Προς το περιεχόμενο

[Usb Stick] Lexar 128GB JumpDrive S75 3.0 USB Stick @mymemory.de ~22E [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks που μ έκανες & ξηλώθηκα πάλι TS. :D

Έχει γέλιο ή υπόθεση. Αγοράζουμε από το γερμανικό σε £ αντί €, κάνοντας αυτόματη μετάφραση στα αγγλικά! Ε ρε τι ανακαλύπτουν & σκαρφίζονται οι insomniacs... :lol:

Καποιος που γνωρίζει ας επιβεβαιώσει παρακαλω οτι δεν θα μας ερθει με ταχυδρομείο πχ και unregistered.

Κάτι πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να βάλουμε υπογραφή αν έρχεται unregistered, αλλά μπορεί να ήταν τερτίπι της αυτόματης μετάφρασης.
  • Like 1
  • Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε unregistered δέμα δεν βάζεις υπογραφή

Και ο ταχυδρόμος το παρατάει μαζί με άλλα χαρτιά και φακέλους εκεί π πρέπει να το αφησει.

(Αν σε ξέρει κτλπ θα σ χτυπήσει κουδούνι ή ότι κάνει στον καθένα αν τον γνωριζει)

Δημοσ.

τι εννοεις unregister? γιατί εγώ νομίζω κρίνουν με βάση το μέγεθος έχει τύχει ρολόι αξίας 100 150 ευρώ να μου το αφήσει στην είσοδο και καθρέφτες για τη μηχανή να χρειαστεί να πάω να υπογράφω για να παραλαβω.

Δημοσ.

Εσείς που είστε από πόλεις και τα φέρνει ο ταχυδρομος τα γράμματα δέματα και θέματα έχετε που αργουνε και μπορεί να τα κλέψουν αν τα δει κάποιος. Εμείς στα χωριά τα πέρνει ο ταχυδρομος και πάμε και τα περνουμε μιας και όλα μονοκατοικίες είναι και δεν έχουμε συγκεκριμένη διεύθυνση. Δεν έχει χαθεί ποτέ τίποτα και όλα έρχονται οσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δημοσ.

Κάτι για εγγύηση δεν είδα να αναφέρεται, γνωρίζετε κάτι περισσότερο; Ισχύει η καταναλωτική εγγύηση ΕΕ για 2 χρόνια;

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα γθες την παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν mail οτι εγινε dispatched . ευτυχώς στα αγγλικά από my memory.uk

Δημοσ.

Εγω παντως Lexar με αυτο το αθλιο πλαστικο κονεκτορα δεν ξαναγοραζω. Ειχα παρει προπερσι εκεινη την προσφορα με τα 2 πρασινα 32αρια και κανενα απο τα 2 δεν κανει καλη επαφη στις πιο πολλες θυρες.

Μιλαμε για αθλια κατασταση του τυπου να πρεπει να το κρατας-πιεζεις προς μια κατευθυνση πανω στο laptop καθ'ολη τη διαρκεια ενος transfer για να μη το "χασει" στη μεση και δεν ολοκληρωθει, ή να το βαζεις στην τηλεοραση και να πρεπει να σηκωθεις 2-3 φορες να το κουνησεις για να το δει εν τελει...

Βλεπω οτι αυτο μαλλον το φτιαξανε και εχει μεταλλικο usb τουλαχιστον....οποτε ΟΚ τηα ειναι!

Κι εγώ την πατησα έτσι με τα αθλια τα πρασινα, που για να δουλέψουν σε usb 2.0 πρεπει να τα βάζεις ως το βάθος και μετά να τα τραβάς σιγά σιγά μέχρι να βρεις το σωστό σημείο που κάνουν επαφή. Άσε που και ο διακόπτης ασφάλισης δεν κρατάει, και πρέπει να έχεις ένα δάχτυλο πανω του να το κρατάς. Αν πας να το βάλεις σε στριμωγμένο χώρο, ο ακροδέκτης πατιέται μόνος του μέσα και συ σιχτιρίζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...