stefanakos8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για τα τραπεζικα θεματα που αναφερθηκατε πριν, επειδη εκανα προσφατα αγορες σε λιρα Αγγλιας με paypal απο ebay και με χρεωστικη της alpha bank, δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση, μονο την λιγο χειροτερη ισοτιμια του paypal. 1
DownUNDERground Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Κάτι για εγγύηση δεν είδα να αναφέρεται, γνωρίζετε κάτι περισσότερο; Ισχύει η καταναλωτική εγγύηση ΕΕ για 2 χρόνια; Όντως ξέρουμε πόση εγγύηση;
andreasece Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για τα τραπεζικα θεματα που αναφερθηκατε πριν, επειδη εκανα προσφατα αγορες σε λιρα Αγγλιας με paypal απο ebay και με χρεωστικη της alpha bank, δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση, μονο την λιγο χειροτερη ισοτιμια του paypal. Επειδή έχεις βάλει να κάνει το paypal το συνάλλαγμα, και όχι η τράπεζα. Έτσι σε χρεώνει κατευθείαν σε ευρώ. Απ'ότι καταλαβαίνω στην alpha bank συμφέρει αυτό για μικροποσά, μιας και το paypal θα σου πάρει λιγότερα από την προμήθεια της τράπεζας. Όμως εγώ που έχω Πειραιώς και δεν έχει τόσο υψηλή προμήθεια, το paypal μου τρώει περισσότερα, οπότε έχω ρυθμίσει το συνάλλαγμα να το κάνει η Πειραιώς (όταν δεν χρησιμοποιώ revolut).
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για τα τραπεζικα θεματα που αναφερθηκατε πριν, επειδη εκανα προσφατα αγορες σε λιρα Αγγλιας με paypal απο ebay και με χρεωστικη της alpha bank, δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση, μονο την λιγο χειροτερη ισοτιμια του paypal. Οπως τα λεει ο Αντρεας παραπανω. Αφου χρησιμοποιησες paypal για την μετατροπη με την λιγο χειροτερη ισοτιμια που λες, η καρτα χρεωθηκε σε Ευρω, αρα δεν γινεται να σε χρεωσουν προμηθεια συναλλαγματος. Επισης ο φιλος που λεει παραπανω οτι με εθνικη πληρωσε 23 πιστευω οτι και εκεινος μαλλον πληρωσε με μετατροπη απο το paypal. Αν καποιος πληρωσε με εθνικης, απευθειας και σε λιρες, ας μας πει ποσο χρεωθηκε.
kek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν καποιος πληρωσε με εθνικης, απευθειας και σε λιρες, ας μας πει ποσο χρεωθηκε. Το ίδιο & για πιστωτική της Alpha παρακαλώ.
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν καποιος πληρωσε με εθνικης, απευθειας και σε λιρες, ας μας πει ποσο χρεωθηκε. 23,03E με χρέωσε (με ισοτιμία 1 EUR = 0.865869 GBP)
stefanakos8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Επειδή έχεις βάλει να κάνει το paypal το συνάλλαγμα, και όχι η τράπεζα. Έτσι σε χρεώνει κατευθείαν σε ευρώ. Απ'ότι καταλαβαίνω στην alpha bank συμφέρει αυτό για μικροποσά, μιας και το paypal θα σου πάρει λιγότερα από την προμήθεια της τράπεζας. Όμως εγώ που έχω Πειραιώς και δεν έχει τόσο υψηλή προμήθεια, το paypal μου τρώει περισσότερα, οπότε έχω ρυθμίσει το συνάλλαγμα να το κάνει η Πειραιώς (όταν δεν χρησιμοποιώ revolut). Μια φορα δεν αφησα το paypal να κανει το συναλλαγμα και βγηκα κερδισμενος (παλι την ιδια καρτα ειχα συνδεδεμενη), μιας και υπηρχε καλυτερη ισοτιμια απο του paypal (οπως παντα) και η alpha δεν με χρεωσε καθολου προμηθεια (και μιλαω για ποσο των 590 λιρων- αγορα ποδηλατου). Βεβαια, αυτο εγινε πριν 3 χρονια και πολλα θα εχουν αλλαξει, αλλα καλο ειναι να αναφερθει. Bασικα, το ιδιο μου ειχε συμβει και σε μια αλλη περιπτωση, μικρης χρηματικης αξιας, ενα εξαμηνο πριν τα cc. EDIT: Μολις κοιταξα ολες τις συναλλαγες μου μεχρι Μαρτιο 2015, που εκανα και την τελευταια σε συναλλαγμα, σε καμια δεν χρεωθηκα προμηθεια.
astrea966 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 με χρεωστικη alpha και χρεωση σε λιρες η καρτα γραφει 22,47 και στο λογαριασμο φαινεται προβλεψη 22,87.η αγορα εγινε με paypal και η μετατροπη του συναλλαγματος εγινε απο την τραπεζα
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 23,03E με χρέωσε (με ισοτιμία 1 EUR = 0.865869 GBP) H καρτα σου ειναι mastercard φανταζομαι. Αυτη η ισοτιμια δεν παιζει. Μαλλον ειναι ισοτιμια του paypal. Μπες στο paypal και τσεκαρε την συναλλαγη σου, αν εκει λεει το ποσο σε ευρω. Η μαστερκαρντ εχει για χθες (12-10) ισοτιμια GBP Pound sterling 0.903295 και για 11-10 GBP Pound sterling 0.903364
green_D Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μάλλον τελείωσε η προσφορά...βάζω λίρες, γράφω τον κωδικό, αλλά η τιμή μένει 22,79 λίρες. Στην τιμή αυτή αξίζει ή είναι καλύτερο το samsung που πρότεινει πιο πανω ο sebu (ή απλά να περιμένω για καμιά άλλη προσφορά? δεν επείγομαι...)? Ευχαριστώ
Antonis3d Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εμενα η απορια μου ειναι σε ποσο περιπου θα ερθει γιατι απο γερμανικα δεν τα παω και τοσο καλα
fsbmaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρε το samsung που ειναι και μεταλλικο. Αλλα και τα 2 ειναι καλα ...εχουν καλα σχολια. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2016 από fsbmaniac
aekfc212 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 23,03E με χρέωσε (με ισοτιμία 1 EUR = 0.865869 GBP) Και εμένα το ιδιο.επειδη την αλλαξα την κάρτα δεν ειμαι σίγουρος αν την έκανε το πειπαλ ή ή εθνική την μετατροπή.στην προηγούμενη είχα σίγουρα την τράπεζα και όχι το πειπαλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα