News Editors insomnia.gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 News Editors Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το USB stick Sandisk Ultra Dual σου παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας με εφαρμογή για να μην σου προκύψει ποτέ θέμα χωρητικότητας στην smart συσκευή σου!Διαθέτει 2 ξεχωριστές κεφαλές σύνδεσης, Micro-USB και USB 3.0 έτσι ώστε να μπορείς να το συνδέσεις απευθείας στην "έξυπνη" φορητή σου συσκευή (Android Smartphone/Tablet) και να μεταφέρεις από και προς αυτό όλα τα αρχεία που θέλεις. Επίσης, μπορείς να πραγματοποιείς backup ή να οργανώσεις τα αρχεία στον υπολογιστή με την εφαρμογή Sandisk Memory Zone. Η εφαρμογή και το φλασάκι είναι συμβατά με Windows XP/7/8 και MaxOS 10.5 ή νεότερο. Συμβατό με Android OTG (On The Go) συσκευές, που λειτουργικά δέχονται και "διαβάζουν" μια σύνδεση microUSB. Από την έκδοση Android 4.0 και μετά όλες οι συσκευές θεωρητικά το υποστηρίζουν αλλά καλό είναι να συμβουλευτείς το εγχειρίδιο οδηγιών της συσκευής σου. To Sandisk Ultra Dual USB της Sandisk κυκλοφορεί σε χωρητικότητες από 16 έως 128GB με ονομαστικές ταχύτητες ανάγνωσης έως 150 MB/s. 2
dionisisg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικά το θεωρώ περιττό, οι χωρητικότικες έχουν αυξηθει ουτως η άλλως στις φορητές συσκευές και οι υπηρεσίες απο τα συννεφάκια γίνονται πιο προσιτές μέρα με τη μέρα.
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικά το θεωρώ περιττό, οι χωρητικότικες έχουν αυξηθει ουτως η άλλως στις φορητές συσκευές και οι υπηρεσίες απο τα συννεφάκια γίνονται πιο προσιτές μέρα με τη μέρα. Meh, μη το λες, οι περισσότεροι κατασκευαστές βολεύονται με το ότι ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος οπότε και δεν δίνουν αξιόλογη χωρητικότητα. Μέχρι και ναυαρχίδες που ζητάνε κατοστάρικα (π.χ. S7 Edge) έρχονται με μόλις 32GB μνήμης (απαράδεκτο για το 2016). Λίγες συσκευές έρχονται με αξιοπρεπείς χωρητικότητες. Οπότε δυστυχώς οι κάρτες μνήμης και τα OTG στικάκια καλά κρατούν, αφού οι κατασκευαστές "δε νιώθουν". 3
Convict Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Για όσους επιλέγουν να αποθηκεύουν στο σύννεφο καλό είναι να κοιτάξουν για client-side encryption προγράμματα. Πολύ αόριστη η ονομασία " Dual ".Στην αρχή νόμισα ότι πρόκειται για usb σε mirroring.lol O πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. 1
belkin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Για όσους επιλέγουν να αποθηκεύουν στο σύννεφο καλό είναι να κοιτάξουν για client-side encryption προγράμματα. Πολύ αόριστη η ονομασία " Dual ".Στην αρχή νόμισα ότι πρόκειται για usb σε mirroring.lol O πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. έχεις να προτείνεις κάποιο κάλο software για encryption ?
CrazyBobs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 και ναι, εχω το 32gb απο το media markt στα 10 ευρω, πολυ πολυ τουμπανο, για το νοτε 4 που εχω.. εχει πολυ γρηγορη αποστολη δεδομενων απο ακρο σε ακρο.. δουλευει αψογα..
Convict Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 έχεις να προτείνεις κάποιο κάλο software για encryption ? Καλό... Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Όποιο ταιριάζει στις ανάγκες σου. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Boxcryptor. Μπορείς να πάς βέβαια και σε open source οπως το cryptomator.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έχω αγοράσει εδω και καιρό 2 x 32GB sandisck dual ultra (Total~35 Euro), τα οποία χρησιμοποιώ για να μεταφέρω άμεσα αρχεία μεταξύ laptop/desktop/android smartphones/mac. Με κάποια smartphones (πχ samsung A3 μιας και έχει αφαιρεθεί ο driver για OTG) δεν δούλευει. Κάτι αντίστοιχο για iOS συσκευές, έχει πολύ μεγαλύτερη τιμή στην Ελλάδα (πχ ένα iXpand Flash Drive 32GB είχε 80-85 Euro, USB-2 και φυσικά είναι πολύ πιό limited σε functionality για το τι μπορείς να κάνεις transfer) άρα πάς σε πιό οικονομικές λύσεις (eg cloud). Όπως αναφέρθηκε και πιό πάνω, ότι ταιριάζει στις ανάγκες του καθενός για την χρησιμότητα τους.
thessalonik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Χρησιμοποιώ μονο dropbox σε οτι αφορα cloud επιλογες. Ειναι απαρειτητο να κανω τα αρχεια encrypt πριν τα ανεβασω στο συννεφο?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Χρησιμοποιώ μονο dropbox σε οτι αφορα cloud επιλογες. Ειναι απαρειτητο να κανω τα αρχεια encrypt πριν τα ανεβασω στο συννεφο? Άν εμπιστεύεσε κάποιον τρίτο....ή τα αρχεία που κάνεις upload/store σε κάποιον τρίτο δέν τα θεωρείς πως είναι ευαίσθητα ή business/personal critical ή δεν σε ενδιαφέρει το θέμα privacy κλπ κλπ...ε τότε δεν σε ενδιαφέρει και πολύ το θέμα του encryption.
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ελεεινή ποιότητα κατασκευής τα συγκεκριμένα Sandisk. Έστειλα όπως ήρθαν κάποια πίσως στο Amazon για refund, γιατί κόντεψαν να μου σπάσουν τις USB θύρες σε workstation laptop χιλιάδων ευρώ. Δε θα τα συνιστούσα και δε θα τα ξανάπαιρνα για κανένα λόγο ακόμα κια να μου τα χάριζαν.
thessalonik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Άν εμπιστεύεσε κάποιον τρίτο....ή τα αρχεία που κάνεις upload/store σε κάποιον τρίτο δέν τα θεωρείς πως είναι ευαίσθητα ή business/personal critical ή δεν σε ενδιαφέρει το θέμα privacy κλπ κλπ...ε τότε δεν σε ενδιαφέρει και πολύ το θέμα του encryption. Οταν λες σε καποιο τριτο αναφερεσαι στα ιδια τα συννεφα? προσωπικες φωτογραφιες ανεβαζω με δικα μου προσωπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Οταν λες σε καποιο τριτο αναφερεσαι στα ιδια τα συννεφα? προσωπικες φωτογραφιες ανεβαζω με δικα μου προσωπα. Ναι, ως "τρίτο" εννοώ τον οποιονδήποτε προσφέρει υπηρεσία τύπου online storage, ως προς το τι ανεβάζεις το αξιολογείς εσυ αν θέλει ή όχι encrypt η πληροφορία αυτή (προσωπικές φωτογραφίες) IMHO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις