Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το 4s με πρόβλημα στο κουμπί έναρξης και κάνω χρηση με το βοηθητικό κουμπί που έχει,ξέρει κάποιος να μου πει κοστος επισκευής;Επίσης μου βγάζει ενημέρωση για 9.3.5 αξίζει η αναβάθμιση η θα το κανει πιο αργό,σχετικά, απ οτι είναι τώρα;Θα έχω θέμα που δεν δουλεύει το κουμπί ενεργοποιήσεις; Και κάτι τελευταίο, όταν περνώ εναν αριθμό ακούγεται αυτό το κλικ κλικ ,ενω έχω ανενεργό τον ήχο στα πλήκτρα, μπορω με κάποιο τροπο να το κάνω να μην ακούγεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις....

Δημοσ.

Επίσης μου βγάζει ενημέρωση για 9.3.5 αξίζει η αναβάθμιση η θα το κανει πιο αργό,σχετικά, απ οτι είναι τώρα;

Τώρα σε ποιά έκδοση είσαι; Αν είσαι σε 7.0 και πάνω, η ταχύτητα θα είναι πάνω-κάτω η ίδια (σχετικά χάλια δηλαδή).
Δημοσ.

Για το κουμπί, σε μαγαζί κάπου 30-40€. Υπάρχει και περίπτωση να θέλει απλώς καθάρισμα αλλά αν το λύσουν το κινητό κάπου εκεί θα χρεώσουν.

Δημοσ.

Εάν είσαι στο iOS 8 και πας στο 9 θα γίνει αργό. Αν είσαι ήδη στο 9 κάνε την αναβαθμιση.. γύρω στα 30-40 θα σε χρεωσουν. Για τον ήχο κάνε ένα restore & set up as new, και πες μας.

Δημοσ.

Τώρα είμαι στην 9.3.4 ,όσο για το κουμπί έναρξη 30-40;;;;Μάλλον πρεπει να πάρω κατσαβίδι γι τις βίδες του και κάνω μια πατέντα που είδα στο ίντερνετ...

Εάν είσαι στο iOS 8 και πας στο 9 θα γίνει αργό. Αν είσαι ήδη στο 9 κάνε την αναβαθμιση.. γύρω στα 30-40 θα σε χρεωσουν. Για τον ήχο κάνε ένα restore & set up as new, και πες μας.

Taslikos restore & set up as new,τι ακριβός είναι;;; Δεν το κατέχω πολύ με την ορολογία... Δηλαδή τι πρεπει να κάνω και πως το κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...