Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνομαι να αγοράσω κινητό στο κορίτσι Κ έχω χαωθει.οπότε όποιος έχει γνώση ας βοηθήσει αν μπορεί.

Είναι τρία που κοιτάω.

1. Xiaomi redmi 3s

2. Xiaomi redmi 4.

3. LG nexus 5x

Αν κάποιος έχει γνώμη Κ γνώση παρακαλώ πολύ να την προσφέρει γιατί δε θέλω να την πατήσω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Είναι πολύ χαμηλό σε specs..

Γνκα από Ελλάδα παίρνεις νεξους 5χ όλα τα άλλα είναι αρκετά κατωτερα σαν σύνολο πιστεύω(και ειναι)

Δημοσ.

μιας και ειναι για κοριτσι θα λεγα P9 lite...πολυ ομορφο και ωραια χρωματα.Οσο για την αξιοπιστια της συσκευης δεν νμζ οτι τιθεται υπο αμφισβητιση

+1 για το ρ9 lite λόγω μπαταρίας, πιο όμορφή κατασκευή, ράδιο, κάρτα μνήμης, δίκαρτο, χωρίς προβλήματά όπως το νέκρους 5Χ .... τα xiaomi δεν τα συγκρίνω καν χωρίς εγγύησή δω, 800άρα μπάντα

Δημοσ.

+1 για το ρ9 lite λόγω μπαταρίας, πιο όμορφή κατασκευή, ράδιο, κάρτα μνήμης, δίκαρτο, χωρίς προβλήματά όπως το νέκρους 5Χ .... τα xiaomi δεν τα συγκρίνω καν χωρίς εγγύησή δω, 800άρα μπάντα

800άρα έχουν πια, μην το λες εφόσον δεν ισχύει ;)

Εγώ θα σου έλεγα το χρυσό RN4 3/64, ειδικά αφού είναι για γυναίκα. Βλέπω στο Kimovil, το φθηνότερο είναι το Geekbuying με 189$.

Δημοσ.

800άρα έχουν πια, μην το λες εφόσον δεν ισχύει ;)

Εγώ θα σου έλεγα το χρυσό RN4 3/64, ειδικά αφού είναι για γυναίκα. Βλέπω στο Kimovil, το φθηνότερο είναι το Geekbuying με 189$.

το redmi 4 εχει 800αρα? και με το 3ς  με την έκδοσή που υποστηρίζει την 800άρα δεν ξέρω τι γίνετε αν είναι όντως όπως τα λένε οι Κινέζοι

Δημοσ.

Παιδιά μην κολλάτε στο ότι είναι γυναίκα.κινητό θα πάρω Κ θέλω να είναι όσο γίνεται σύγχρονο Κ αξιόπιστο να κρατήσει πολυ.δεν μας καίει η εμφάνιση Κ το ράδιο πχ.

Με προβλημάτισε ο φίλος που χαρακτήρισε το νεξους ,νεκρούς..

Ως τώρα μόνο καλά είχα ακούσει.

Επίσης να πω ότι θέλω να αγοράσω από Ελλάδα για να έχει εγγύηση.η έστω για να έχω κάποιον να βρίσω.κινητά αποφεύγω να παίρνω από έξω.

Δημοσ.

Όχι, το 3 pro και 3s, αλλά να μην γενικεύουμε πράγματα λέω.

για τις συσκευές στο ποστ του ts αναφερόμουν δεν νομίζω να εννοούσε την έκδοσή του 3s με την 800άρα (αν υπάρχει τέτοια και δεν είναι παραμυθία του geekbuying)

Δημοσ.

για τις συσκευές στο ποστ του ts αναφερόμουν δεν νομίζω να εννοούσε την έκδοσή του 3s με την 800άρα (αν υπάρχει τέτοια και δεν είναι παραμυθία του geekbuying)

Έχει αποδειχτεί δίπλα στο φόρουμ με πρόγραμμα ότι ισχύει.

Όταν λέτε 800άρα επειδή είμαι άσχετος.είναι κάτι που πρέπει να προσέχω?

Την 800άρα που λέμε την θέλεις για να έχεις 4G σε Wind.
Δημοσ.

Παιδιά μην κολλάτε στο ότι είναι γυναίκα.κινητό θα πάρω Κ θέλω να είναι όσο γίνεται σύγχρονο Κ αξιόπιστο να κρατήσει πολυ.δεν μας καίει η εμφάνιση Κ το ράδιο πχ.

Με προβλημάτισε ο φίλος που χαρακτήρισε το νεξους ,νεκρούς..

Ως τώρα μόνο καλά είχα ακούσει.

Επίσης να πω ότι θέλω να αγοράσω από Ελλάδα για να έχει εγγύηση.η έστω για να έχω κάποιον να βρίσω.κινητά αποφεύγω να παίρνω από έξω.

από δω δεν αξίζει με τπτ τα πάρεις κινέζο παρεισαγωγής όπως xiaomi με εγγύησή στην Κίνα γιατί στο τέλος θα βρίζεις στα κινέζικά καλύτερά LG τουλαχ δεν θα χρειαστεί να μάθεις άλλες ξένες γλώσσες

Έχει αποδειχτεί δίπλα στο φόρουμ με πρόγραμμα ότι ισχύει.

Δώσε λινκ....
Με όλες τις εταιρίες χρειάζεται 800άρα πλέον για να χεις όσο δυνατόν καλύτερή 4g κάλυψή

570f6f3742194d4b83e399ee047d2c7d.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...