εχει 64gb ram. το ρισκο με τη μνημη ειναι μεγαλο για αυτο ελεγχο ξανα κ ξανα ολες τις μνημες που μου προτεινετε. δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι 2400 η 3200 αλλα με ενδιαφερει να τις αναγνωρισει η μητρικη χωρις προβλημα. 100% σίγουρος με την μνήμη ποτέ δεν θα είσαι, όσα συστήματα και αν δείς υλοποιημένα με τον συγκεκριμένο συνδυασμό που σε ενδιαφέρει. Hardware είναι και μπορεί κάτι να είναι στραβό από το εργοστάσιο (συνήθως έτσι γίνεται με τις μνήμες). Απλά, συμβαίνει σπάνια, ειδικά όταν τα χαρακτηριστικά της δεν απομακρύνονται πολύ από την native συχνότητα του imc. Το καλό είναι ότι αν κάτι τρέχει με τις μνήμες, θα το καταλάβεις αμέσως μόλις τις βάλεις. Αν σου τρέξουν καλά από την αρχή τότε δεν θα έχεις πρόβλημα, πιθανότατα ποτέ από εκεί και ύστερα. Ένα βασικό που θα κοίταζα ευθύς εξαρχής είναι να έχουν εκτός από τα διάφορα ΧΜΡ προφίλ, και βασικό jedek στα 2133, ώστε αν κάτι στραβώσει με τα XMP να μπορείς τουλάχιστον να μπουτάρεις με την βασική συχνότητα και να δείς τί μπορείς να κάνεις από το BIOS. Το λέω γιατί κάποιες είναι plug and play στο ΧΜΡ (όπως κάτι Crucial που δοκίμασα). Το ΧΜP είχε θέματα σε αυτό το socket (ίσως τώρα με τα καινούργια BIOS να έχουν διορθωθεί) και πολλές φορές χρειάζεται ρυθμίσεις με το χέρι για να κάνεις δουλειά. Προσωπικά σου πρότεινα της Corsair (http://www.skroutz.gr/s/7300067/Corsair-Vengeance-LPX-32GB-DDR4-2400MHz-CMK32GX4M2A2400C14.html) γιατί από ό,τι ξέρω έχουν δοκιμαστεί αρκετά με Ζ170 και Χ99, και επίσης, ό,τι και να στραβώσει είναι εταιρεία που δεν θα σε απογοητεύσει από πλευράς εγγύησης/αντικατάστασης.
fallen4ngel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τωρα μιλας εσυ σοβαρα? Λες και του ειπα να παρει Samsung B-die 3200 με 14-14-14 κανεις.....και θελει IMC καλο. Αυτα με τις ασυμβατοτητες μονο εδω στο insomnia γινονται, στο υπολοιπο παγκοσμιο επιπεδο μαλον εχουν τον CEO της Samsung φιλο και τα κοβει γι αυτους τα IC. Μην διαβαζω οτι να ναι. Οσο για το 2011 ειναι πολυ καλητερο, σε διαρκεια χρονου. Για την μεση σειρα ειδα και τον 4790Κ σημερα στα 4.9 τι κανει.......τον παταει ο 6700Κ ανετα και χωρις ιδιαιτεροτητες. εχω και τους 2. Σοβαρεψου λίγο 3
kavatzoulas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 σημερα παραγγειλα και τις μνημες, τελικα αποφασισα για τις corsair vegeance lpx 2400 2x16gb και αν τα αναγνωρισει η μητρικη χωρις προβληματα τον επομενο μηνα αγοραζω και αλλα 32gb. οποτε το συστημα μεχρι στιγμης αποτελειται... cpu INTEL I7 6700K mobo ASUS Z170 PRO ram CORSAIR VEGEANCE LPX DDR4 2400 2X16GB για καρτα γραφικων δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω εδω το νημα η να ανοιξω ενα νεο... σκεφτομαι μια 970 η μια 980 ΔΕΝ με ενδιαφερουν τα παιχνιδια η το OC στη καρτα απλα με νοιαζει η επεξεργαστικη ισχυη της καρτας που χρησιμοποιουν τα προγραμματα μου. 4
SpirosZ68 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 για καρτα γραφικων δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω εδω το νημα η να ανοιξω ενα νεο... σκεφτομαι μια 970 η μια 980 ΔΕΝ με ενδιαφερουν τα παιχνιδια η το OC στη καρτα απλα με νοιαζει η επεξεργαστικη ισχυη της καρτας που χρησιμοποιουν τα προγραμματα μου. Mε λιγα παραπανω απο 400 παιρνεις και 980ti απο εξω http://www.mindfactory.de/product_info.php/6144MB-Palit-GeForce-GTX-980-Ti-JetStream-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1008281.html Δεν ξερω ομως αν υπαρχει θεμα συμβατοτητας σε hackintosh 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα