Προς το περιεχόμενο

[Usb Stick] Lexar 128GB JumpDrive S75 3.0 USB Stick @mymemory.de ~22E [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vasilis 07 έκανες τις οδηγίες του ts?? (αλλαγη νομίσματος, κουπόνι)

με το θέμα της εγγύησης ξέρετε τι γίνεται? μεχρι 6 μήνες το δέχονται πίσω και στέλνουν άλλο γράφει στο site τους. Αν χαλάσει στα 2 χρόνια το στέλνεις στη lexar με tracking number και τα εξοδα αποστολής δικα σου! μάλλον δεν θα το αγοράσω τελικά. Ευχαριστώ πάντως τον TS!

https://www.mymemory.com/terms-and-conditions

http://www.lexar.com/content/dam/DAM_Lexar/lexar-family/warranties/lexar-global-warranty.pdf

Επεξ/σία από herloth
Δημοσ.

Καποιος που γνωρίζει ας επιβεβαιώσει παρακαλω οτι δεν θα μας ερθει με ταχυδρομείο πχ και unregistered.

Δημοσ.

Πρέπει να κόψω το insomnia

Ευχαριστώ ts!

• Like 24
Δημοσ.

Το είχα πάρει σε προηγούμενη προσφορά και εντάξει δεν είναι το πιο γρήγορο στον κόσμο αλλά για ταινίες κτλ είναι παραπάνω από καλό. Και κανά bootable Linux για τίποτα ελέγχους πιστεύω θα το σήκωνε άνετα. Καλό για τα λεφτά του!

post-248240-0-79690000-1476197411_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως Lexar με αυτο το αθλιο πλαστικο κονεκτορα δεν ξαναγοραζω. Ειχα παρει προπερσι εκεινη την προσφορα με τα 2 πρασινα 32αρια και κανενα απο τα 2 δεν κανει καλη επαφη στις πιο πολλες θυρες.

Μιλαμε για αθλια κατασταση του τυπου να πρεπει να το κρατας-πιεζεις προς μια κατευθυνση πανω στο laptop καθ'ολη τη διαρκεια ενος transfer για να μη το "χασει" στη μεση και δεν ολοκληρωθει, ή να το βαζεις στην τηλεοραση και να πρεπει να σηκωθεις 2-3 φορες να το κουνησεις για να το δει εν τελει...

Βλεπω οτι αυτο μαλλον το φτιαξανε και εχει μεταλλικο usb τουλαχιστον....οποτε ΟΚ τηα ειναι!

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ ts!

θα συμφωνησω...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως Lexar με αυτο το αθλιο πλαστικο κονεκτορα δεν ξαναγοραζω. Ειχα παρει προπερσι εκεινη την προσφορα με τα 2 πρασινα 32αρια και κανενα απο τα 2 δεν κανει καλη επαφη στις πιο πολλες θυρες.

Μιλαμε για αθλια κατασταση του τυπου να πρεπει να το κρατας-πιεζεις προς μια κατευθυνση πανω στο laptop καθ'ολη τη διαρκεια ενος transfer για να μη το "χασει" στη μεση και δεν ολοκληρωθει, ή να το βαζεις στην τηλεοραση και να πρεπει να σηκωθεις 2-3 φορες να το κουνησεις για να το δει εν τελει...

Βλεπω οτι αυτο μαλλον το φτιαξανε και εχει μεταλλικο usb τουλαχιστον....οποτε ΟΚ τηα ειναι!

εμένα το πλαστικό μπορεί να μην χάλασε αλλά δε μου λειτουργεί με σχεδόν καθόλου χρήση, πολυ μουφα εταιρεία για εμένα. Και χίλιες φορες με 50 ευρώ να πάρω 1tb 2.5 σκληρο εξωτερικό.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το φέρει ο ταχυδρόμος και θα το αφήσει με τα άλλα γράμματα...

Ευτυχώς δλδ που πλήρωσα με paypal ότι και να γίνει θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...