frozex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Την προηγούμενη βδομάδα ήρθε στα χέρια μου το Xiaomi Redmi Note 3 Pro "International Edition" (το παχύ με την 800άρα μπάντα) και με τα λύπης μου συμπέρανα πως η θήκη που είχα παραγγείλει γι αυτό ήταν μικρή και δεν το κάλυπτε όλο στο πάχος του. Σε μία σύντομη σύσκεψη που έκανα με τον εαυτό μου αποφάσισα να πάρω θήκη φάκελο (που παίρνει και κάρτες από μέσα) με "stand". Μετά από ψάξιμο δεν κατάφερα να βρώ μια που να μου αρέσει παραμόνο μια φωτογραφία στο google που να απεικονίζει το στυλ το οποίο θα ήθελα την θήκη μου. Εγώ ψάχνω κάτι σε πιο σκουρόχρωμο για να μην φαίνεται έντονα αν τύχει και λερωθεί (λέω εγώ τώρα) και σαν τελευταία επιλογή την θήκη που δείχνει η εικόνα. Υπάρχει τρόπος να δω αν αυτή η θήκη είναι για την International edition του κινητού μου; Μήπως όλες οι θήκες κατασκευάζονται για την απλή έκδοση;
@topos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εαν δεν το αναφερει ρητα θα ειναι 99% για το απλο (kenzo) και δεν θα κανει στο δικο σου(που ειναι kate).
newsformobiles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχουν ξεκινήσει αγορά θηκών κατευθείαν από Ταϊβάν στο Xiaomi-miui, οπότε όσοι έχουν πάρει την International Edition μπορούν να δουν εδώ -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19713-%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-original-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Kate/?pageNo=1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα