Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν πήρα την σεγα απ τα lidl η οποία όπως φαίνεται από τα χαρακτηριστικά της βάζει κάτω πολλές επώνυμες κ ακριβες Καλά άμα παίζαν ρόλο μόνο τα χαρακτηριστικά όλοι οι επαγγελματίες θα ψωνίζαν Parkside και Budget. Αλλά κυκλοφορούν με Bosch - Makita - DeWalt, μαζόχες είναι; Καμία επώνυμη και ακριβή δε μπορεί να βάλει κάτω, σε κανένα σύμπαν, ακόμα και αν στα νούμερα φαίνονται πολύ κοντινές. Αν πιάσεις ένα σωστό - ακριβό εργαλείο θα καταλάβεις τη χαώδη διαφορά. Για "χομπίστικη" χρήση που το θέλεις εσύ, είναι μια χαρά (και μάλιστα τα Parkside είναι μάλλον ο "βασιλιάς" ανάμεσα στα φτηνά). Απλά πάρε ένα σωστό σετ με λάμες. 2
booka Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 την ιδια απαντηση για το parkside εδωσα και εγω σε αλλο θρεντ... http://www.insomnia.gr/topic/168761-lidl/page-307?do=findComment&comment=55191920 τεσπα τα εργαλεια bosch ειναι color coded κοκκινο,ανοιχτο πρασινο ερασιτεχνικη ημιεπαγγελματικη χρηση σκουρο πρασινο, σκουρο μπλε καθαρα επαγγελματικα....
Love Mac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλά άμα παίζαν ρόλο μόνο τα χαρακτηριστικά όλοι οι επαγγελματίες θα ψωνίζαν Parkside και Budget. Αλλά κυκλοφορούν με Bosch - Makita - DeWalt, μαζόχες είναι; Καμία επώνυμη και ακριβή δε μπορεί να βάλει κάτω, σε κανένα σύμπαν, ακόμα και αν στα νούμερα φαίνονται πολύ κοντινές. Αν πιάσεις ένα σωστό - ακριβό εργαλείο θα καταλάβεις τη χαώδη διαφορά. Για "χομπίστικη" χρήση που το θέλεις εσύ, είναι μια χαρά (και μάλιστα τα Parkside είναι μάλλον ο "βασιλιάς" ανάμεσα στα φτηνά). Απλά πάρε ένα σωστό σετ με λάμες. Που λέει ο λόγος Φυσικά κ άλλη ποιότητα θα έχουν τα επάγγελματικα κ επώνυμα! Απλά γισ την χρήση που το θέλω εγώ νομίζω ότι θα είναι καλύτερο από κάποιο skill ή bosch της πράσινης σειράς! Βασικά μου έχω κολλήσει να φτιάξω ένα σαλόνι από παλέτες για την βεράντα γι αυτό κ τα θέλω
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Απλά γισ την χρήση που το θέλω εγώ νομίζω ότι θα είναι καλύτερο από κάποιο skill ή bosch της πράσινης σειράς! Σ' αυτό θα συμφωνήσω. Από τα "πράσινα" Bosch έχω απογοητευτεί κι εγώ -- ενώ δεν έχω πάρει και λίγα. Καλύτερα Parkside. τεσπα τα εργαλεια bosch ειναι color coded κοκκινο,ανοιχτο πρασινο ερασιτεχνικη ημιεπαγγελματικη χρηση σκουρο πρασινο, σκουρο μπλε καθαρα επαγγελματικα.... Bosch κόκκινο δεν έχω δει πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα