Προς το περιεχόμενο

[Usb Stick] Lexar 128GB JumpDrive S75 3.0 USB Stick @mymemory.de ~22E [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

562577_p_center_jds75_128gb_nl?$OD-Dynam

https://www.mymemory.de/USB-Sticks/Lexar/Lexar-128GB-JumpDrive-S75-3.0-USB-Stick---150MB_s

Πάνω δεξιά->νόμισμα λίρα -> βάζουμε στο καλάθι το προϊόν -> κωδικός "mymemory5"

Πλέον η τελική τιμή πρέπει να 'ναι 19,94 λίρες ή αλλιώς κάτι πάνω από 22 ευρώ.

Είναι τελική τιμή μαζί με μεταφορικά.

skroutz  34,4+

bestprice 39+

Review (+speedtest)

Επίσημο site κατασκευαστή

• Like 29
  • Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ, έκανα κι εγώ παραγγελία!

Επειδή τα γερμανικά μου είναι ψιλοκακά (με το ζόρι συμπλήρωσα στοιχεία :P), πώς θα το στείλουν και που θα δω το track number?

Επίσης η χρέωση που είδα στην κάρτα μου ήταν 23.03€ για την ακρίβεια.

Δημοσ.

εμένα τα γερμανικά μου είναι ότι έκανα στο γυμνάσιο και αυτό επειδή ήταν πρώτη ώρα δεν εμπαινα. το έκανα κουτουρου γιατί δεν είμαι από τον υπολογιστή να μεταφράζει τα στοιχεία τα πήρε μέσω πειπαλ δε χρειάστηκε να βάλω κάτι εγώ.

ευχαριστώ τον ts, έλεγα κάνα χρόνο να πάρω στικακι και όλο το αφηνα τώρα πήρα ένα μίνι σκληρό.

• Like 2
Δημοσ.

εμένα τα γερμανικά μου είναι ότι έκανα στο γυμνάσιο και αυτό επειδή ήταν πρώτη ώρα δεν εμπαινα. το έκανα κουτουρου γιατί δεν είμαι από τον υπολογιστή να μεταφράζει τα στοιχεία τα πήρε μέσω πειπαλ δε χρειάστηκε να βάλω κάτι εγώ.

Καλά κι εμένα αποθηκευμένα στον Chrome ήταν, και με αυτά που θυμόμουν απλά επιβεβαίωσα ότι δεν συμπλήρωσε το όνομα μου πχ στην οδό :P

Απλά δεν έχω ξανακάνει τέτοια αγορά και δεν γνωρίζω πως θα σταλεί, αν θα έχω track number, πώς είμαι εξασφαλισμένος κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ ένα για μεταφορές ταινιών και σειρων.να γλυτώσει και τις μετακινήσεις ο σκληρός.θε έχει και τρακ παιδιά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...