Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από δω δεν αξίζει με τπτ τα πάρεις κινέζο παρεισαγωγής όπως xiaomi με εγγύησή στην Κίνα γιατί στο τέλος θα βρίζεις στα κινέζικά καλύτερά LG τουλαχ δεν θα χρειαστεί να μάθεις άλλες ξένες γλώσσες

Δώσε λινκ....

Με όλες τις εταιρίες χρειάζεται 800άρα πλέον για να χεις όσο δυνατόν καλύτερή 4g κάλυψή

570f6f3742194d4b83e399ee047d2c7d.png

Εγώ έχω vodafone και έχω 4G παντού.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15729-REDMI-3S-Prime-MALMIDE-Το-πρώτο-κινητό-της-Xiaomi-με-την-συχνότητα-800MHz/?postID=221253#post221253

Ορίστε για το 3s με την ελληνική ρομ μάλιστα εγκαταστημένη ;)

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο ολα αυτα εγω να υποθεσω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι το νεξους 5χ ε?

η πιο safe και αξιοπιστη εστω..

Δημοσ.

Εγώ έχω vodafone και έχω 4G παντού.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15729-REDMI-3S-Prime-MALMIDE-Το-πρώτο-κινητό-της-Xiaomi-με-την-συχνότητα-800MHz/?postID=221253#post221253

Ορίστε για το 3s με την ελληνική ρομ μάλιστα εγκαταστημένη ;)

βλέπω ο άλλος που πήρε για την κόρη του που υποτίθεται ότι έχει 800άρα δεν την έχει και ο αλλος με την q όντως την πιάνει δηλ κορώνα γράμματά  καταστάσεις

Δημοσ.

Ναι.

Απλά επειδή είναι γυναίκα πάρε μια θήκη ένα γυαλί και βάλτο με το που βγάλεις την ζελατίνα. Επίσης καλύτερα τα 32GB για άνεση.

Δημοσ.

θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι αν δεν ήταν LG

Δημοσ.

Φιλαρακι θα σου πω το δικό μου στορι. Στις δυο γυναίκες μου (γυναίκα και αδερφή) ειχα παρει g3-xrn3p-p8 και σε ολα αυτα δεν ηταν ευχαριστημενες. Οταν τις πηρα το a5 2016 ξετρελάθηκαν, αλλα ειπαμε ειναι και θεμα γουστου. Εγω θα σου ελεγα για γυναίκα p9 lite η a5 2016. Τα έχουμε ξαναπεί το τι θελουν οι γυναίκες, εμφάνιση - κάμερα και εύκολο μενού.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλαρακι θα σου πω το δικό μου στορι. Στις δυο γυναίκες μου (γυναίκα και αδερφή) ειχα παρει g3-xrn3p-p8 και σε ολα αυτα δεν ηταν ευχαριστημενες. Οταν τις πηρα το a5 2016 ξετρελάθηκαν, αλλα ειπαμε ειναι και θεμα γουστου. Εγω θα σου ελεγα για γυναίκα p9 lite η a5 2016. Τα έχουμε ξαναπεί το τι θελουν οι γυναίκες, εμφάνιση - κάμερα και εύκολο μενού.

Eμφανιση ειναι θεμα γουστου πραγματι αλλα καμερα ειναι πολυ πισω και τα 2 που αναφερεις σε συγκριση με το nexus 5x.

Δημοσ.

η samsung a5 2016 η huawei mate s στο χρωμα της σαμπανιας

Υ.Γ. μην παρεις το nexus γιατι οι γυναικες βγαζουν φωτογραφιες μεσα απο τις εφαρμογες (snapchat,instagram) οι οποιες δεν κανουν χρηση του hdr+

• Like 1
Δημοσ.

η samsung a5 2016 η huawei mate s στο χρωμα της σαμπανιας

Υ.Γ. μην παρεις το nexus γιατι οι γυναικες βγαζουν φωτογραφιες μεσα απο τις εφαρμογες (snapchat,instagram) οι οποιες δεν κανουν χρηση του hdr+

Εε και??

Και πάλι είναι αστεία κλτρο το 5x από όλο τον ανταγωνισμό ειδικά σε αυτή την τιμή!

Δημοσ.

γιατι στο instagram δεν μπορεις να βγαλεις φωτογραφια απο την καμερα και μετα να την ανεβασεις? εσυ λες για εκεινες που φαινονται πανω σε κυκλακια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...