Alex-V Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εχω μια απορια. Αν φυσικα ξερει κανεις. Δεν πηρα ποτε τηλ να ρωτησω γιατι στανταρ θα το καλυψουν. Για ποιον λογο να πληρωνω για 24mbps ενω πιανω 6 στην περιοχη μου? Γιατι να μην πληρωνω αναλογα με την ταχυτητα που πιανω? Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο? Οχι μονο εγω. Ολοι μας. Το θεωρω τεραστιο δουλεμα. Δεν ειναι λογικο να πληρωνω για 24 και να πιανω το 1/4!!!
billiboo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εχω μια απορια. Αν φυσικα ξερει κανεις. Δεν πηρα ποτε τηλ να ρωτησω γιατι στανταρ θα το καλυψουν. Για ποιον λογο να πληρωνω για 24mbps ενω πιανω 6 στην περιοχη μου? Γιατι να μην πληρωνω αναλογα με την τατυχητα που πιανω? Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο? Οχι μονο εγω. Ολοι μας. Το θεωρω τεραστιο δουλεμα. το εχω σκεφτει κι εγω κι οταν ρωτησα μου ειπε οτι η γραμμη που πληρωνω δεν ειναι 24 ειναι ΜΕΧΡΙ 24.βεβαια δεν ξερω τι ταχυτητα θα εχω εαν βαλω πχ 12αρα
lion2486 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Οι περισσότεροι πάροχοι νομίζω έχουν λίγα πακέτα (π.χ εως 6 και εως 24), οπότε αν πιάνεις κάτι παραπάνω από το προηγούμενο το βάζεις. Μερικοί πάροχοι έχω ακούσει έχουν αντίστοιχη διαθεσιμότητα για τις περιοχές που έχουν περιορισμούς στην ταχύτητα.
panoc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι δουλεμα. Η τεχνολογια xdsl δεν προσφερει σταθερο ρυθμο ταχυτητας, αντι αυτη η τελευταια εξαρταται 1, την αποσταση σου απο το dslam, 2 τις συνθηκες και ποιοτητα του χαλκου. Αρα ολες οι xdsl τεχνολογιες προσφερουν ΕΩΣ της μεγιστη ταχυτητα. Το εαν οι εταιρίες θα επρεπε ή οχι να είχαν διαφορετικη τιμολογιακη πολιτικη για καθε ταχυτητα ειναι ενα θεμα, αλλα σκεψου μονο πως ολες οι εταιριες ασχετου ταχυτητα που πιανεις εχουν ενα standar που ξεκιναει απο περιπου 9Ε που ειναι το κοστος του Last mile που πληρωνουν στον ΟΤΕ συν το κοστος εξοπλισμου, συντηρησης, διασυνδεσης κλπ.
Alex-V Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μαλιστα. Και παλι. Θα επρεπε να υπαρχει η αναλογη τιμη. Γενικοτερα σωστο θα ηταν να υπαρχουνε πακετα με τα μετρα του καθενος. Πχ. θελω τοσα λεπτα προς κινητα, θελω απεριοριστο τηλεφωνο και μεγιστο ιντερνετ με την αναλογη τιμη. Ισως να σκεφτομαι και λαθος. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν κανω λαθος εχουν καποια πακετα με 4αρα συνδεση , βεβαια η διαφορες πλεον ειναι τοσο μικρες που δεν υπαρχει νοημα να υπαρχουν μικρα πακετα (παλιοτερα πχ η 4αρα ειχε 30 ευρω στο double play και το εως 24 ειχε 50 τωρα πλεον οταν δινουν με 20-25 ευρω το εως 24 δεν βλεπω νοημα να υπαρχει μικροτερο πακετο Οσο αναφορα τα πακετα και εγω πιστευω οτι επρεπε να υπαρχουν αρκετα περισσοτερα για εχεις παραπανω επιλογες (πχ πακετα 60-120-180 λεπτα και παει λεγοντας για σταθερα κινητα και διεθνεις κλεισεις , βεβαια θα βγαινουν αρκετα παραπανω απο ετοιμα πακετα προσφορων
panos30x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ειναι θεμα οτι εχουμε με χαλκο καλοδια..και εγω εχω 6.. και οτε αναβάθμιση σε vdsl..τοτε μονο θα δουμε προκοπει..δεν θελει να κανει ανάβαση και στα 2 δυχτια.. 1
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ειναι θεμα οτι εχουμε με χαλκο καλοδια..και εγω εχω 6.. και οτε αναβάθμιση σε vdsl..τοτε μονο θα δουμε προκοπει..δεν θελει να κανει ανάβαση και στα 2 δυχτια.. Δεν θέλει να ανεβεί με δυχτια. Μάλιστα. 1
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μαλιστα. Και παλι. Θα επρεπε να υπαρχει η αναλογη τιμη. Γενικοτερα σωστο θα ηταν να υπαρχουνε πακετα με τα μετρα του καθενος. Πχ. θελω τοσα λεπτα προς κινητα, θελω απεριοριστο τηλεφωνο και μεγιστο ιντερνετ με την αναλογη τιμη. Ισως να σκεφτομαι και λαθος. Δεν γίνεται να υπάρχουν πακέτα στα μέτρα του κάθε πελάτη. Κάτι τέτοιο έχει τεράστιο διαχειριστικό κόστος στον εξοπλισμό και ακόμα πιο τεράστιο κόστος στο crm (άσε που διαβεβαιώνω λόγω εμπειρίας πως είναι ανέφικτο λόγω κόστους και διαχείρησης). Ακόμη και να γινόταν όμως (που ΔΕΝ γίνεται) πώς θα γινόταν να το εγκρίνει ο ρυθμιστής (εεττ); Πρώτα βγαίνουν τα πακέτα, μετά πάνε για έγκριση και μετά από καιρό κάποια θα εγκριθούν και κάποια θα απορριφθούν. Μην ξεχνάς οτι η cosmote είναι ΣΙΑ. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει περαιτέρω νόημα συζήτησης περί αυτού. Εχω μια απορια. Αν φυσικα ξερει κανεις. Δεν πηρα ποτε τηλ να ρωτησω γιατι στανταρ θα το καλυψουν. Για ποιον λογο να πληρωνω για 24mbps ενω πιανω 6 στην περιοχη μου? Γιατι να μην πληρωνω αναλογα με την ταχυτητα που πιανω? Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο? Οχι μονο εγω. Ολοι μας. Το θεωρω τεραστιο δουλεμα. Δεν ειναι λογικο να πληρωνω για 24 και να πιανω το 1/4!!! Πληρώνεις για έως 24 και παίρνεις ότι σηκώνει η γραμμή σου. H υπηρεσία είναι best effort και είναι θέμα καθαρά θέμα τεχνολογίας (xdsl) και φυσικής. Φυσικά μπορείς να πληρώνεις ακριβώς την ταχύτητα που πιάνεις και να έχεις και 100% uptime αν θέλεις και να έχεις και sla αλλά θα πρέπει να πας σε λύσεις μισθωμένης, όμως ακούγοντας το κόστος μάλλον δεν θα θέλεις για οικιακή χρήση
me3ikan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ειναι θεμα οτι εχουμε με χαλκο καλοδια..και εγω εχω 6.. και οτε αναβάθμιση σε vdsl..τοτε μονο θα δουμε προκοπει..δεν θελει να κανει ανάβαση και στα 2 δυχτια.. Δεν θέλει να ανεβεί με δυχτια. Μάλιστα. Κυριοι Παναγιωτηδες απλα εκλαψα με αυτα τα posts σας!
panos- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Κυριοι Παναγιωτηδες απλα εκλαψα με αυτα τα posts σας! :ppp #μπαμπινιωτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα