herloth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Vasilis 07 έκανες τις οδηγίες του ts?? (αλλαγη νομίσματος, κουπόνι) με το θέμα της εγγύησης ξέρετε τι γίνεται? μεχρι 6 μήνες το δέχονται πίσω και στέλνουν άλλο γράφει στο site τους. Αν χαλάσει στα 2 χρόνια το στέλνεις στη lexar με tracking number και τα εξοδα αποστολής δικα σου! μάλλον δεν θα το αγοράσω τελικά. Ευχαριστώ πάντως τον TS! https://www.mymemory.com/terms-and-conditions http://www.lexar.com/content/dam/DAM_Lexar/lexar-family/warranties/lexar-global-warranty.pdf Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από herloth
petran91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καποιος που γνωρίζει ας επιβεβαιώσει παρακαλω οτι δεν θα μας ερθει με ταχυδρομείο πχ και unregistered.
dimigar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Θα το φέρει ο ταχυδρόμος και θα το αφήσει με τα άλλα γράμματα...
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ok. Παράβλεψα την αλλαγή νομίσματος. 23 κάτι βγαίνει
manosfp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να κόψω το insomnia Πρέπει να κόψω το insomnia Πρέπει να κόψω το insomnia Πρέπει να κόψω το insomnia Πρέπει να κόψω το insomnia Ευχαριστώ ts! 24
buuren Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Βγαζει 19.94 λιρες χωρις το κουπονι...αφαιρειται αυτοματα μαλλον...
dchatz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Η χρέωση ήταν ακριβως 19,94 λίρες και στην κάρτα μου χρεώθηκαν 22,71 ευρώ (μεσω paypal). μια χαρά Thanks TS.
s1verw0lf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το είχα πάρει σε προηγούμενη προσφορά και εντάξει δεν είναι το πιο γρήγορο στον κόσμο αλλά για ταινίες κτλ είναι παραπάνω από καλό. Και κανά bootable Linux για τίποτα ελέγχους πιστεύω θα το σήκωνε άνετα. Καλό για τα λεφτά του! 1
Thrylos7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγω παντως Lexar με αυτο το αθλιο πλαστικο κονεκτορα δεν ξαναγοραζω. Ειχα παρει προπερσι εκεινη την προσφορα με τα 2 πρασινα 32αρια και κανενα απο τα 2 δεν κανει καλη επαφη στις πιο πολλες θυρες. Μιλαμε για αθλια κατασταση του τυπου να πρεπει να το κρατας-πιεζεις προς μια κατευθυνση πανω στο laptop καθ'ολη τη διαρκεια ενος transfer για να μη το "χασει" στη μεση και δεν ολοκληρωθει, ή να το βαζεις στην τηλεοραση και να πρεπει να σηκωθεις 2-3 φορες να το κουνησεις για να το δει εν τελει... Βλεπω οτι αυτο μαλλον το φτιαξανε και εχει μεταλλικο usb τουλαχιστον....οποτε ΟΚ τηα ειναι! 3
Agathoklis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να κόψω το insomnia Πρέπει να κόψω το insomnia Πρέπει να κόψω το insomnia Πρέπει να κόψω το insomnia Πρέπει να κόψω το insomnia Ευχαριστώ ts! θα συμφωνησω... 1
Silenzio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγω παντως Lexar με αυτο το αθλιο πλαστικο κονεκτορα δεν ξαναγοραζω. Ειχα παρει προπερσι εκεινη την προσφορα με τα 2 πρασινα 32αρια και κανενα απο τα 2 δεν κανει καλη επαφη στις πιο πολλες θυρες. Μιλαμε για αθλια κατασταση του τυπου να πρεπει να το κρατας-πιεζεις προς μια κατευθυνση πανω στο laptop καθ'ολη τη διαρκεια ενος transfer για να μη το "χασει" στη μεση και δεν ολοκληρωθει, ή να το βαζεις στην τηλεοραση και να πρεπει να σηκωθεις 2-3 φορες να το κουνησεις για να το δει εν τελει... Βλεπω οτι αυτο μαλλον το φτιαξανε και εχει μεταλλικο usb τουλαχιστον....οποτε ΟΚ τηα ειναι! εμένα το πλαστικό μπορεί να μην χάλασε αλλά δε μου λειτουργεί με σχεδόν καθόλου χρήση, πολυ μουφα εταιρεία για εμένα. Και χίλιες φορες με 50 ευρώ να πάρω 1tb 2.5 σκληρο εξωτερικό. 1
liakoudis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Θα το φέρει ο ταχυδρόμος και θα το αφήσει με τα άλλα γράμματα... Ευτυχώς δλδ που πλήρωσα με paypal ότι και να γίνει θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα