Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μου χει αναθέσει μια γνωστή μου η οποία είναι σε κακή οικονομική κατάσταση να της φτιάξω ένα e-shop και της έχω πει οτι μπορώ να της φτιάξω δωρεάν. Θέλει να πουλάει διακοσμητικά αντικείμενα τα οποία τα φτιάχνει μόνη της. Ομως επειδή έχω ακούσει και σε προηγούμενα θέματα οτι η ασφάλεια είναι ευάλωτη σε site φτιαγμένο με wordpress και woocommerce.

Θα ηθελα να ρωτήσω ποια είναι τα προβλήματα ασφαλείας και τι να της πω να έχει υπόψη;

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μου χει αναθέσει μια γνωστή μου η οποία είναι σε κακή οικονομική κατάσταση να της φτιάξω ένα e-shop και της έχω πει οτι μπορώ να της φτιάξω δωρεάν. Θέλει να πουλάει διακοσμητικά αντικείμενα τα οποία τα φτιάχνει μόνη της. Ομως επειδή έχω ακούσει και σε προηγούμενα θέματα οτι η ασφάλεια είναι ευάλωτη σε site φτιαγμένο με wordpress και woocommerce.

Θα ηθελα να ρωτήσω ποια είναι τα προβλήματα ασφαλείας και τι να της πω να έχει υπόψη;

θα πρέπει να μπλέξει με ΤΕΒΕ, κλέβε, ΦΠΑ, λογιστές, εφορίες το χει σκεφτεί? γιατί στο τέλος η οικονομική της κατάστασή μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερή μια τέτοια κίνησή χρειάζεται κεφάλαιο νομίζω

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα τα ξερει ναι

θα πρέπει να μπλέξει με ΤΕΒΕ, κλέβε, ΦΠΑ, λογιστές, εφορίες το χει σκεφτεί?

Αυτα τα ξερει μου εχει πει.Ναι.Τα χει λαβει υποψη.το θεμα ειναι οτι ειναι μενει στην Γερμανια και εκει της ζητανε πανω απο 3000 ευρω για να της φτιαξουν ενα website e shop.Και αυτη μονο μεχρι 400 μπορει να διαθεσει.
  • Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το wordpress και το woocommerce . Εγώ το έχω δουλέψει πολλές φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα .

Υ.Γ

Στο διαδίκτυο τίποτα δεν είναι αδιαπέραστο και 100% ασφαλές

• Like 1
Δημοσ.

Δε πιστευω πως θα γινει στοχος η συγκεκριμενη ιστοσελιδα. Υπαρχουν εκατομυρια Wordpress Woocommerce ιστοσελιδες. Δεν ειναι απαραβιαστες μεν αλλα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να σπασεις την ασφαλεια τους. Γιατι να μπει καποιος στον κοπο να το κανει σε μια σελιδα που εχει μικρη απηχηση; Δε συμφερει τον χρονο/κοπο του καθε ενδιαφερομενου.

Παντως αν ελπιζει με μηδενικο κοστος να εχει εσοδα, χλωμο. Την πιο ομορφη σελιδα στο κοσμο να της φτιαξεις, αν δεν επενδυσει σε διαφημισεις, adwords, seo, κλπ θα ειναι παρα πολυ δυσκολο να εχει απολαβες. Αυτο ειναι που πρεπει να την ενημερωσεις. Οχι για την ασφαλεια..

• Like 5
Δημοσ.

Αν είναι για e-shop η ελάχιστα καλυτερη επιλογή από το wordpress είναι το Prestashop. Θα κάνεις καλή δουλεία, αγοράζεις και ένα καλό θέμα με 70 ευρώ/δολάρια και είσαι κομπλε για αρχή . Ψάξτο, αξίζει τον κόπο.

• Like 2
Δημοσ.

Να μπει στο Etsy.com και να αγοράσει ένα αναλυτικο etsy SEO+promotion guide (μην πάρει τα φτηνά -> είναι ελλειπεστατα) για να ξεκινήσει σωστά μέσα από το Etsy. Πιο οικονομική λύση με διάφορα και με έτοιμο κοινο.

Αν επιμένει για e-shop να απευθυνθεί σε ένα agency να της βγάλουν ένα σωστό digital marketing strategy με ανάλυση κόστους και ROI, για να ξέρει ακριβως ποια κανάλια θα χρησιμοποιησει, ποιες ενέργειες θα γίνονται σε κάθε ένα από αυτά και πόσα θα χρειαστεί να ξοδέψει για να έχει αποτελέσματα.

E-shop που να πουλάει σε σημείο που να αξίζει δεν στήνει με λιγότερο από 15.000€ ετήσιο marketing budget.

Χρειάζεται παρά πολύ καλή μελέτη για να μην καταλήξει να πετάξει τα λεφτά της και τον χρόνο της. ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...