Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μετα απο πολυ καιρο που ψαχνω στο app store ειδα οτι η εφαρμογη της Ryanair δεν ειναι διαθεσιμη στην ελλαδα. Μπορω να την κατεβασω απο καπου αλλου ή να βρω καποια αλλη λυση? Συνδεθηκα και στο αμερικανικο Store μεσω του κινητου μου, οπου εβρισκα κανονικα την εφαρμογη αλλα δεν με αφηνει να την κατεβασω.

Ειναι καποιος που εχει βρει καποια λυση πανω σε αυτο το θεμα?  Ή να προτεινει καποιος κατι..

Ευχαριστώ

Δημοσ.

To pass περνάει στο wallet κανονικά.

Εφαρμογή δεν έχω, ότι χρειάστηκα από το website.

To pass περναει κανονικα στο wallet οντως και το περασα και εγω αλλα στο αεροδρομιο δεν στο δεχονται οπως δεν μου το δεχτηκαν και εμενα τις προαλλες επειδη ειναι σε εκτυπώμενη μορη λεει και οχι στη μορφη που πρεπει να εχει (γι αυτους) μεσα απο την εφαρμογη. Μου αρεσει που οταν κανεις και check in στο εισιτηριο πανω υπαρχει διαφημιση που γραφει "την αλλη φορα ελα με το εισιτηριο μεσω της εφαρμογης" αλλα εφαρμογη δεν υπαρχει!! Τραγικοι...

κανενας αλλος γνωριζει τιποτα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου στείλω pm. Λειτουργεί κανονικά χθες ήρθα από Θεσσαλονίκη χωρίς πρόβλημα.

Αληθεια? Που την βρηκες? Σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Περιμενω μηνυμα σου.

Επεξ/σία από AntRo
Δημοσ.

Δημιούργησε ένα νέο Apple ID και δες αυτό το link https://support.apple.com/en-sg/HT201389

Θα πρέπει να μπορείς να το κατεβάσεις. Θα βρεις διευθύνσεις στο google

Καλημερα,

Το προσπαθησα αλλα δεν γινεται τιποτα και με αυτον τον τροπο. Οποιοσδηποτε αλλος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...