kritikaka21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα έχω το 4s με πρόβλημα στο κουμπί έναρξης και κάνω χρηση με το βοηθητικό κουμπί που έχει,ξέρει κάποιος να μου πει κοστος επισκευής;Επίσης μου βγάζει ενημέρωση για 9.3.5 αξίζει η αναβάθμιση η θα το κανει πιο αργό,σχετικά, απ οτι είναι τώρα;Θα έχω θέμα που δεν δουλεύει το κουμπί ενεργοποιήσεις; Και κάτι τελευταίο, όταν περνώ εναν αριθμό ακούγεται αυτό το κλικ κλικ ,ενω έχω ανενεργό τον ήχο στα πλήκτρα, μπορω με κάποιο τροπο να το κάνω να μην ακούγεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις....
georgeadams Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Επίσης μου βγάζει ενημέρωση για 9.3.5 αξίζει η αναβάθμιση η θα το κανει πιο αργό,σχετικά, απ οτι είναι τώρα;Τώρα σε ποιά έκδοση είσαι; Αν είσαι σε 7.0 και πάνω, η ταχύτητα θα είναι πάνω-κάτω η ίδια (σχετικά χάλια δηλαδή).
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Για το κουμπί, σε μαγαζί κάπου 30-40€. Υπάρχει και περίπτωση να θέλει απλώς καθάρισμα αλλά αν το λύσουν το κινητό κάπου εκεί θα χρεώσουν.
taslikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εάν είσαι στο iOS 8 και πας στο 9 θα γίνει αργό. Αν είσαι ήδη στο 9 κάνε την αναβαθμιση.. γύρω στα 30-40 θα σε χρεωσουν. Για τον ήχο κάνε ένα restore & set up as new, και πες μας.
kritikaka21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τώρα είμαι στην 9.3.4 ,όσο για το κουμπί έναρξη 30-40;;;;Μάλλον πρεπει να πάρω κατσαβίδι γι τις βίδες του και κάνω μια πατέντα που είδα στο ίντερνετ... Εάν είσαι στο iOS 8 και πας στο 9 θα γίνει αργό. Αν είσαι ήδη στο 9 κάνε την αναβαθμιση.. γύρω στα 30-40 θα σε χρεωσουν. Για τον ήχο κάνε ένα restore & set up as new, και πες μας. Taslikos restore & set up as new,τι ακριβός είναι;;; Δεν το κατέχω πολύ με την ορολογία... Δηλαδή τι πρεπει να κάνω και πως το κάνω;
taslikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Googlare μέσα από το iTunes γίνεται επαναφορά λέγεται.
kritikaka21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Googlare μέσα από το iTunes γίνεται επαναφορά λέγεται. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα